Σελίδα 30 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 202829303132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Αιμίλιος πάντως μιλάει με αποδείξεις..

Πολύ απο εδώ μέσα μπορεί να μην έχουν τώρα,αλλά είχαν δεν λένε λόγια του αέρα..

Και υπάρχουν ΤΡΑΝΑ παραδείγματα πανέμορφων και καλοδιατηρημένων Μ3..έστω και με κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

doctore (12-11-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια ας ηρεμησουν τα πνευματα.απ'οτι εχω καταλαβει το προβλημα προεκυψε οταν "χαρακτηριστηκε" οχι τοσο το συγκεκριμενο μ3, αλλα και η μαντρα.θεωρω πως οταν δεν ξερουμε καποιον προσωπικα ή εστω το πως κανει συναλλαγες και το τι κερδος εχει απο καθε μια απο αυτες, δεν πρεπει να προβαινουμε σε βεβιασμενα συμπερασματα ποσο μαλλον σε αρνητικους χαρακτηρισμους.οσον αφορα το συγκεκριμενο μ3 περνοντας το ειχα δει απο κοντα και φαινοταν αριστο, ευχομαι να το χαιρεται ο επομενος!δεν το παιζω δικηγορος(ουτε ειμαι αλλωστε), και να ειστε σιγουροι οτι ουτε συμπαθω ιδιαιτερα τις μαντρες γενικα, απλα θεωρω οτι ανβηκαν αποτομα οι τονοι, αυτο που λενε that escalated quickly.anyway sorry για το offtopic.
    Αιμιλιε αυτα τα εχεις δει:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3590531/
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4192490/
    θα συμφωνησω πως αν δεν ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουροι καλο ειναι να μην προβαινουμε σε αρνητικους χαρακτηρισμους.... εχουμε αναφερει και νωριτερα στο thread πως πρεπει να σεβομαστε και την πλευρα του πωλητη! δεν αναφερομαι σε τιποτα και σε κανεναν απλα κανω ενα γενικο statement!! ειναι λογικο να ξεχνιομαστε γιατι ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε τον αιμιλιο αλλα ασ μην ξεχναμε πως υπαρχουν πωλητες που προσπαθουν και αυτοι να πουλησουν τα αμαξια τους... ας τους σεβαστουμε και αυτους ... ολοι γνωμες λεμε το ιδιο και εγω τωρα.. απλα προσοχη .. ειναι λεπτο το θεμα απο οσο νομιζουμε...δεν λεμε απλα την γνωμη μας αν μας αρεσει η ζαντα να ειναι κιτρινη η κοκκινη!! παντα πολυ πολυ φιλικα !!!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο μου αρνητικό που ανέφερα & συνεχίζω να λέω είναι τα χλμ του! Τίποτα περισσότερο & τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ: Γιατί σε ένα τόσο καλό αυτοκινητό αλλάζει κάποιος πινακίδες; Απλό ερώτημα κάνω μην αρχίσετε πάλι τις γκρίνιες...
    Ενταξει δεν λεει κατι το νουμερο, το αλλαζεις για διαφορους λογους.

6. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για πολλούς λόγους απο το οτι δε του αρεσε το νουμερο μέχρι του οτι ήλθε να εχει ζυγό η μόνο αριθμό ακομα και γιατι μπορει να θελει κατι να κρύψει .
    Εγω ας πουμε άλλαξα νούμερα σε ένα δικο μου και ένα της εταιρίας για να εχω πάντα πρόσβαση στο δακτύλιο.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (12-11-13), BILL007 (13-11-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! ) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παραδειγμα θελω να αλλαξω πινακιδες γιατι το πισω ειναι τσαλακωμενο (και με χαλαει γιατι ειμαι ψειρασ!!! ) επειδη το ειχα βγαλει για να βαλω το αμαξι σε ακινησια .... ... με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω !!!
    Αν περάσει χρόνος θα σου δώσουν νέο νούμερο η παλιές καταστρέφονται.

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν περάσει χρόνος θα σου δώσουν νέο νούμερο η παλιές καταστρέφονται.
    εχω ετσι και αλλιως τις καινουριες πινακιδες αν αυτο εννοεις...

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η να πέσει θύμα κλοπής όπως εγώ..!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

13. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

deepBLUE (12-11-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τον κατοχο τον ξερω μονο ονομαστικα .
    Δε τον γνωριζω προσωπικα.
    Το τι γνωριζω και τι οχι για το αμαξι το εγραψα πιο πανω.
    Τωρα το τι γινεται μετα τον προαναφερομενο κατοχο ,δε μπορω να το γνωριζω αλλα και ουτε να το αμφισβητησω.
    Θα μπορουσες να εχεις πει πως το αμαξι το πηρες απο καποιον αλλο και δε ξερεις τι ειχε γινει πριν,πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι νομιζω πως μετα απο τον προηγουμενο κατοχο πηγε στη μαντρα.
    Το φορουμ δεν ειναι υπευθυνο για τις αποψεις των μελων του και το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι.
    Δε υιοθετουμε ουτε ασπαζομαστε αποψεις.
    Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποψεις που εκφερει και κατα συνεπεια για τα γραφομενα του .
    Νομιζω πως γραφτηκε και πιο πριν να πεσουν οι τονοι.
    Θα εχεις βεβαια καταλαβει απο τα γραφομενα πως ο κοσμος εχει γνωση πραγματων και καταστασεων.
    Υπαρχουν αρκετοι ψαγμενοι και γνωστες εδω.
    Απλα πολλοι επαγγελματιες του χωρου νομιζουν πως οι πελατες - υποψηφιοι αγοραστες ειναι χαπατα και μια ζωη θα τους δουλευουν .
    Γι αυτο βλεπεις και κοσμο να εκφραζεται με θυμο και αγανάκτηση
    Σχολια γινανε εκατερωθεν κακως και το παρατητησαμε.
    Παντως υπαρχουν αρκετοι κατοχοι Μ3 στο φορουμ, με αξιολογα αυτοκινητα αλλα και παρουσιες σε πιστες τους οποιους και συ τους τσουβαλιασες προσπαθωντας να στηριξεις τη θεση σου .
    Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση και παρακαλω να συνεχισουμε πλεον με αλλα Μ εκτος του συγκεκριμενου.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

15. The Following 11 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aimiliosbmw (13-11-13), alexm (13-11-13), Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), bill_m3 (13-11-13), chrisgiapz3 (14-11-13), Leonidas_E39 (13-11-13), Loukas (13-11-13), PANOS-E60 (13-11-13), saulm3 (13-11-13), Vasilis M3 (13-11-13)

Σελίδα 30 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 202829303132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP