Σελίδα 30 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παιδια μετρησα χθες απο περιεργεια και στα 3 για να δω διαφορες.
    στο eco pro επιασα λιγα αλογα στον τροχο με μια προσπαθεια και το παρατησα.οπως και με τη ροπη. αντιθετα στα αλλα 2 comfort & sport επιασα τα ιδια αλογα αλλα με μια διαφορα στις στροφες/λεπτο. οποτε πανω κατω τα ιδια πρεπει να ειναι τουλαχιστον σε δυναμη. Τωρα ολα αυτα που λετε ωραια ειναι αλλα πολυ λεπτομερεια για μενα.Η ουσια ειναι οτι αυτο που μου ελειπε πλεον το εχω. Δηλαδη ενα οικονομικο αμαξι που οποτε θελω ειναι δυνατο μεχρι ενος σημειο γιατι δεν ειμαι κι ο Νικι Λαουντα!

Rides
    0

Προεπιλογή

παντως δικιο ειχατε μπαινει στο κομφορτ αλλα το κρυβει καλα! Δηλαδη άμα ειναι στο εκο και βάλω το συστημα σταθεροποιησης εκτος αμεσως σου δειχνει ότι μπαινει στο κομφορτ. Αμα ειναι στο σπορ και βγαλεις εκτος σου βάζει στην οθονη μικρη και μεγαλη DTC OFF. Το καταλαβα ότι δεν ειναι στο σπορ αφου πατησα το κουμπι για να παω εκο και αυτο τοτε δειχνει ότι εχει αλλαξει στο κομφορτ και χρειαζεται μια φορα πατημα του κουμπιου μονο.

Προσοχή όταν το πατατε βαθια το γκαζι για λίγο και μετα γυρνάτε αμεσα στο εκο να βγάζετε το start stop εκτος μη σας σβησει στο πρωτο φαναρι και καουν τα λαδια μεσα στο τουρμπο!

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπάρχει στα αυτοματα το Launch Control? Ή και αυτο ειναι εξτρα; Δηλαδη λέει στο βιβλιο ότι πατας βαθια το φρένο με αριστερο και μετα βαθια το γκαζι ταυτοχρονα βγαινει ενα καρω σημαιάκι και απελευθερωνεις αποτομα το φρενο και κανει την καλύτερη δυνατη εκκινηση! Εστω να παταω λίγο να ανεβαζει στροφες λίγο πριν την εκκινηση;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει στα αυτοματα το Launch Control? Ή και αυτο ειναι εξτρα; Δηλαδη λέει στο βιβλιο ότι πατας βαθια το φρένο με αριστερο και μετα βαθια το γκαζι ταυτοχρονα βγαινει ενα καρω σημαιάκι και απελευθερωνεις αποτομα το φρενο και κανει την καλύτερη δυνατη εκκινηση! Εστω να παταω λίγο να ανεβαζει στροφες λίγο πριν την εκκινηση;
    Σε ολα τα test επιταχυνσης που εχω διαβασει με αυτοματο κιβωτιο αυτο ακριβως κανουν.Ανεβαζουν στροφες με πατημενο φρενο και το αφηνουν αποτομα.

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η λειτουργία του launch control είναι standard στο sport αυτόματο κιβώτιο. Πολύ πιθανό να μπορούν να την ενεργοποιήσουν και στα απλά αυτόματα, θέμα software είναι. Πιστεύω ότι θα βοηθάει αρκετά στις εκκινήσεις.

Clown@ Δεν προκύπτει από την απάντηση που έδωσαν ότι comfort και sport είναι ακριβώς τα ίδια. Τέλος πάντων, θα τους στείλω ένα email σήμερα και θα αναφέρω τι μου απάντησαν. Μακάρι να γίνεται γιατί θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι με την απόκριση του sport. Τώρα θέλει παραπάνω γκάζι και υπάρχει μια υστέρηση (με την απόκριση του comfort).

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν εχεις την δυνατοτητα να ζητησεις αρκετα οπως τα θελεις δεν θα το ελεγα και κονσερβα.Σιγουρα για fine tuning δεν αρκει μονο η ecu, αλλα πιστευω οτι δεν χανεις και κατι τρομερο.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τέλος πάντων πείτε το οπως θέλετε, για εμένα υπαρχει η κονσέρβα βελτίωσης της ισχύς , κονσέρβα για το ενα ή το αλλο . Έτοιμα προγράμματα που τα περνάμε επάνω .
    Δε λέω οτι ειναι κακό . Τέτοιο θα κάνω και εγώ , απλά δεν ειναι το βέλτιστο .
    Μιλάμε για καποια βελτίωση της αρεσκείας μας , δε νομίζω οτι ψάχνουμε τη μέγιστη δυνατή μετατροπή .

Τώρα αν κάποιους τους χαλάει η λέξη κονσέρβα , τι να πω ... Δε χρειάζεται να παίρνουμε της μετρητοις τίποτα . Κουβέντα κάνουμε .

Όσο περισσότερες επιλογές έχουμε τόσο καλύτερα .

Η σωστή μετατροπή λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες που λειτουργεί το κάθε αυτοκίνητο ( θερμοκρασίες κλπ ) , μιας και άλλες ανάγκες υπάρχουν τόσο απο θεμα αξιοπιστίας όσο και απο θεμα απόδοσης στο ελληνικό καλοκαίρι και άλλες πχ στο αγγλικό .
    Θέλω να πω όμως οτι δεν μιλάμε εδώ για extreme αλλαγές , οποτε και πιστεύω πως αυτά δεν μας αφορούν .

Τουλάχιστο πλέον με τα Τούρμπο ειναι εύκολη η αναβάθμιση χωρίς μεγάλο κόστος ( και ας είμαι οπαδός της ατμόσφαιρας )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 15-02-15 στις 19:31

8. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

mrclouzo (15-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ιδανικο θα ειναι οι βελτιωτες αυτοι να συνεργασθουν με καποιον εδω.Εγω θα περιμενω να βγω πρωτα απο εγγυηση θα κανω και το service των 30Κ και μετα θα προχωρησω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Blacktan εχω 2 ερωτησεις. Στο αμαξι το τεστ το εκαβες με μερικως απενεργοποιημενα ηλεκτρονικα δηλαδη σε comfort ? Εχεις ιδεα τι λεει σε 0-100

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον πριν 5 λεπτα επεστρεψα ...
    Θα ανεβασω και βιντεακια οσο πιο συντομα μπορω προς αξιολογησιν σας.
    Ο obdii εδειξε :
    151kw τροχο δηλαδη 202 αλογα ροδα ...
    Τουτεστιν 220-225 στροφαλο θα ελεγα ως γενικη εκτιμηση !!!!!!
    0-100 6.7sec
    0-200 23.7 sec
    Πιο γρηγορο και απο golf gti mk7!!!
    Το χαμογελο δικο μου τα συμπερασματα δικα σας !!!!!

So fucking happy !

12. The Following User Says Thank You to Blacktan For This Useful Post:

Leonidas_E39 (17-02-15)

Σελίδα 30 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP