χαιρόμαστε παντα να καλωσορίζουμε αλλαξοπιστήσαντεςιδιαίτερα αν προερχονται από το Group.
black V.
χαιρόμαστε παντα να καλωσορίζουμε αλλαξοπιστήσαντεςιδιαίτερα αν προερχονται από το Group.
black V.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 02-01-13 στις 17:30
Η κιθάρα είναι πράγματι κατασκευασμένη από λεπτό φύλλο λαμαρίνας, αλλά δε στραβώνει εύκολα. Όταν έβαλα τα Brembo στο Audi αναγκάστηκα να την κόψω με τροχό γιατί δε δίπλωνε με τίποτα. Και της 5άρας τα ίδια και χειρότερα είναι.
Εν τω μεταξύ, είπαμε ότι το συγκεκριμένο φέρει χτύπημα πίσω δεξιά με σβήσιμο φτερού και ίσιωμα προφυλακτήρα. Διαβολική σύμπτωση? Στην ασφαλιστική φαίνεται κόστος ένα χιλιάρικο. Αυτό είναι με ή χωρίς την απαλλαγή? Γιατί το 1 μπορεί να γίνει και 2 και 3 και 4 για πλάκα.
Stathis (02-01-13)
Ναι Άρη, σε ευχαριστώ ... Δεν πήγαινα για τέτοια κόλπα, αλλά αυτό το αυτοκίνητο κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο και τώρα με τέτοια τιμή με βάζει σε πειρασμό ... μάλλον και εγώ θα ψάξω για κάποιο 520 με λιγότερα από αυτό χλμ γιατί το xi δεν το χρειάζομαι...αλλιώς Α4 avant με 1,8 ΤΦΣΙ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black_V : 02-01-13 στις 16:27
S8N (02-01-13)
Μπορεί να είναι και στο μυαλό μου (είμαι και ψείρας) αλλά με παραξένεψε ότι:
1. το είχε την ίδια σχεδόν τιμή με το άλλο 3 λιτρο που έχει παρόλο που το άλλο ήταν σε χάλια εξωτερική κατάσταση με υποδεέστερο εξοπλισμό
2. όλες οι ζάντες ήταν σαν καινούργιες εκτός από την μπροστά δεξιά που ήταν φαγωμένη γύρω γύρω (τι στο καλό μόνο μπροστά έβρισκε πεζοδρόμιο).
Το ύψος της απαλλαγής είναι μεταβλητό και αντιστρόφως ανάλογο του ασφάλιστρου..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black_V : 02-01-13 στις 16:45
Am Ende werde ich einen Αudi kaufen.
Σου έλειπε το ρήμα πρόεδρε. Το ρήμα sein (werden στην παθητική) είναι βοηθητικό, οπότε θέλεις και το απαρέμφατο (στην προκειμένη το kaufen) για να σχηματίσεις την τελική μορφή του ρήματος.
Μια ευγενική προσφορά της GiannisRob Correct German Language Usage Consultants.
![]()
![]()
![]()
chrisgiapz3 (02-01-13), Eleni (02-01-13)
Υπάρχει κ μίνιμουμ απαλλαγή η καθόλου απαλλαγή.
Ανάλογα τα σκάς.
Εγω δεν θα αγχωνομουνα.
Θα το τσεκάρα στο μηχανικό μου κ τέλος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
PANOS-E60 (02-01-13)