αυτο ειναι το θεμα γιαννη, ο κακος υπαλληλος του ιδιωτικου με συνοπτικες διαδικασιες φευγει, ο κακος του δημοσιου...... βγαζει και γλωσσα.!!!
αυτα κουρασανε τους πολιτες που ανηκουν στον ιδιωτικο τομεα και λενε: μονο ο ιδιωτικος τομεας μετραει ανεργους? γιατι?
και οι επαγγελματιες ανεργοι? δεν μιλα κανεις για αυτους και δεν καταγραφονται πουθενα?
κανεις δεν θελει να ακουει οτι θα διωξουν κοσμο, ομως και κανεις δεν θελει οταν διωχνουν κοσμο να φευγει απο την ιδια ομαδα εργαζομενων μονο...
και νασαι σιγουρος οταν οοοοοοολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν την δουλεια τους σωστα ΔΕΝ θα εφταναν, γιατι ο πολιτης θα πληρωνε με χαρα για τις υπηρεσιες που θα του προσεφεραν.
βεβαια ξαναειπωθηκε πολλες φορες οτι δεν φταινε οι ανθρωποι αυτοι αλλα αυτοι που εχουν κανει το συστημα και την ελλαδα σαν τα μουτρα τους
φανταζομαι οτι πιο ψηλα απο αυτους θα αξιολογεις τον σκουπιδιαρη που δουλευει με συμβασεις και αμοιβεται με 800-900 ευρα?
![]()
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Samaro (21-09-11)
tamtamcafe (20-09-11)
οσοι πιστευουν οτι με την απολυση των δημοσιων υπαλληλων θα γινουν καλυτερα τα πραγματα ειναι σε μεγαλη πλανη.και δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.επειδη εχω συγγενεις στη μηχανοργανωση καποιου μεγαλου υπουργειου μου ειπε το εξης.οτι το ρουσφετι με τους πολιτες τελειωσε.τωρα με το προσχημα της κρισης,μεγαλο μερος της δημοσιας διοικησης θα αναληφθει απο ιδιωτικες εταιρειες με υπαλληλους των 400 ευρω που θα κανουν την ιδια δουλεια.βεβαια το κοστος θα ειναι το ιδιο Η και παραπανω για τον Ελληνα φορολογουμενο αφου η αναθεση θα γινεται με λεφτα κατω απο το τραπεζι με ασφαλεια.ετσι βγαινουν τα λεφτα.
για τα μεγαλα εργα στυλ δρομοι ,αεροδρομια κτλ ολοι ξερουμε ποσο επρεπε να κοστισουν και ποσο κοστισαν με τις απευθειας αναθεσεις και τις μιζες.στις τραπεζοκομες θα κολλησουν....
Driver M (21-09-11)
Ο κλάδος των τραπεζοκομων έχει καταργηθεί´
Την δουλειά τους έχουν αναλάβει εταιρείες Κετεριγκ
Οι τραπεζοκομες ,οι περισσότερες έχουν μεταταχτει σε διοικητικές θέσεις (κλητηρες, γρ.κινησεως κλπ) μιας και ανήκαν (παράδοξα) στη διοικητική υπηρεσία των νοσοκομείων.
Το σπουδαιότερο όμως φίλε Stef είναι ότι αυτές είναι ΥΕ κατηγορία (Δημοτικο γυνασιο) και ο μισθός τους είναι απο 800-1000 ευρώ.
Άρα το 14 που αναλογεί σε 400000 δεν είναι αληθές και κάποιο λάθος έχεις υπολογίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 21-09-11 στις 10:02
ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε να αναλύεται και να ξανααναλύεται απόψεις οι οποίες δεν έχουν
κανένα μα κανένα νόημα???το πράγμα είναι απλό...δείτε το δημόσιο σαν μια δική σας εταιρεία,
για την οποία δανείζεσαι για να κρατηθεί. αυτή με την σειρά της παράγει 10, και τρώει 50...απλή
λογική είναι το πράγμα...ποια φοροδιαφυγή και τρίχες κατσαρές λέμε εδώ πέρα...οι περισσότεροι
φοροφυγάδες, είναι και οι μεγαλύτεροι ευνούμενοι του δημοσίου, που παράλληλα με την
δημόσια εργασία τους κάνουν και άλλες 20...παρ'όλα αυτά, το θέμα της φοροδιαφυγής, καλύπτει
το 30% του ελλείματος. οκ δεκτό ότι είναι αγκάθι. το σοβαρό πρόβλημα όμως είναι αλλού...
γιατί και πως, δεν με ενδιαφέρει τι έχουν κάνει, ούτε πόσοι παίρνουν 600 μηνιαίως. με νοιάζει
να γίνει εξυγείανση αυτού του πράγματος με σωστό τρόπο. ποιός είναι αυτός???δεν είναι δικιά
μου δουλειά. εγώ ξέρω ότι μέχρι τώρα, μαζί με πόσους άλλους, βάζω πλάτη. την λύση να την
βρούνε οι άμεσα εμπλεκόμενοι. υπάλληλοι - πολιτικοί - συνδικαλιστές - κοκ. ξέρω ότι το κάνουν
σε εντελώς λάθος στιγμή. αυτό είναι πολύ πονεμένη αλήθεια.
αλλά ρε παιδιά, πείτε μου...θα θέλατε μια εταιρεία των παραπάνω προδιαγραφών???χωρίς
φυσικά να αναφέρω τους συνδικαλιστές, που θα έπρπε να τους πληρώνεις για να μην δουλεύουν,
και όταν τους την σηκώσει να σου κατεβάζουν και ρολά...για πείτε μου???
sympether with chiefτης