Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: Φιλτρο νερου οικιακης χρησης

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

νομιζω οτι θα ξεκινησω άμεσα με κατι τετοιο που τα εχω δει και τοπικα σε μαγαζι
    ή με το αλλο (που φαινεται ιδιο) που πόσταρα εγω,

και μετα με το aquasafe.
    πριν το βαλω εδω στην Νεα Υορκη, ειχα αλλαξει δυο πλυντηρια πιατων και δυο πλυντηρια ρουχων, εχουμε σκληρο νερο με διαφορα μεταλλα κ λπ..... ασε που κανει καλο στο δερμα.....
    το εψαξα με το τμημα ερευνων του περιβαλλοντος απο το γραφειο μου (δημοσιο) που κανουν ολες τις ερευνες για δημοσια σχολεια και προτειναν αυτο το συστημα....
    Μου ειπαν οτι αν θελω να πεταξω χρηματα αλλα χωρις να εχω καλυτερα αποτελεσματα.... μπορουν να προτεινουν κατι αλλο...........

στην Ελλαδα που το εψαξα για το σπιτι μου ...... ειναι φρικη οι τιμες που προσφερουν....
    εκμεταλλευση.

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ έχω τρέλα με ενυδρεία και επειδή τα ψάρια μου θέλουν μαλακό νερό (δίσκοι) έψαχνα συστήματα αντίστροφης όσμοσης σαν και αυτά που όλοι αναφέρετε αλλά πήρα νερό απο το σπίτι του γαμπρού μου που έχει πανάκριβη όσμοση 5 σταδίων, το μέτρησα (έχω όλα τα εργαλεία μέτρησης) και ανακάλυψα ότι δεν έκανε τίποτα μα τίποτα το σύστημα, τουλάχιστον όσον αφορά τη σκληρότητα...
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

3. The Following 2 Users Say Thank You to bimmer-corfu For This Useful Post:

nikos1400 (08-09-11), zaharias (03-08-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Question Φίλτρα νερού..

Καλημερα παιδες..
    Εχει δοκιμασει κανεις καποια φιλτρα νερου (ή να προτεινει) για το σπιτι..??
    Γενικα η ποιοτητα του νερου εδω στο νησι ειναι χαλια.. Σκουριασαν αμεσως κουταλομαχαιροπιρουνα..!! Και γενικα βλεπω πολλα αλατα στο μπανιο, στα σκευη, μολις στεγνωσει το νερο..
    Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο..??

Αν το εχω ανοιξει σε λαθος ενοτητα, παρακαλω να μεταφερθει στη σωστη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

πρωι πρωι ο Ζαχαριας με τα νερα...

Χθες πηρα μια μπαταρια μπανιου που μου εσπασε (το χερουλι απο τη βαση εσωτερικα απο τα αλατα).

(Ειχα ανοιξει θεμα καποτε για φιλτρα νερου...)

Τελος παντων θα βαλω στην κεντρικη παροχη φιλτρο για τα "χοντρα" το "βασικο"
    και μπορει κανεις να βαλει κατι "ειδικα" στον νεροχυτη για το "ποσιμο" νερο.

Μου ειπε ο ανθρωπος στο μαγαζι, καλυτερα να ΜΗΝ βαλω αλλο επιπλεον φιλτρο στην κεντρικη παροχη,
    λογω του οτι αν κατακραταει χλωριο κλπ, πιθανον να δημιουργουνται βακτηρια μετα στο δικτυο
    και να μην ειναι πλεον καταλληλο για ποση το νερο...

Απο μια αποψη μου φαινεται και λιγο λογικο.

Βεβαια στα νησια ειναι γνωστο οτι ειναι πιο σοβαρο το θεμα με το νερο, οπότε δεν ξερω σιγουρα Ζαχο για την περιπτωση σου.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

120ie87 (04-08-12), zaharias (03-08-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

δες και εδω Ζαχαρια
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9729
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

8. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

zaharias (03-08-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ας ενωσει καποιος τα 2 θρεντ εφοσον ειναι παρεμφερη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

10. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (03-08-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρωι πρωι ο Ζαχαριας με τα νερα...

Χθες πηρα μια μπαταρια μπανιου που μου εσπασε (το χερουλι απο τη βαση εσωτερικα απο τα αλατα).

(Ειχα ανοιξει θεμα καποτε για φιλτρα νερου...)

Τελος παντων θα βαλω στην κεντρικη παροχη φιλτρο για τα "χοντρα" το "βασικο"
    και μπορει κανεις να βαλει κατι "ειδικα" στον νεροχυτη για το "ποσιμο" νερο.

Μου ειπε ο ανθρωπος στο μαγαζι, καλυτερα να ΜΗΝ βαλω αλλο επιπλεον φιλτρο στην κεντρικη παροχη,
    λογω του οτι αν κατακραταει χλωριο κλπ, πιθανον να δημιουργουνται βακτηρια μετα στο δικτυο
    και να μην ειναι πλεον καταλληλο για ποση το νερο...

Απο μια αποψη μου φαινεται και λιγο λογικο.

