Απο σημερα και εγω στην παρεα του iphone.
Μολις το ενεργοποιησα στο iTunes, εχω αρχισει το ψαξιμο κα θα δουμε......![]()
Απο σημερα και εγω στην παρεα του iphone.
Μολις το ενεργοποιησα στο iTunes, εχω αρχισει το ψαξιμο κα θα δουμε......![]()
alexm (03-09-12)
alexm (03-09-12), aristent (03-09-12), Leonidas_E39 (21-09-12)
Να με συμπαθας αηφονοχειρουργε αλλα για την τιμη που έχει δεν είναι καθόλου καλα η αλλαγή μοντέλου κάθε χρόνο.
Ας έπαιζαν το παιχνίδι με τις ios και με δωρεάν αναβαθμισεις λογισμικού και όχι μόνο για να κλεισουν τις"πόρτες" τωνjailbreak.
Ε και κάθε 20 -24 μήνες ας παρουσίαζαν και κάτι καλύτερο απο άποψη δυνατοτήτων.
Όχι να θέλουν δυο face lift και μια αλλαγή κωδικού για να βάλουν ένα φλας στη κάμερα...
Τεσπα γνώμες είναι αυτα, αλλα αν συνεχίσουν έτσι ας μην αναρωτηθούν αργότερα όταν θα περάσει και λίγο η μόδα του μήλου, γιατι ο κόσμος παει στη Samsung και αλλού!!!
κυκλος προϊόντος λέγεται και κοιτάς να βγάλεις οσο ζουμί γίνεται απο τη φλούδα μέχρι να σαπίσει το φρούτο.
BILL007 (03-09-12), Leonidas_E39 (21-09-12)
alexm (03-09-12)
Ninos & bill007 ετοιμοι για μολακμπερυ και ΒΒΜ λιωσιμο κοβω...
sympether with chiefτης
Καθε 12 μηνες δλδ τελειωνε το πακετο συνδεσης σου και η εταιρια σου εδινε ενα ποσο για να παραμεινεις σε αυτην αγοραζοντας μια συσκευη της αρεσκιας σου.
Αν λοιπον η απλ και η σαμσουνγκ και η κλπ εβγαζαν ανα 24μηνο και οχι 12μηνο νεο μοντελο, δε θα σε κραταγαν "πελατη" στο τελος του συμβολαιου σου....
Με λιγα λογια, εταιριες και παροχοι εχουν κανει μια ομαδα που οπως ειναι λογικο μας βαζουν σε ενα ατελειωτο αγωνα για να μας τα παιρνουν.
Για να ακολουθεις την τεχνολογια και να χαιρεσαι το καθε τι, θα πρεπει να αλλαζεις μια φορα το χρονο τηλεφωνο και ανα 2 χρονια υπολογιστη.
Ετσι το χουν κανει και οσοι μπορουν ακολουθουν.Δεν ειμαι τοσο υπερ αυτου αλλα αυτη ειναι η κατασταση
katsaraios (03-09-12)