Μυτογκα σκαω στα γελια οποτε βλεπει ο γιος μου το βιντεακι με το μπαρμπα μπριλιο.
Εισαι ολοφτυστος ρε μπαγασα!
https://m.youtube.com/watch?v=ZP_d-hclBU8
Ο γαλλος με ποιον μοιαζει?![]()
Μυτογκα σκαω στα γελια οποτε βλεπει ο γιος μου το βιντεακι με το μπαρμπα μπριλιο.
Εισαι ολοφτυστος ρε μπαγασα!
https://m.youtube.com/watch?v=ZP_d-hclBU8
Ο γαλλος με ποιον μοιαζει?![]()
Πειράζει που πλέον στραβώνω ακόμα και με συγγενείς-τρωκτικά ? Εarly 50s και οι δύο συνταξιούχοι, ενώ εκείνη εργάζεται και μαύρα. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί, έχουμε κι άλλους.
Είναι σοβαρό ? Να το κοιτάξω ? Ή απλά να τους γράψω στ @@ μου και να κάνω λιιιγο ακόμα υπομονή ?
joseph (25-08-13)
ριξτους ποντικοφαρμακο.
Monsta (24-08-13)
Δωστους στεγνά Κωστή
American way!!!!
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Monsta (24-08-13)
ΚΕΠ Γλυφάδας. ΤΕΣΣΕΡΙΣ θέσεις πάρκινγκ για τους .....ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του ΚΕΠ !!!![]()
Όχι για τους πολίτες που έχασαν χρόνο από την εργασία τους για να έρθουν μέχρι τις 15:30 (!!!) να εξυπηρετηθούν,
ΑΛΛΑ
για τους υπάλληλους του ΚΕΠ που έρχονται από τις 7:30 το πρωί να φτιάξουν καφέ.![]()
Δηλαδή εσείς περιμένετε με αυτή τη νοοτροπία απέναντι στο πολίτη, να πάει τούτος ο τόπος μπροστά.![]()
this country is a fuking joke.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 24-08-13 στις 17:01
120ie87 (24-08-13), Leonidas_E39 (24-08-13), Stathis (24-08-13), vagmag (24-08-13), zizu (24-08-13)
Close up.
Thanks Andreas !!
Διόρθωση: το ΚΕΠ είναι της Βούλας.
Σαμπως θα το τηρει κανεις κωστα???
Εκτος απο ζωα δημαρχους και πολιτικους, εχουμε και ζωα πολιτες. Οποτε η τσμπελα ειναι απλα διακοσμητικη στην μπανανια και παρκαρει οποιος βρει κενη θεση και εκει.
Ακριβως οπως και στις θεσεις αμεα σε ολους τους δημοσιους χωρους. Πραγματικα, αν πας σε ενα παρκινγκ μεγαλου σουοερμαρκετ και ριξεις μια ματια, εισαι σχεδον σιγουρος οτι οι μισοι του πελατες θα ειναι σε αναπηρικο καρεκλακι.
sympether with chiefτης
Ανθρωποι και παιδεια του ΚΩΛΟΥ.