ακόμα εξαλλος ειμαι......
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του Κράτους και υπηρετούν το Λαό οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα.
Τα προσόντα και ο τρόπος του διορισμού τους ορίζονται από το νόμο.
Εξαιρέσεις προβλέπονται από ειδικό νόμο
Για τελευταία φορά.
Αν είχατε διαβάσει το σύνταγμα, θα είχατε κατέβει στους δρόμους να ζητάτε χούντα.
Over and Out.
gnx (07-11-12), Leonidas_E39 (08-11-12), Thomelef (07-11-12)
Επίσης:
Για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά.
Οι βουλευτές, δημόσιοι υπάλληλοι και γενικά οι λειτουργοί του Κράτους, ανεξάρτητα με την άποψη που έχουμε για αυτούς ως σύνολο, για μερικούς απο αυτούς ή για πολιτικές ομάδες, θεωρείται και είναι ψηφισμένο ΠΑΡΑΝΟΜΟ να υβρίζονται.
Για αυτό σας παρακαλώ, διατηρήστε το επίπεδο σας.
Είναι άδικο να εκστομίζονται τοσο βαριές ύβρεις για ομάδες, καθώς θιγονται οι ΜΟΝΑΔΕΣ που συμμετέχουν στο φόρουμ.
Ευχαριστώ.
deepBLUE (07-11-12), gnx (07-11-12), joseph (07-11-12), katrin_bmw (07-11-12), katsaraios (07-11-12), nikos1400 (07-11-12), Samaro (07-11-12)
βουλευτες βριζουμε.........οι υπαλληλοι καλα κανουν να διεκδικουν τα δικαιωματα τους......αυτα τα καθικια που τους κανουν τα χατιρια ειναι οι υπευθυνοι!!!!!!
εκτιθονται σταματη....τους ψηφιζουμε.......να αναιρεσω το ''καθικια'' τοτε.........
οι βουλευτες ολοι ειναι καραγκιοζιδες
και αυτο δεν ειναι βρισια γιατι κυριοι ο καραγκιοζης ειναι λαικος ηρωας![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 07-11-12 στις 19:08
deepBLUE (07-11-12)
αυτη την στιγμη στο συνταγμα:
https://troktiko.eu/2012/11/live-eik...o-to-syntagma/
θα πρεπει δυστυχως να δειτε για καποια δευτερολεπτα την διαφημηση,αλλα μετα χωρις σχολιαστη κλπ.ακουτε και βλεπετε πλανα ζωντανα σε απευθειας μεταδοση.
το πρωι που ξαναεκανα το ποστ η φωτο που χρησιμοποιησα ηταν απο παλαιοτερη συγκεντρωση.
katrin_bmw (07-11-12), Samaro (07-11-12)
τι να ξεκαθαρίσουμε ρε θείο?
βρίζουμε τους προνομιούχους, τους τεμπέληδες, και γενικά όσους ζούν εις βάρος των υπολοίπων.
είτε είναι δημόσιοι, είτε είναι ιδιωτικοί.
όποιος μυγιάζεται πρόβλημα του. όποιος εργάζεται και αξίζει αυτά που παίρνει, το ξέρει ο ίδιος, όπως και γνωρίζει ότι δεν αναφερόμαστε στον ίδιο.
δεν είμαστε παράλογοι να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί. σαφώς και όλοι καταλαβαίνουν για ποιου είδους ανθρώπους μιλάμε.
για τους πολιτικούς νο κόμεντ.
sympether with chiefτης
Πρόβλημα με τους υπόλοιπους χρήστες έχω που ενοχλούνται με τις ύβρεις.
Κάνεις search στο google Σκατόψυχος, Γ$ΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ κτλ και βγαίνουμε πρώτη επιλογή αναζήτησης.
Για όλους μιλάω.
Βρίζετε λιγότερο.
Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί αυτό και κάνουν αναφορές.
Δεν μιλάω για σενα ούτε για τον Γιάννη.
πρέπει να χαλαρώσουμε το στόμα μας γενικά και εγω και όλοι.
deepBLUE (07-11-12), Kostas_1 (07-11-12), Leonidas_E39 (08-11-12), nikos1400 (07-11-12), Stathis (07-11-12)