Οι δικες μου ιστοριες απο τον στρατο δεν γραφονται....
Μονο απο κοντα![]()
Οι δικες μου ιστοριες απο τον στρατο δεν γραφονται....
Μονο απο κοντα![]()
Ειτε θα φαω τρελλλλλο κραξιμο απο τους στρατοκ@υλους φιλους μας, ειτε πολλα respect
Τι να πρωτοπω ?
- Οτι οταν παρουσιαστηκα, ημουν στον 2ο λοχο, κοιμομουν στον 3ο, οι του δευτερου νομιζαν πως ημουν στον τριτο, και οι του τριτου στον δευτερο ? Και εγω εξαφανισμενος και απο τους μεν και απο τους δεν....
- Οτι πηρα αδεια ορκομωσίας (2ημερη) και πηγα μετα απο 38 μερες (και καθισα μεχρι το μεσημερι ?)
- Οτι εστελνα με κουριερ την μεταθεση στο στρατοπεδο, και μου εστελναν την επομενη επισης με κουριερ (μαζι με τις 980 δραχμες/μηνα)
Τα παραπανω απο τις 27 Ιουλιου, μεχρι τα μεσα Οκτωβρη.....
Δεν θα πω πως τα περασα στην Πατρα απο μεσα Οκτωβρη εως μεσα Γεναρη, ουτε απο τα μεσα Γεναρη που πηγα καπου στο Ελληνικο..... μεχρι που απολυθηκα τον επομενο γεναρη.....
Απολυθηκα με περι τις 60 μερες (χαθηκε ο λογαριασμος...) χρεος,, τιμητικων αδειων.. (δεν τις πηρα ποτε).... Φαντασου λοιπον τι γινεται.....
Προς το αγαπητο στρατοκ@υλο συμφορουμιτη που θα πει πως δεν υπηρετησα την πατριδα, του απαντω πως την πατριδα την υπηρετουμε με διαφορους τροπους, αναλογα με το πως η πατριδα κρινει, και οχι με ποσες σκοπιες εχουμε κανει....
Εγω παραδειγματος χαριν δεν την υπηρετησα κανοντες σκοπιες, αλλα με αλλον τροπο
Ακουω ιστοριες απο τον στρατο τωρα.....
YΓ. Αλλη μερα θα σας πω τι καναμε σε μια επιλεκτη ομαδα ΟΥΚαδων οταν ενα βραδυ του Ιουλη θελησε να ... παρεισφρήσει στο στρατοπεδακι μας και να κανει ντου σε ενα διπλανο....
Ακομα πρεπει να τρεχουν![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 13-05-14 στις 17:08
Bazil Van Sinner (13-05-14), chrisgiapz3 (13-05-14), Lambros46 (13-05-14), mixalis (13-05-14), Ptboul (14-05-14), Vasilis M3 (13-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)
Χαχαχαχ έτσι έτσι για πες...έχω ακούσει για τρελές καφρίλες στον στρατό..και στο σχολείο μαζί με έναν φίλο μου που μπαίνουμε παρέα τώρα κάναμε πολλές μ@λ@κίες
Ο πατέρας μου ήταν οδηγός στα φορτηγά και υπηρέτησε αρκετό καιρό στην Σίνδο.Είχε συμμετάσχει και στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς κάπου εκεί κοντά σε ένα εργοστάσιο αν θυμάμαι καλά (ο Gant ίσως μας διαφωτήσει)
Ας διορθωσει καποιος τα ορθογραφικα πλιζ
Πλάκα,πλάκα,σήμερα κλείνω 9 μήνες ακριβώς από τότε που απολύθηκα
Τα λοιπόν.Παρουσιάστηκα στο ΚΕΤΘ στΟν(γιατί άραγε όλοι λένε στΗν αυλώνα??) Αυλώνα.ΚΕΤΘ.Σώμα Υγειονομικό.3 βδομάδες έκανα ζωάρα κυριολεκτικά.Ταιριάξαμε πολύ με τα παιδιά στο θάλαμο και πραγματικά παίζει να πέρασα καλύτερα απ'ότι θα πέρναγα έξω.
