Σελίδα 30 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Rides
    0

Προεπιλογή

Χρίστο ξέρεις κανένα καλό app για να κατεβάζω απευθείας τραγούδια με το iphone από το youtube ? έχω το 5s.

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικά ούτε αδιάβροχο είναι το 6άρι ε?
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικά ούτε αδιάβροχο είναι το 6άρι ε?
    Άμα το πάρεις πέρνα του μία στρώση dirko κόκκινη, θα τραβάς σέλφι στο βυθό!!

4. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

Nino (11-09-14)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω ιos και εχω και android.

Ε, το android δε θα γινει ποτε ios δυστυχως.

καποτε πρεπει να καταλαβουν ολοι αυτοι που κανουν συγκριτικα οτι η αρχιτεκτονικη των δυο λειτουργικων ειναι τελειως διαφορετικη.

Το 1gb ram και ενας απλος μονοπυρινος ή ενας "μικρος' δυπυρινος μπορουν να εκτοξευσουν τις επιδοσεις και την ανταποκριση σε ενα ios λειτουργικο αλλα δε θα πηγαινει βημα ενα αντιστοιχο kitkat.....

Oσο για τις δυο συσκευες απο θεμα ποιοτητας ε ειναι η μερα με τη νυχτα.
    Να μου το συγκρινανε με το Μ8 να ελεγα ναι. Ειναι ενα τρομερο τηλεφωνο, ποιοτικο με πολυ καλο εσωτερικο...
    Είχα iPhone 5 χρόνια, δε μπορεί κανείς να φτάσει το λειτουργικό της BlackBerry, χρόνια μπροστά, αλλά έχει ένα πρόβλημα, δεν έχει την τεράστια υποστήριξη που έχει το iPhone, περιμένω την τελευταία αναβάθμιση της bb συνεργασία με amazon, ταζουν πολλά ίδωμεν, θα μου πείτε γιατί το αναφέρω αυτό ; το φέρνω σαν παράδειγμα ότι για το iPhone πληρώνουμε πιο πολύ όνομα κ υποστήριξη και όχι λειτουργικό κ ποιότητα , δεν τα αξίζει τα λεφτά για το λειτουργικό του,(η μάλλον θα τ αξίζει όταν το απ ελευθερώσουν από πολλά και διάφορα, ας μη το αναλυσω),γι αυτό μια μέρα θα γυρίσω πάλι σε iPhone για την υποστήριξη που έχει κ μόνο

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Χριστο τι λενε αυτοι εδω ;;;

https://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231346753
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1gb ram και ενας απλος μονοπυρινος ή ενας "μικρος' δυπυρινος μπορουν να εκτοξευσουν τις επιδοσεις και την ανταποκριση σε ενα ios λειτουργικο αλλα δε θα πηγαινει βημα ενα αντιστοιχο kitkat.....
    Kαλα το Αndroind εχει ξεφυγει τελειως.. 3 Giga Ram παιζει πλεον, και σε 8 πυρηνες... Ταχυτητες διαστημικες.. Υπολογιστης στο χερι σου..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χρίστο απο κινητά πολύ λιγα γνωρίζω και κατ'επεκταση και απο androit-ios.Απο μια συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν γιατην αγορά ενος υπολογιστή καταλαβα οτι ...οτι εχει το γραμμα I μπροστά το κατεχεις.
    Θελω λοιπον να μου πεις 3-4 σημαντικά μειονεκτηματα του androit έναντι του ios και το αντίθετο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 11-09-14 στις 20:11

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

αγορια το iphone ειναι σαν τα bmw αμα παρεις το πρωτο δυσκολα αλλαζεις σε αλλη μαρκα και ας ειναι τα αλλα τηλεφωνα δεκα φορες ποιο καλα και ποιο ευχρηστα!!! (σορυ αηφονοχειρουργε).

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Nino τρία BMW άλλαξα και ξανά BMW δε παίρνω, ελπίζω να σε κάλυψα

10. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

Nino (11-09-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρίστο ξέρεις κανένα καλό app για να κατεβάζω απευθείας τραγούδια με το iphone από το youtube ? έχω το 5s.

αν δε σπασεις δε παιζει κατι της προκοπης νομιζω!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα το Αndroind εχει ξεφυγει τελειως.. 3 Giga Ram παιζει πλεον, και σε 8 πυρηνες... Ταχυτητες διαστημικες.. Υπολογιστης στο χερι σου..
    Και ακομα και ετσι μετα απο λιγο καιρο χρηση αρχιζει και κολλαει....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρίστο απο κινητά πολύ λιγα γνωρίζω και κατ'επεκταση και απο androit-ios.Απο μια συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν γιατην αγορά ενος υπολογιστή καταλαβα οτι ...οτι εχει το γραμμα I μπροστά το κατεχεις.
    Θελω λοιπον να μου πεις 3-4 σημαντικά μειονεκτηματα του androit έναντι του ios και το αντίθετο.
    το android oσο και τουμπανο κινητο και να εχεις καποια στιγμη κολλαει. Το ios oχι.

Μεταπωλητικη του ios ειναι πολυ καλυτερη απο android που ενα κινητο μετα απο 6 μηνες ειναι στα μισα λεφτα

Το ιοs δε θελει antivirus και λοιπα "προστατευτικα/καθαριστικα" ενω στο android εννοουνται.

απο την αλλη τωρα.

android βρισκεις καλα τηλεφωνα πολυυυ φτηνοτερα απο τη στιγμη που οι κινεζοι τα βγαζουν με το τσουβαλι.

το ios ειναι κλειστο λειτουργικο και δε σ αφηνει να πειραξεις πολλα πολλα ενω το android ειναι πιο ανοιχτο σε παραμετροποιησεις.

στο android υπαρχουν διαφορα "μαγαζακια" και μπορεις να εχεις οτι εφαρμογη ειναι στο playstore επι πληρωμη, δωρεαν ενω στο ios απλα πλεον δε γινεται.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγορια το iphone ειναι σαν τα bmw αμα παρεις το πρωτο δυσκολα αλλαζεις σε αλλη μαρκα και ας ειναι τα αλλα τηλεφωνα δεκα φορες ποιο καλα και ποιο ευχρηστα!!! (σορυ αηφονοχειρουργε).
    στο υπογεγραμενο δε συμφωνω.

12. The Following 5 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Alex_ (11-09-14), Bitz (11-09-14), Eleni (12-09-14), freddys (14-09-14), tokiko (11-09-14)

Rides
    0

Προεπιλογή ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Είχα να μπω καμια εβδομάδα στην "μουσική" που ειναι ολα τα τραγούδια στο μηλοφωνο κ σημερα διαπίστωσα οτι εχω έτοιμο για κατέβασμα το νέο άλμπουμ των U2 , το έχετε όλοι όσοι έχετε I phone ? ή ειμαι στους 500k τυχερούς που έλεγαν οτι θα το δώσουν δώρο;; Λογω του νέου I phone 6?

Edit:
    Μολις ειδα κ το Mail...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 13-09-14 στις 11:23

14. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

Eleni (13-09-14)

Σελίδα 30 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •