Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23

Θέμα: E36 M3 γιατι;

Rides
    0

Προεπιλογή

για να συγκρινουμε δυο αυτοκινητα θα πρεπει πρωτα να μιλαμε για ΚΑΡΑΜΑΜΑ αυτοκινητα.
    παει αυτο.
    μη γελιομαστε το 36ρι σαν μοντελο ειναι αυτο που εκανε τη bmw πλουσια,αναγνωρισιμη και την εκανε πρωτο ονομα.(δεν τα λεω εγω ολα τα περιοδικα ειδικου τυπου τα λενε.)
    το μονο κακο που βρισκω για τους ιδιοκτητες γνησιου(και καλο για τους υπολοιπους) ειναι οτι εμφανισιακα ειναι ακριβως ιδιο το Μ με τις απλες εκδοσεις.
    αυτο σημαινει οτι καποιος πρεπει να ειναι γνωστης για να ξεχωρισει το γνησιο απο το μουφα.
    απο εκει και περα ειναι ενα γνησιο Μ αυτοκινητο με πολυ καλο στησιμο που ενας μεσος οδηγος μπορει να φτασει λιγο πιο κοντα στο οριο του αυτοκινητου.
    αν τωρα μιλαμε για τον επαγγελματια οδηγο,σιγουρα μπορει να μην το βρει τοσο απολυτο οσο το 30ρι,αλλα για να το πει αυτο θα πρεπει πρωτα να δουμε για ποιο λογο κατασκευαστηκε το αμαξι...για πιστα η για αλανοκυριλε καταστασεις?
    επειδη το μ3 ε36 κατασκευαστηκε με γνωμονα τη σπορ οδηγηση,αλλα ταυτοχρονα να υπαρχει και ενα υψηλο επιπεδο εξοπλισμου και χλιδης.
    αυτο σιγουρα θα εχει καποιοες επιπτωσεις στην απολυτοτητα του αυτοκινητου.
    εγω προσωπικα,αν με εχει ο θεος καλα και τα σχεδια μου περι εξωτερικου βγουν θα επιδιωξω να αποκτησω ενα γνησιο Μ3ε36 γιατι ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο ακομα στις μερες μας,ενω αν εγω εξελιχθω σε τοσο σουπερ οδηγο που να περσω τα ηδη πολυ υψηλα ορια του,επεμβαινω σε αναρτηση και ισως σε φρενα ωστε να τα αυξησω ακομα πιο πολυ.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο e36 m power Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω πιστευω οτι ενα Μ3 Ε30 το μονο που εχει να ζηλεψει απο τα επομενα μοντελα της Μ ειναι η δυναμη τους (υποψιν οτι δεν εχω οδηγησει ακομα Ε30 Μ3 και η αναφορα μου ειναι απο οτι εχω διαβασει) ενω τα Ε36 Μ3 EVO με τα 321hp εχουν βγει ελατωματικα ως προς τα vanus τους και τα 6αρια τα σασμαν που πρωτοφορεσαν καθως και τα πρωτα SMG που και αυτα ηταν ελατωματικα. Απο τα Ε46 και Ε92 Μ, χωρις βεβαια να εχω οδηγησει 92αρι, πιστευω πως με τα πολλα ηλεκτρονικα που τα εχουν φορτωσει εχουν χασει την αιγλη της καθαρης αγωνιστικης οικονας που εχουν οι 2 πρωτες σειρες της Μ3. Θα μου πειτε βεβαια η τεχνολογια προχωραει και πως δεν πρεπει να μεινουμε στα πατηματα ενος Ε30 και ενος Ε36 αλλιως θα μας πατανε και τα VW POLO!!!
    Το μονο μου παραπονο απο το Μακι μου ειναι η υποδιεστερη εμφανιση του σε σχεση με τις αλλες σειρες της Μ3 και οτι δε μπορω να πετυχω τη μουρη να μεινει κατω παροτι λεει το αντιθετο αυτη η διαφημηση:

Καλα στην Αμερικη δεν ξερουν απο Handling..Exoυν μαθει να καβαλανε τα αυτοκινητα και να πηγαινουν σαν ζωα στα High way..Kαι λεω καβαλανε γιατι εχουν μαθει ετσι απο τις εποχες τον Καουμπόης..

Ειχα το Ε36αρι Οταν επεσε στα χερια μου ενα 320 κομπρεσερατο 46αρι με pss9 εμεινα Μ@λ@κ@ς..

Το Μ3 Ε46 πρεπει να ειναι απο την bmw το καλυτερο handling car!

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα οι διαφημισεις καταρχην ειναι υπερβολικες οπως παντα καταδευτερον η διαφημιση ειχε βγει πριν βγει το 46 και τελευταιο νομιζω οτι απο μερικα αμαξια ηταν σιγουρα καλυτερο οπως το viper η το corvette αν και για μενα απο τι στιγμη που ειναι μεσα το NSX δεν υπαρχει αλλο αμαξι....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP