Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 48

Θέμα: αιτια ολων των κακων...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντα φιλικα μιλαμε

ομως μπορουμε να διαφωνουμε...

<<Διοικητής σε Νοσοκομείο με οργανική δύναμη από
    400 κλίνες και άνω:
    1. Βασικός μηνιαίος μισθός – ΚΑΕ – 211 1.925,00 ¤
    2. Επίδομα θέση ευθύνης – ΚΑΕ – 215 1.092,00 ¤
    3. Έξοδα παράστασης και επίδομα πάγιων
    Οδοιπορικών εξόδων − ΚΑΕ – 229 2.178,00 ¤
    καντε σουμα...συν το οικογενειακο επιδομα (και αυτα ειναι τα νομιμα)

περισσοτερα
    https://www.3ype.gr/uploads/nomothes...b-28-11-05.pdf

δεν ειπα πουθενα για διατηρηση με νυχια και με δοντια ουτε ειχε προκυψει τετοιο θεμα ποτε.οσο για την ισοτητα ειναι μια μεγαλη μεγαλη κουβεντα...
    σήμερα μου το έλεγαν στο Θριάσιο και ίσως να κατάλαβα λάθος, ισως να μου ειπαν για την προισταμένη του οικονομικού

με νύχια και με δόντια γίνεται αυτό εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη στιγμή που ξεσκεπάστηκε η γύμνια της οικονομίας

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα φέρω εγώ ένα παράδειγμα

διοικητής Θριασίου νοσοκομείου 1500 ευρώ
    κλήτηρας υπ. οικονομικών 2500 ευρώ

οι άνθρωποι είναι άσχετοι και άχρηστοι γι'αυτο και κάνουν οριζόντιες περικοπές

οι απολύσεις είναι τραγική κατάσταση για ολους τους ανθρώπους...αυτό που βιώνει ο ιδιωτικός τομέας είναι απερίγραπτο
    τα κλαματα και τα παρακάλια που αντιμετωπίζω καθημερινά έστω για μια 4ωρη εργασία με έχουν κάνει καταθλιπτικό

κάνω λοιπόν ένα ερώτημα που έχω κάνει πολλές φορές:
    είναι δικαιοσύνη για να διατηρούν με νύχια και με δόντια τη θέση τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, να απολύονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που ζούσε με 600 και 700 ευρώ;;;
    δεν πρέπει σύμφωνα με το σύνταγμα να αντιμετωπίζονται όλοι οι πολίτες με ίσους όρους;

πάντα φιλικά νινο
    αυτο ειναι το θεμα γιαννη, ο κακος υπαλληλος του ιδιωτικου με συνοπτικες διαδικασιες φευγει, ο κακος του δημοσιου...... βγαζει και γλωσσα.!!!
    αυτα κουρασανε τους πολιτες που ανηκουν στον ιδιωτικο τομεα και λενε: μονο ο ιδιωτικος τομεας μετραει ανεργους? γιατι?
    και οι επαγγελματιες ανεργοι? δεν μιλα κανεις για αυτους και δεν καταγραφονται πουθενα?
    κανεις δεν θελει να ακουει οτι θα διωξουν κοσμο, ομως και κανεις δεν θελει οταν διωχνουν κοσμο να φευγει απο την ιδια ομαδα εργαζομενων μονο...
    και νασαι σιγουρος οταν οοοοοοολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν την δουλεια τους σωστα ΔΕΝ θα εφταναν, γιατι ο πολιτης θα πληρωνε με χαρα για τις υπηρεσιες που θα του προσεφεραν.
    βεβαια ξαναειπωθηκε πολλες φορες οτι δεν φταινε οι ανθρωποι αυτοι αλλα αυτοι που εχουν κανει το συστημα και την ελλαδα σαν τα μουτρα τους

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ανισοτητα απο το να μεταχειριζεσαι σαν ισους, ανισους.
    Και δυστυχως, οδηγηθηκαμε σε αυτο στα πλαισια μια "λαϊκιζουσας" ισοτητας, οπου ο χειρουργος και ο οδηγος του λεωφορειου ειναι στον ιδιο κορβανα και οι δυο σαν δημοσιοι υπαλληλοι.
    Ναι πρακτικα και οι δυο μπορουν να σε σκοτωσουν.
    Αλλα ο ενας μπορει ΚΑΙ να σε σωσει.

Αυτο ειναι το τερας που πρεπει να πολεμηθει.
    Να γινει διαχωρισμος χρησημοτητας και αντιστοιχη ανταμοιβη.
    Αξιοκρατικα και οχι "δημοκρατικα".
    φανταζομαι οτι πιο ψηλα απο αυτους θα αξιολογεις τον σκουπιδιαρη που δουλευει με συμβασεις και αμοιβεται με 800-900 ευρα?

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

3. The Following User Says Thank You to tamtamcafe For This Useful Post:

Samaro (21-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο ειναι το θεμα γιαννη, ο κακος υπαλληλος του ιδιωτικου με συνοπτικες διαδικασιες φευγει, ο κακος του δημοσιου...... βγαζει και γλωσσα.!!!
    αυτα κουρασανε τους πολιτες που ανηκουν στον ιδιωτικο τομεα και λενε: μονο ο ιδιωτικος τομεας μετραει ανεργους? γιατι?
    και οι επαγγελματιες ανεργοι? δεν μιλα κανεις για αυτους και δεν καταγραφονται πουθενα?
    κανεις δεν θελει να ακουει οτι θα διωξουν κοσμο, ομως και κανεις δεν θελει οταν διωχνουν κοσμο να φευγει απο την ιδια ομαδα εργαζομενων μονο...
    και νασαι σιγουρος οταν οοοοοοολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν την δουλεια τους σωστα ΔΕΝ θα εφταναν, γιατι ο πολιτης θα πληρωνε με χαρα για τις υπηρεσιες που θα του προσεφεραν.
    βεβαια ξαναειπωθηκε πολλες φορες οτι δεν φταινε οι ανθρωποι αυτοι αλλα αυτοι που εχουν κανει το συστημα και την ελλαδα σαν τα μουτρα τους

φανταζομαι οτι πιο ψηλα απο αυτους θα αξιολογεις τον σκουπιδιαρη που δουλευει με συμβασεις και αμοιβεται με 800-900 ευρα?
    Αναλογικα τον βρισκω πιο χρησιμο.

5. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

tamtamcafe (20-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

οσοι πιστευουν οτι με την απολυση των δημοσιων υπαλληλων θα γινουν καλυτερα τα πραγματα ειναι σε μεγαλη πλανη.και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.επειδη εχω συγγενεις στη μηχανοργανωση καποιου μεγαλου υπουργειου μου ειπε το εξης.οτι το ρουσφετι με τους πολιτες τελειωσε.τωρα με το προσχημα της κρισης,μεγαλο μερος της δημοσιας διοικησης θα αναληφθει απο ιδιωτικες εταιρειες με υπαλληλους των 400 ευρω που θα κανουν την ιδια δουλεια.βεβαια το κοστος θα ειναι το ιδιο Η και παραπανω για τον Ελληνα φορολογουμενο αφου η αναθεση θα γινεται με λεφτα κατω απο το τραπεζι με ασφαλεια.ετσι βγαινουν τα λεφτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσοι πιστευουν οτι με την απολυση των δημοσιων υπαλληλων θα γινουν καλυτερα τα πραγματα ειναι σε μεγαλη πλανη.και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.επειδη εχω συγγενεις στη μηχανοργανωση καποιου μεγαλου υπουργειου μου ειπε το εξης.οτι το ρουσφετι με τους πολιτες τελειωσε.τωρα με το προσχημα της κρισης,μεγαλο μερος της δημοσιας διοικησης θα αναληφθει απο ιδιωτικες εταιρειες με υπαλληλους των 400 ευρω που θα κανουν την ιδια δουλεια.βεβαια το κοστος θα ειναι το ιδιο Η και παραπανω για τον Ελληνα φορολογουμενο αφου η αναθεση θα γινεται με λεφτα κατω απο το τραπεζι με ασφαλεια.ετσι βγαινουν τα λεφτα.
    γιατί; δε θα φτάνουν οι υπάλληλοι;
    ανέκδοτο..

σύμβαση για 14 τραπεζοκόμες
    μόνιμες: κοστος μισθοδοσίας ~400 χιλιάδες
    ανάθεση σε εργολάβο: ~200 χιλιάδες

αυτά τα λένε μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι

Rides
    0

Προεπιλογή

ανέκδοτο..

φιλε μου δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.το μελλον θα δειξει ποιος απο τους 2 μας εχει δικιο

Rides
    0

Προεπιλογή

για τα μεγαλα εργα στυλ δρομοι ,αεροδρομια κτλ ολοι ξερουμε ποσο επρεπε να κοστισουν και ποσο κοστισαν με τις απευθειας αναθεσεις και τις μιζες.στις τραπεζοκομες θα κολλησουν....

10. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

Driver M (21-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.το μελλον θα δειξει ποιος απο τους 2 μας εχει δικιο
    δεν το είπα για σένα φυσικά...
    το είπα γι'αυτούς που τα διαδίδουν

κάθε μέρα βρίσκομαι σε τέτοιους χώρους,οπότε κάτι ξέρω για το πως λειτουργεί το σύστημα

ο χρόνος θα δείξει όπως είπες πολύ σωστά

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ανέκδοτο..

Ο κλάδος των τραπεζοκομων έχει καταργηθεί&#180;
    Την δουλειά τους έχουν αναλάβει εταιρείες Κετεριγκ
    Οι τραπεζοκομες ,οι περισσότερες έχουν μεταταχτει σε διοικητικές θέσεις (κλητηρες, γρ.κινησεως κλπ) μιας και ανήκαν (παράδοξα) στη διοικητική υπηρεσία των νοσοκομείων.
    Το σπουδαιότερο όμως φίλε Stef είναι ότι αυτές είναι ΥΕ κατηγορία (Δημοτικο γυνασιο) και ο μισθός τους είναι απο 800-1000 ευρώ.
    Άρα το 14 που αναλογεί σε 400000 δεν είναι αληθές και κάποιο λάθος έχεις υπολογίσει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 21-09-11 στις 10:02

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε να αναλύεται και να ξανααναλύεται απόψεις οι οποίες δεν έχουν
    κανένα μα κανένα νόημα???το πράγμα είναι απλό...δείτε το δημόσιο σαν μια δική σας εταιρεία,
    για την οποία δανείζεσαι για να κρατηθεί. αυτή με την σειρά της παράγει 10, και τρώει 50...απλή
    λογική είναι το πράγμα...ποια φοροδιαφυγή και τρίχες κατσαρές λέμε εδώ πέρα...οι περισσότεροι
    φοροφυγάδες, είναι και οι μεγαλύτεροι ευνούμενοι του δημοσίου, που παράλληλα με την
    δημόσια εργασία τους κάνουν και άλλες 20...παρ'όλα αυτά, το θέμα της φοροδιαφυγής, καλύπτει
    το 30% του ελλείματος. οκ δεκτό ότι είναι αγκάθι. το σοβαρό πρόβλημα όμως είναι αλλού...
    γιατί και πως, δεν με ενδιαφέρει τι έχουν κάνει, ούτε πόσοι παίρνουν 600 μηνιαίως. με νοιάζει
    να γίνει εξυγείανση αυτού του πράγματος με σωστό τρόπο. ποιός είναι αυτός???δεν είναι δικιά
    μου δουλειά. εγώ ξέρω ότι μέχρι τώρα, μαζί με πόσους άλλους, βάζω πλάτη. την λύση να την
    βρούνε οι άμεσα εμπλεκόμενοι. υπάλληλοι - πολιτικοί - συνδικαλιστές - κοκ. ξέρω ότι το κάνουν
    σε εντελώς λάθος στιγμή. αυτό είναι πολύ πονεμένη αλήθεια.
    αλλά ρε παιδιά, πείτε μου...θα θέλατε μια εταιρεία των παραπάνω προδιαγραφών???χωρίς
    φυσικά να αναφέρω τους συνδικαλιστές, που θα έπρπε να τους πληρώνεις για να μην δουλεύουν,
    και όταν τους την σηκώσει να σου κατεβάζουν και ρολά...για πείτε μου???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (21-09-11), katsaraios (21-09-11), stefm5 (21-09-11), tamtamcafe (21-09-11), Z4 DCT (21-09-11)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP