Αθήνα - Καρπενήσι και επιστροφή με ταχύτητες 140-160 μέχρι Λαμία όπου επιτρέπει ο δρόμος και μερικές μετακινήσεις εκεί, το BC γράφει 11,3/100
οχι ρε Στεφανε αν πας με τοσα χλμ και εισαι και λιγο φορτωμενος τοσα καιει το αμαξι. εδω το δικο μου που ειναι 2λιτρο τοσα καιει σε αυτα τα χλμ με 18αρες και λιγο φορτωμενο
Εμένα λίγο μου φαίνεται...
μετα τη λαμια ειναι που μπορει να εκτιναχθει η καταναλωση... απιστευτη διαδρομη... οποτε δε μου φαινεται παραλογο...
το πατρα αθηνα μου φαινεται πολυ... εισαι πανω απο 2 λιτρα διαφορα με καποιο αλλο ιδιας κατηγοριας και ιδιων αλογων...
το 5.5 που εχω δει με c200k κρινεται ως απανθρωπο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bellof-3 : 15-10-12 στις 04:10
αν υπολογίσουμε οτι έχουμε πιο κοντό διαφορικό ( 160ΚΜ έχω με 4.500 rpm) είναι και λογικό να κάψει περισσότερο απότι άλλα 2λιτρα. δεν πόσταρα για να κάνουμε σύγκριση με τα υπόλοιπα. (είναι γνωστό οτι το si κάει παραπανω)
αλλά για δίλιτρο με 18άρες, με πουσαρισμένο κινητήρα και με κοντό διαφορικό και τις ταχύτητες πάνω απο 140 ε, δεν μου φαίνεται και παράλογη η κατανάλωση...
θα ήμουν υπερευχαριστημένος αν έβλεπα 10/100 με αυτές τις ταχύτητες και διαδρομές.
Νταξει ναι... δεν ειναι παραλογο νουμερο με τετοιες στροφες και τετοια οδηγηση...
Νταξ...Pirelli PZERO
Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με το λάστιχο! Σε στεγνό είναι λες κι έχω ημισλίκ και στη βροχή είναι λες και οδηγώ σε στεγνό!
Βάλτε τα και θα με θυμηθείτε!
Χθες με το βράδυ με τη βροχή ή εγώ πήγαινα πολύ γρήγορα ή οι άλλοι πολύ αργά![]()
Nikos