Δεν θα κρυφτώ.Έβαλα βύσμα.Η θεία της κοπέλας μου για την ακρίβεια.Με διαβεβαίωσε πως θα έμενα Υγειονομικό παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο σπουδών μου και είχα μπεί κατά τύχη.
Παρ'όλα αυτά,δεν είχα επαναπαυτεί στο βύσμα και στη τελική πραγματικά δεν με ένοιαζε αν θα μείνω Αθήνα.Το είδα και σαν μια ευκαιρία να κάτσω καιμλίγο μακριά από τη κοπέλα μου μετά από τόσα χρόνια σχέση
Μαθαίνω τη μετάθεση κατά την άδεια ορκομωσίας.
(Τύμπανα ηχούν....)
Δεν το λες και Αθήνα https://www.google.com/maps/place/Sa...0aa03ddaeee2d1
Μόνο η μάνα μου και η κοπέλα μου το πήραν κατάκαρδα
Πάω Σαμοθράκη λοιπόν.
Με το καλημέρα και χωρίς να έχω πιάσει όπλο(εκτός από μια φορά βολές) στον Αυλώνα,αρχίζουν τα σκοπέτα.
Σαν νέοι,είχαμε τα χειρότερα νούμερα.3-5 για κάμποσες μέρες σερί.Δηλαδή,αϋπνία από τις 2 το βράδυ μέχρι να πέσω για ύπνο την επόμενη μέρα το βράδυ.Καμία έξοδο που και που.Ο Θεός να την κάνει έξοδο.Όσοι ήμασταν μέσα στο στρατόπεδο ήμασταν και έξω από αυτό.Στο νησί δεν υπήρχε ψυχή.
Σε μερικές εξόδους δεν βγήκα μπας και καταφέρω να κάνω κανα ντους
Στο ΣΠΕΝ,παρόλη τη πουτσ@ πέρασα τις καλύτερες μέρες.Σκοινάκια μέσα στο βουνό,ο αέρας να κοπανάει ανελέητα τη σκηνή και το κρύο άπειρο.Ούτε κατά διάνοια δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ.Ο συγκάτοικος μου στο σκοινάκι ήταν ενας θεσσαλονικιός.Μεγάλο φρούτο.Κατά τη διάρκεια του ΣΠΕΝ κάναμε και κάτι νυχτερινές βολές,το οποίο είναι το καλύτερο πράγμα που έχω να θυμάμαι από το στρατό σε σχέση με την εκπαίδευση.
Την καλύτερη βδομάδα μου τη πέρασα σε ενα φυλάκιο στη μέση του πουθενά,μέσα σε ενα βουνό.Αν εξαιρέσεις τα λίγα φώτα του φυλακίου,τριγύρω δεν υπήρχε ούτε ενα λαμπάκι να σου θυμίζει ότι ίσως κάπου εκεί έξω υπάρχει πολιτισμός.Μόνο μια στάνη απέναντι.
Κοιμόμασταν(λέμε τώρα) μέσα σε ενα κοντεινερ το οποίο από το πολύ αέρα κουνιόταν συνέχεια.Κατά τα άλλα,είχες συνέχεια την ηρεμία σου,σε άφηναν να παίρνεις κανα καφέ,δεν σου έλεγαν τίποτα αν είχες τη μουσική μαζί σου,'έτρωγες όποτε ήθελες,δεν είχε αναφοροφρουρές.Ζωάρα.
Μια μέρα,έρχεται εντολή από το διοικητή να ανοίξουμε το φυλάκιο για να μπουν τα κατσίκια απο την απέναντι στάνη
Με το που μπαίνουν μέσα,αρχίζουμε 8 μ@λάκες να κυνηγάμε κάτι κατσικάκια για να βγάλουμε φωτό
Την καλύτερη σκοπιά μου την έκανα με εναν Λαρισαίο.Το παιδί ήταν ο Ατσίδας της σκοπιάς.Είχε βιονικό αυτί μάλλον.Βγάλαμε μια 2ωρη σκοπιά βλέποντας βιντεάκια Παπαρίζου.Μόνο δυο φορές πατήσαμε pause κατά τις εφόδους που ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σκ@τα τους καταλάβαινε ότι έρχονται μέσα από το σκοτάδι
Μετά τη Σαμοθράκη ήρθα στα ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα.Το μόνο που έχω να θυμάμαι σε σχέση με τις σκοπιές εδώ είναι ενα.Μια φορά και αφού έχω ρίξει μπιφτέκι 40 λεπτά στον προηγούμενο(δεν με ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας) , παίρνω το όπλο,το ρίχνω μέσα στη BMW και πήγα στη σκοπιά(φαντάσου η σκοπιά ήταν 5 λεπτά με το αμάξι-20 λεπτά με τα πόδια).Στο φεύγα από τη σκοπιά,παίρνω και τους άλλους δυο απέναντι σκοπούς με το αμάξι και γυρίσαμε.Τρία όπλα μέσα στο αμάξι
.Ήμουν τόσο γκαντέμης που όταν πάρκαρα στο λόχο,έκανε έφοδο εκείνη τη στιγμή η Αξιωματικός Υπηρεσίας.Πάλι καλά που τα πήγαινα πολύ καλά με αυτή και τη γλύτωσα με 10λεπτο κράξιμο
ΥΓ:Μάλλον δεν με συμπαθεί η θεία της κοπέλας μου![]()
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
Bazil Van Sinner (13-05-14), chrisgiapz3 (13-05-14), doctore (13-05-14), freddys (13-05-14), ntinos (13-05-14), Ptboul (14-05-14), Vasilis M3 (13-05-14), wheelman (13-05-14)
υπαρχει παρομοιο θεμα.....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EF%EB%E9%EA%EF
και εδω...
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=3722
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 13-05-14 στις 18:44
PANOS-E60 (13-05-14)
99'Β ΕΣΣΟ ή 263σειρά.Πήγα στην ηλικία μου ,πιτσιρικάς με αργοπορεία 4 σειρές.
Η θητεία ήταν 18μήνες και εγώ έκανα 21 ο π@π@ρ@ς.
Δέν έχω χρόνο να γράψω πολλά τώρα αλλα θα επανέλθω.
Ημουν οδηγός,στην ειδικότητα,και έχω κάνει τα άπειρα χλμ με STEYER έντος επικρατείας.Απο Πολύκαστρο (στην 140) μέχρι Α.Στέφανο (ΑΒΥΠ) για να φορτώσω ελαστικά,όλη την Ροδόπη και όλα τα φυλάκια.
Ημουν όδηγός διοικητη για 3 μήνες με Mercedes 240GD και κανα 3μηνο στην Ξάνθη(171) είχα χρεωμένο ένα 290GD.
Πρόλαβα φαιοπράσινες και το σύστημα του παλίος-νεός
Έπι της ευκαιρίας θέλω να κράξω και ένα mpousti απο την Λειβαδία!Παγουράς είναι το επώνυμο του(μικρό δέν θυμάμαι),τον βγάζει στούς τίτλους τεχνικών του ΑΝΤ1 και έυχομαι να το διαβάσει.Αύτος μάζι με ένα άλλο απο Αθήνα(επίθετο Μπαριμιάν) μάς είχαν ξεσκίσει στο καψόνι,καψόνι έ με τόνους ειρωνίας και ελεείνα σχόλια,αυτοί και κάτι άλλα μάνγκες είχαν το τραπέζι τους στα εστιατόρια και μείς είμασταν οι σερβιτόροι τους......έ λοιπόν,έχω βουτήξει τις μπριζόλες τους στην τουαλέτα πρίν τις τηγανίσουμε,έχω φτήσει σε όλες τις σαλάτες λάχανο που τους σέρβιρα ,όπως επίσης και σε όλους τους Νεσκαφε που τούς χτυπούσα μέχρι να κάνουν κρέμαέχουμε βάλει τρίχες απο .... στο φαί τους και ότι άλλο σας περναέι απο το μυαλό!!!!!!
