Εχω να ψωνισω τα απαραιτητα του σπιτιου.Τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα θα τη συνδιασω με τη φυλαξη των παιδιων
Εργαζεταιγια μια ακομα φορα η συζυγος την ωρα που εγω θελω να πιω καfε με το Gant και τον Θωμα.
Εχω να ψωνισω τα απαραιτητα του σπιτιου.Τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα θα τη συνδιασω με τη φυλαξη των παιδιων
Εργαζεταιγια μια ακομα φορα η συζυγος την ωρα που εγω θελω να πιω καfε με το Gant και τον Θωμα.
Καφεδακι ηπιαμε δωρακια πηραμε . Να ευχαριστησουμε και τον Γιωργο δημοσια για τα αυτοκολλητα του Ring τα οποια κοσμουν πλεον τα οπισθια απο τις μπουμπουκες μας.![]()
pilot (27-08-11)
θα φτιάξουμε κι'άλλα γι'αυτούς που έλειπαν αλλά και μαύρα για τους ''ανοιχτόχρωμους''..
απλά λιιιιιγο υπομονή διότι ο φίλος μου που τα φτιάχνει ακολουθεί πιστά το ''το καλό πράγμα αργεί να γίνει''![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
φευγοντας απο τον καφε ειδαμε και το τουρμπακι του ψηλουλη!
απλα τερας!
sympether with chiefτης
Μπραβο ρε παιδια σας παραδεχομαι γιατι καθε φορα το κανονιζετε σαν να ειναι η πρωτη φορα που θα βρεθειτε.Και σας ζηλευω γιατι 8 στις 10 λειπω λογω υποχρεωσεων και ταξιδιων.Πιστευω οτι αυτο ειναι και το μεγαλο κερδος αυτου του forum.Οι φιλιες και οι γνωριμιες που κανεις ζωντανα και τις κρατας με καθε τροπο γιατι το θελεις.Εγω ας πουμε οποτε ερχομαι αισθανομαι σαν να συνανταω φιλους απο τα παλια και ας τους γνωρισα πριν λιγο καιρο και τους ξερω απο λιγο εως ελαχιστα.Προβλεπω αυτος ο καφες να γινει θρυλος με τον καιρο!! Τραβηγμενο; Δεν νομιζω!!
Υ.Γ Γιωργο μην με ξεχασεις με την επομενη παρτιδα αυτοκολλητα!
gant (28-08-11), giannis_compact (27-08-11), pilot (30-08-11)
Γιατι δεν λες Θωμα οτι την εβγαλε απο τετοιο .
Περα απο την πλακα τρομαξα μολις την ειδα, Καλοφορετη Χρησταρα και καλα φτερνισματα.
Νικολα εκει θα ειμαστε ολο το χειμωνα μην τρελενεσαι . Εδω πλεον οι καφεδες αρχιζουν να γινονται με την εισοδο του αυτοκινητου στο βενζιναδικο πριν ακομα καθησουν καποιοι.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 27-08-11 στις 19:01