Μ54
5-30 χειμωνα-καλοκαιρι.
6.5 λιτρα περιπου
Μ54
5-30 χειμωνα-καλοκαιρι.
6.5 λιτρα περιπου
alexm (22-06-13), aristent (07-07-13), dafidack (22-06-13), E60_Arkadia (22-06-13), giannis_compact (22-06-13), PANOS-E60 (22-06-13)
www.realoem.com Αριθμό πλαισίου και στα λέει όλα... και αν θέλεις άλλες info https://www.bmwheaven.com/database/engine.php
dafidack (30-06-13)
Εγω βαζω τα castrol 5-30 LL04 δηλαδη αυτα που προτεινει η εταιρεια,θες γυρο στα εξιμιση λιτρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 22-06-13 στις 01:39
dafidack (22-06-13)
Εχω ακουσει οτι τωρα για καλοκαιρι το 5-40 ειναι καλυτερο.Υσχειει κατι τετοιο?
dafidack (22-06-13)
Πωπω ρε φουστη μουδεν το χορταινουμε απο βενζινη,τωρα δεν το χορταινουμε κι απο λαδια
![]()
Κυριε Πανο στο Ε83 του πατερα μου το bluetooth κανει διακοπες, δηλαδη αποσυνδεεται και συνδεεται μονο του ΜΟΝΟ οταν μιλας, οταν ειναι συνδεδεμενο και δεν μιλας δεν αποσυνδεεται. Ειχα ανοιξει και θρεντ παλαιοτερα. Λετε να ειναι γιαυτο λογο;
Γιαννη, στο δικό μου το πρόβλημα υπήρχε μόνο με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 30β και ανεξάρτητα από το αν μιλούσες στο τηλέφωνο. Η μοναδα του ΒΤ ειναι διαρκώς ενεργή, όσο ο διακόπτης του αυτοκινήτου ειναι στη θεση 2. Και φυσικά την χειρίζεσαι μεσω του I-drive. Αρα ειχα διακοπές και στη μουσική, χωρίς να μιλάω στο τηλέφωνο. Ηταν καθαρά πρόβλημα υπερθερμανσης της μοναδας του ΒΤ.
ο μόνος τρόπος για να μάθεις αν υπαρχει το ίδιο θέμα και στο Ε83 ειναι να ψαξεις στα ξενα φορα, εγω δεν ξέρω. Οπως το περιγραφεις όμως, μάλλον δεν μιλάμε γιά το ίδιο πρόβλημα. Η στιγμιαία αποσύνδεση του ΒΤ, μάλλον οφείλεται σε άλλη αιτία.
Χαζευοντας στο car πενταρες,παρατηρησα οτι τα φεις λιφτ Ε60 τα οποια δεν εχουν ξενον εχουν προβολεα με προτζεκτορα στην μικρη σκαλα.Εγω δεν εχω ξενον,αρα λογικα θα μπαινουν ευκολα τα φωτα του φεις λιφτ χωρις κοστος και δυσκολιες των φωτων με ξενον.Η φωτο ειναι απο φεις λιφτ χωρις ξενον...
S8N (30-06-13)