Χρίστο ξέρεις κανένα καλό app για να κατεβάζω απευθείας τραγούδια με το iphone από το youtube ? έχω το 5s.
![]()
Χρίστο ξέρεις κανένα καλό app για να κατεβάζω απευθείας τραγούδια με το iphone από το youtube ? έχω το 5s.
![]()
τελικά ούτε αδιάβροχο είναι το 6άρι ε?
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Nino (11-09-14)
Είχα iPhone 5 χρόνια, δε μπορεί κανείς να φτάσει το λειτουργικό της BlackBerry, χρόνια μπροστά, αλλά έχει ένα πρόβλημα, δεν έχει την τεράστια υποστήριξη που έχει το iPhone, περιμένω την τελευταία αναβάθμιση της bb συνεργασία με amazon, ταζουν πολλά ίδωμεν, θα μου πείτε γιατί το αναφέρω αυτό ; το φέρνω σαν παράδειγμα ότι για το iPhone πληρώνουμε πιο πολύ όνομα κ υποστήριξη και όχι λειτουργικό κ ποιότητα , δεν τα αξίζει τα λεφτά για το λειτουργικό του,(η μάλλον θα τ αξίζει όταν το απ ελευθερώσουν από πολλά και διάφορα, ας μη το αναλυσω),γι αυτό μια μέρα θα γυρίσω πάλι σε iPhone για την υποστήριξη που έχει κ μόνο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Χρίστο απο κινητά πολύ λιγα γνωρίζω και κατ'επεκταση και απο androit-ios.Απο μια συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν γιατην αγορά ενος υπολογιστή καταλαβα οτι ...οτι εχει το γραμμα I μπροστά το κατεχεις.
Θελω λοιπον να μου πεις 3-4 σημαντικά μειονεκτηματα του androit έναντι του ios και το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 11-09-14 στις 20:11
αγορια το iphone ειναι σαν τα bmw αμα παρεις το πρωτο δυσκολα αλλαζεις σε αλλη μαρκα και ας ειναι τα αλλα τηλεφωνα δεκα φορες ποιο καλα και ποιο ευχρηστα!!! (σορυ αηφονοχειρουργε).
Nino τρία BMW άλλαξα και ξανά BMW δε παίρνω, ελπίζω να σε κάλυψα
Nino (11-09-14)
αν δε σπασεις δε παιζει κατι της προκοπης νομιζω!!!
Και ακομα και ετσι μετα απο λιγο καιρο χρηση αρχιζει και κολλαει....
το android oσο και τουμπανο κινητο και να εχεις καποια στιγμη κολλαει. Το ios oχι.
Μεταπωλητικη του ios ειναι πολυ καλυτερη απο android που ενα κινητο μετα απο 6 μηνες ειναι στα μισα λεφτα
Το ιοs δε θελει antivirus και λοιπα "προστατευτικα/καθαριστικα" ενω στο android εννοουνται.
απο την αλλη τωρα.
android βρισκεις καλα τηλεφωνα πολυυυ φτηνοτερα απο τη στιγμη που οι κινεζοι τα βγαζουν με το τσουβαλι.
το ios ειναι κλειστο λειτουργικο και δε σ αφηνει να πειραξεις πολλα πολλα ενω το android ειναι πιο ανοιχτο σε παραμετροποιησεις.
στο android υπαρχουν διαφορα "μαγαζακια" και μπορεις να εχεις οτι εφαρμογη ειναι στο playstore επι πληρωμη, δωρεαν ενω στο ios απλα πλεον δε γινεται.
στο υπογεγραμενο δε συμφωνω.
Είχα να μπω καμια εβδομάδα στην "μουσική" που ειναι ολα τα τραγούδια στο μηλοφωνο κ σημερα διαπίστωσα οτι εχω έτοιμο για κατέβασμα το νέο άλμπουμ των U2 , το έχετε όλοι όσοι έχετε I phone ? ή ειμαι στους 500k τυχερούς που έλεγαν οτι θα το δώσουν δώρο;; Λογω του νέου I phone 6?
Edit:
Μολις ειδα κ το Mail...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 13-09-14 στις 11:23
Eleni (13-09-14)