για να συγκρινουμε δυο αυτοκινητα θα πρεπει πρωτα να μιλαμε για ΚΑΡΑΜΑΜΑ αυτοκινητα.
παει αυτο.
μη γελιομαστε το 36ρι σαν μοντελο ειναι αυτο που εκανε τη bmw πλουσια,αναγνωρισιμη και την εκανε πρωτο ονομα.(δεν τα λεω εγω ολα τα περιοδικα ειδικου τυπου τα λενε.)
το μονο κακο που βρισκω για τους ιδιοκτητες γνησιου(και καλο για τους υπολοιπους) ειναι οτι εμφανισιακα ειναι ακριβως ιδιο το Μ με τις απλες εκδοσεις.
αυτο σημαινει οτι καποιος πρεπει να ειναι γνωστης για να ξεχωρισει το γνησιο απο το μουφα.
απο εκει και περα ειναι ενα γνησιο Μ αυτοκινητο με πολυ καλο στησιμο που ενας μεσος οδηγος μπορει να φτασει λιγο πιο κοντα στο οριο του αυτοκινητου.
αν τωρα μιλαμε για τον επαγγελματια οδηγο,σιγουρα μπορει να μην το βρει τοσο απολυτο οσο το 30ρι,αλλα για να το πει αυτο θα πρεπει πρωτα να δουμε για ποιο λογο κατασκευαστηκε το αμαξι...για πιστα η για αλανοκυριλε καταστασεις?
επειδη το μ3 ε36 κατασκευαστηκε με γνωμονα τη σπορ οδηγηση,αλλα ταυτοχρονα να υπαρχει και ενα υψηλο επιπεδο εξοπλισμου και χλιδης.
αυτο σιγουρα θα εχει καποιοες επιπτωσεις στην απολυτοτητα του αυτοκινητου.
εγω προσωπικα,αν με εχει ο θεος καλα και τα σχεδια μου περι εξωτερικου βγουν θα επιδιωξω να αποκτησω ενα γνησιο Μ3ε36 γιατι ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο ακομα στις μερες μας,ενω αν εγω εξελιχθω σε τοσο σουπερ οδηγο που να περσω τα ηδη πολυ υψηλα ορια του,επεμβαινω σε αναρτηση και ισως σε φρενα ωστε να τα αυξησω ακομα πιο πολυ.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....