Βεβαια στα νησια ειναι γνωστο οτι ειναι πιο σοβαρο το θεμα με το νερο, οπότε δεν ξερω σιγουρα Ζαχο για την περιπτωση σου.
    Ηθελα καιρο να ανοιξω ενα τετοιο θεμα.. και το πρωι που ειχα λιγο χρονο πριν φυγω για τη δουλεια, το θυμηθηκα και το ανοιξα..

Λοιπον.. εγω εχω 2 χαρτινα φιλτρα (2 ευρω το ενα αν θυμαμαι καλα), τα οποια ειναι καιρος να τα αλλαξω κιολας.. βρισκονται μετα τη παροχη αν θυμαμαι καλα.. επισης εχει μια μ@λ@κι@ απ'οτι μου ειπε ο father μου για τα αλατα (θα τα βγαλω φωτο), αλλα δεν νομιζω να κανει δουλεια..

Το τελευταιο καιρο καθως εβαζα νερο στους σκυλους & καθως ποτιζα, ειδα οτι μυριζε πολυ χλωριο.. Λες και ημουν σε πισινα..
    Παιρνω τηλ ενα γνωστο στην ΕΥΔΑΠ και μου λεει οτι πηρε μετρηση και ειμαι ΟΚ.. Τωρα, ή μου λεει μ@λ@κιες.. ή του λενε οι αλλοι μ@λ@κιες.. γιατι δεν ειναι αρμοδιοτητα του και δεν γνωριζει..

Μιλωντας με ενα φιλο υδραυλικο μου ειπε για μια συσκευη υπεριωδους ακτινοβολιας (UV) για οικιακες εφαρμογες με κοστος κανα 500αρικο!!! (intelwater)

Δεν εχω καταληξει ακομη τί θα βαλω.. αλλα κατι πρεπει να βαλω διοτι κι εμενα του μπανιου οι βρυσες εχουν αρχισει να γινονται χαλια..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχω βαλει την e-spring:

με το δευτερο βρυσακι που δινει:

και το νερο που βγαζει απο εκει ειναι αψεγαδιαστο!!!...τσεκαρισμεν ο απο φιλο που το πηραμε μαζι την ιδια εποχη, σε χημικο εργαστηριο!!!

.....,αλλα οπως λεει ενας αλλος φιλος μου,καλομαθαινουμε τον οργανισμο σε καθαρο νερο και αμα πιουμε εξω απο το σπιτι εστω και ενα ποτηρι νερο θα αρρωστησουμε αμεσα!!!....κατι που δεν επιβεβαιωνεται μεχρι στιγμης μετα απο εναν χρονο χρησης!!!

13. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Panmilios (13-11-12), zaharias (03-08-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω βαλει την e-spring:

με το δευτερο βρυσακι που δινει:

και το νερο που βγαζει απο εκει ειναι αψεγαδιαστο!!!...τσεκαρισμεν ο απο φιλο που το πηραμε μαζι την ιδια εποχη, σε χημικο εργαστηριο!!!

.....,αλλα οπως λεει ενας αλλος φιλος μου,καλομαθαινουμε τον οργανισμο σε καθαρο νερο και αμα πιουμε εξω απο το σπιτι εστω και ενα ποτηρι νερο θα αρρωστησουμε αμεσα!!!....κατι που δεν επιβεβαιωνεται μεχρι στιγμης μετα απο εναν χρονο χρησης!!!
    Δεν ξερω αν ισχυει.. αυτο που εχω με εντονα..

Παντως σιγουρα εχετε καλυτερη ποιοτητα νερου εκει, απ'οτι εμεις εδω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν ισχυει.. αυτο που εχω με εντονα..

Παντως σιγουρα εχετε καλυτερη ποιοτητα νερου εκει, απ'οτι εμεις εδω..
    Υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι/τροποι να κολλησει μικροβια και υιους ενας ανθρωπος,.....το νερο θα μπορουσε να ειναι μια αιτια,αλλα δεν ειναι αποκλειστικα αυτο που μεταδιδιδει τα παντα.

Το καλο και το υπερ αυτου του φιλτρου για μενα ειναι οτι αφαιρει αρκετο χλωριο που εχει μεσα το νερο και συναμα οτι αλλο ειναι επιβλαβες για την υγεια.

Επισης συμφωνω με την αποψη οτι το καλυτερο/καθαροτερο νερο ειναι το τρεχουμενο,......αυτο για τα εμφιαλωμενα, που θεωρω οτι ειναι λυση αναγκης, αφου δεν μπορεις να "κουβαλας" μαζι σου (εκτος σπιτιου)φιλτρα κλπ.

Τελος Ζαχαρια δεν ξερω σε τι κατασταση φτανει στο ρολοϊ της υδρευσης το νερο στη Χιο(καλα ειναι να εχεις και εκει ενα φιλτρο)αλλα οταν ειναι να το πιεις βαλε ενα καλο φιλτρο οπως αυτο που εχω,θα δεις μετα απο λιγο καιρο οτι θα σου μυριζει το νερο που θα πινεις απο αλλου.

16. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

zaharias (04-08-12)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP