Στην Κύπρο 1.2 η βενζινη
Στην Κύπρο 1.2 η βενζινη
insane in the ///Midbrain
BILL007 (15-11-19)
The price of gas in Florida..!!!
Το γαλόνι.. ίσον 4 Λίτρα!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (15-11-19)
Αξίζει να βάζω super αμόλυβδη αντί για απλή;
https://www.msn.com/el-gr/autos/news...1QG?li=AAIv1aw
Το βλέπετε ότι το πετρέλαιο είναι ακριβότερο ε;
Κι εμείς εδώ ακόμα επιβραβεύουμε το πετρέλαιο...
BILL007 (17-12-19)
kai se mas edw panw einai to petrelaio ligo pio akribo apo ti benzini . gyrw stin misi korona ( 10 kwrones 1 eurw xodrika ). bebaia edw apo oti xerw ofeiloun na exoun prosmixi me ethanoli 5-8 % pou fysika san xeirotero kausimo auxanei tin katanalwsi . to kalokairi pou katebika mexri ellada to diko mou eixe xodrika 1-1,5 lit/100 km xamilwteri katanalwsi apo pti edw sti souidia . odogikes synthikes panw katw i idies . (autobahn eutheia automatos sta 150 )
live free and drive hard
Φίλος πήγε πρόσφατα στα Σκόπια,τον ρώτησα για τιμές κ μου είπε το εξής....
1.10 απλή 1.20 κατοσταρα .50 λεπτα αέριο και πετρέλαιο κανα 80 λεπτα
Ισχύει όντως;;
U.S.National Debt Clock
μπεωεις εδω και βλεπεις αν θες https://bg.fuelo.net/?lang=en
Αυτό το σάιτ λέει τιμές για Βουλγαρία....
U.S.National Debt Clock
λει για ολοι την ευρωπη...
δεν ξερω αν εχει ξαναρωτηθει...εμενα στον ασσο μου λεει μεσα στο ταμπελακι του ντεποζιτου με μεγαλα γραματα-αριθμους 95 ρον.ομως απο κατω μεσα σε παρενθεση 91-98.....(πιο κατω απο 95-91 το αφηνουμε δεν εχει νοημα)......δλδ. μας συστηνει να βαλουμε 95αρα αλλα μπορουμε να βαλουμε μεχρι και 98αρα? 98αρα εχει μονο η ΕΚΟ νομιζω αν δεν κανω λαθος.που μεσα στο σαιτ δεν υπαρχει αλλα σε εταιρικο μαγαζι της εχω δει σε μια μονο αντλια απο τις 4 να εχει.που σιγουρα δεν ειναι 98αρα αλλα λεμε τωρα.
αυτο σημαινει οτι αν βαλω πανω απο 98 ,100αρα δλδ. επειδη δεν συστηνεται θα βηχει το αμαξι μου? δεν την ανεχεται? τοτε γιατι λενε οτι στα αμεσου ψεκασμου προτεινεται 100αρα αφου μεσα στο ταμπελακι δεν προτεινεται(μεχρι 98)? εχω αποριες.φυσικα φταινε και οι πρατηριαδες που θελουν μας τρωνε τα αυτια καθε φορα για το ποσο οικονομικη ειναι,ποσο βελτιωνει τον κινητηρα μας με τα καθαριστικα της η 100αρα κλ.π. υποψιαζομαι οτι εχουν μεγαλο κερδος ειτε νομιμο ειτε ... για να μας πρηζουν καθε φορα...
τελικα τι λετε να βαζω 100αρα η' δεν κανει? εχω δοκιμασει αλλα δεν ειδα και καμμια φορα.συνηθως την βαζω σε ταξιαδια για τους λογους που μου ειπανε πιο πανω...η' να συνεχισω με 95αρα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 05-03-20 στις 19:46