σε 215 λεω καλυτερα... να μη το ζορισουμε πολυ.... θα εχω μεγαλες αποκλισεις λετε? ισα ισα που θα ισοσταθμιστει το λιγο αυξημενο βαρος με την ελαφρως μικροτερη διαμετρο κυκλου...ετσι δεν ειναι?
σε 215 λεω καλυτερα... να μη το ζορισουμε πολυ.... θα εχω μεγαλες αποκλισεις λετε? ισα ισα που θα ισοσταθμιστει το λιγο αυξημενο βαρος με την ελαφρως μικροτερη διαμετρο κυκλου...ετσι δεν ειναι?
Μη τα συζητας αδερφε...
α ρε Χρησταρα! μεριμνεις για τα παντα! εισαι αρχοντας! ευχαριστω!
Μη τα συζητας αδερφε...
Στέφανε καλορίζικες Στέφανε πολύ ωραία ζάντα!Άν και γώ θα έλεγα 225/45/17 για να είσαι σε εργοστασιακή μορφή!
Tsakirakos (20-06-11)
To οτι μερικα 36αρια και 46αρια εβγαιναν με 6χ16 ζαντες και εβαζαν
ελαστικα 225-50 εμπρος πισω και ηταν σαν μπαλονια ηταν ας πουμε
ο καλυτερος συνδυασμος ; ; ;
Δεν θα κανει εγγλημα Γιαννη ενα νουμερο μικροτερο θα βαλει για να ειναι
πιο σβελτο και οικονομικο . . .
Ουτε θα εχει προβλημα στον δρομο ουτε κενα στο τιμονι να το χανει κτλ . . .
Εξαλου η ζαντα του ειναι 7.5 ιντσες που για το 215 ειναι μια πολυ καλη
εφαρμογη . . .
giannis_compact (21-06-11)
Εμπαξα συναγερμο avital,είναι ακριβώς ίδιος με cliford
Viper κτλπ.επιτέλους!
η τρελα παει παντα με το πλαι!
S8N (21-06-11)
Tsakirakos (21-06-11)
για μένα κακώς όσοι πάνε σε μισελέν ελαστικά και ειδικότερα στα Μ3, που δεν βάζουν τα CUP.
μακράν ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στο συγκεκριμένο αμάξι, ακόμα και για καθημερινή χρήση.
sympether with chiefτης
έχουμε κάνει, μου έχει πεί πως είναι ευχαριστημένος. απλά, θέλουν λίγο περπάτημα για να
έρθουν σε θερμοκρασία λειτουργείας. και αυτό μη νομίζεις. μιλάμε για καμμιά 4-5 χιλιόμετρα.
sympether with chiefτης