Μάζεψα πολλές φυλακές γιατί έκανα χοντράδες με τους καραβανάδες και με το στρατόπεδο,τούμπαρα αμάξια ,έχασα το την τελαμώνα,μπήκα στο στρατόπεδο μάζι με την πύλη![]()
φορούσα αμερικάνικες παραλλαγες και τζόκευ ,αλητεία τελειώς.
Τελευταια για απόψε και συνεχίζουμε αύριο.
Άνοιξη 2001 και έχει ζεστάνει η νύχτα,πέφτει το σιωπητήριο και γώ με μιά σείρουλα μου ,να ναι καλά ώπου είναι,παραγγελνουμε σάντουιτς απο telemenu ,μαζί πέρνουμε και 2 6αδες μπυρες....2ώρες μετα,μας βρίσκει ο ΑΞΥΠ μέσα στο ελικόπτερο του στρατηγου(έχει ελικοδρομια στο σώμα στην Ξάνθη,τότε είχαμε και ελικόπτερο για τώρα δεν ξέρω)
-Τι κάνετε έδω????Πώς μπήκατε????
(είχα σπασει το λουκέτο της πόρτας)
-Ναααα βρήκαμε ανοιχτα και μπήκαμε
-Και τί θέλετε εδω μέσα?
-(εγω)Να το βάλω μπρόστα να του ακούσω πα πα πα πα πα
20φ για φθορα δημόσιας περιουσιας
20φ γιατι είμασταν έξω απο την πυροβολαρχια μετά το σιωπητήριο
20φ γιατι είμασταν μεθυσμενοι
20φ γιάτι θέλαμε να πέταξουμε το ελικόπτερο
![]()
chrisgiapz3 (14-05-14), doctore (13-05-14), Lambros46 (13-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14), ntinos (13-05-14), Ptboul (14-05-14), Vasilis M3 (13-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)
Καλά εννοείται πως δεν θα έκανες φυσιολογικό στρατό εσύ με την τρέλα που κουβαλάςΕγώ είμουν 244 και είμουν Ηλεκτρολόγος τροχοφόρων
Έκανα και εγώ οδηγός διοικητή με G240 και αξιοματικών με λεοφωρείο Ford 600 στις Μάνδρες Κιλκίς.
https://www.imcdb.org/i017339.jpg
Φορούσε μηχανή από REO βενζίνα -τρομπέτο εννοείται- και κάποιος βαρυποινήτης μηχανικός είχε κάνει πατέντα το σεβρό και γέμιζε πίεση κάθε 4-5 πατήματα,αποτέλεσμα 1ο 2ο 3ο 4ο πεντάλ πάτωμα και εκεί που αρχίζεις να ιδρώνεις με το πέμπτο πάτημα κόκκαλο το λεφορείο και οι αξιοματικοί κουτουλούσαν στα μπροστινά καθίσματατρελό εργαλείο!! Επίσης έφαγα ένα σασμάν από Μ37 και ένα από Σεβρολέτα BLAZER
https://24.media.tumblr.com/tumblr_m...2aeo1_1280.jpg
αυτοματίλα φυσικά γιατί το άφηνα με Ν στην κατηφόρα ανάποδα και κάρφωνα την D και σανίδα! Όργωνε μιλάμε...μοτέρ V8 6200cc πετρέλαιο.Με λίγα λόγια το έκανα ευθανασία το σαζμάν! Κι άλλα κι άλλα... ποιος δεν θυμάται τέτοια!
Bazil Van Sinner (13-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), Lambros46 (13-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14), ntinos (13-05-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (13-05-14)