Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: Πόσο κλέφτης και καγκουρας είσαι;

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

και εγω ειχα βαλει καποτε κοκκινες πλαστικες.
    μου τις πηρανε τις δυο εξω απο το σπιτι στην "πυλωτη" (διπλοκατοικια).
    υπεθεσα τα γειτονακια...

ετσι πηρα καμμια 10-αρια κιτρινες και κοκκινες απο το βοβυλκανιζατερ και τις αφησα χυμα στο εδαφος για να παρουνε οσες θελουνε.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο GΤΙ (φορούσε original BBS Detroit) μου τις είχαν κλέψει 2 φορές, τη μια μάλιστα μέσα στην αντιπροσωπεία κατά τη διάρκεια του service. Το χειρότερο είναι πως η VW ήθελε 10 μέρες παραγγελία για να τις φέρει. Αγόρασα τελικά 2 σετ και τα είχα στο ντουλαπάκι καβάντζα. Μια φορά πέτυχα δυο πιτσιρίκια να προσπαθούν να τις βγάλουν για να τις βάλουν στα ποδήλατά τους, αλλά ήταν τόσο συμπαθητικά που τους έδωσα ένα σετ από τις καινούργιες. Να μη λερώνουν και τα χεράκια τους!

Δε μπορώ να κρατήσω κακία σε κανένα παιδί, πόσω μάλλον για 4 τάπες!
    προσωπικα το βρισκω φαουλ αυτο το σεναριο...

να εισαι καλοκαρδος δε λεω αλλα η κλοπη ειναι κλοπη. ειτε κλεψεις τσιχλα, ειτε κλεψεις κινητο εισαι κλεφτης. Δεν εχει λιγο κλεφτης η πολυ κλεφτης. Δυστυχως αυτο δεν εχει μπει στο μυαλο καποιων

ημαρτον το αστειο με τις ταπες εχει παραγινει...

οι ριζες ξεκινανε απο τοτε που εκλεβαν σηματα. Παλι παιδια το ειχαν ξεκινησει. Στο τελος εμπορευονταν τα σηματα μεταξυ τους και τα καναν συλλογη. Κατι σαν τα γραμματοσημα αλλα σε μια εκδοση για ανερχομενους καγκουρες και κακομαθημενα.

ειχα 4 ταπες κοκκινες πριν 3μιση χρονια που πηρα το αμαξι. Πλεον νομιζω εχω μονο μια. Και ναι οι μεταξωτες ταπες ειναι διακοσμηικες. Οι πλαστικες κανουν πολυ καλη δουλεια αν χρειαστει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 19-07-11 στις 01:09

3. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

S8N (25-08-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    τις είχα και μου τις φάγανε..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χθες παρκαρισμενος εξω απο το εμπορικο κεντρο(τεραστιο παρκιγκ)για μιση ωρα περιπου, στη Λαρισα ,μου πηραν ξανα τις μεταλλικες ταπες απο τα λαστιχα!!!
    ...χωρις δευτερη σκεψη εβαλα μαυρες πλαστικες!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνήθως τις παιρνουν πιτσιρικάδες είτε για τα παπάκια είτε για μαγκιά !!
    Βαλτε μαυρες πλαστικές να σωθείτε...
    Οκ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andreas_E92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά αυτό με τις τάπες... είναι να μην σε βάλουν στο μάτι. Εμένα στο 46άρι που είχα, με το που τις έβαζα σε 1 εβδομάδα το πολύ μου τις είχαν πάρει. Αυτό έγινε μπορεί και 10 φορές!!! Την τελευταία φορά έβαλα κάτι μεταλλικές που βιδώνανε και σφίγαννε με γερμανικό κλειδί. Κάποια μέρα που πήγα να φύγω είδα να λείπει η μία (μόνο αυτή κατάφεραν να ξεσφίξουν με γυμνό χέρι). Την άλλη μέρα έλειπαν και οι άλλες 3 (έφεραν κλειδί προφανώς). Επειδή τα νεύρα μου είχαν γίνει τσατάλια από την μαλακία του θέματος και όχι λόγο κόστους, έβαλα τελικά μαύρες πλαστικές και ησύχασα!
    Οκ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAKIS_BMW Εμφάνιση μηνυμάτων
    όσο για της τάπες βάλτε (βαλβίδες τιφλές)... εγώ αυτές έβαλα και ησύχασα!!
    Μπαινουν αραγε στις κωδ.166 ζαντες της BMW?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    xaaxaxaxax
    Και σκεφτομαι ποσσες φορες το ειχα κανει και γω πιτσιρικας βγαζαμε τις βαλβιδες
    για πλακα και μετα τις πετουσαμε με τις σφενδόνες
    ..θελω τις ταπες μου πισω!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    τις είχα και μου τις φάγανε..
    Αυτές είχα και εγώ και τις φάγανε πρόσφατα!!
    προηγουμένως βέβαια φόρουσα τις ίδιες, με τη διαφορά ότι κλείδωναν με μικρό κλειδάκι allen!! εκεί να δείτε τι έπαθα ! Πηγα να φουσκώσω 2 από τα λάστιχα - δεν ανοιγαν με τίποτα καθώς χάλασαν οι μικρές βιδούλες και αναγκαστηκα να τρυπήσω με τριπανάκι τις βαλβίδες και μετά ασφαλώς να τις αλλάξω καθώς δεν φούσκωναν τα λάστιχα!!

ΥΓ. τώρα ξαναέβαλα τις Μ καθώς είχα και ανταλλακτικές

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χθες παρκαρισμενος εξω απο το εμπορικο κεντρο(τεραστιο παρκιγκ)για μιση ωρα περιπου, στη Λαρισα ,μου πηραν ξανα τις μεταλλικες ταπες απο τα λαστιχα!!!

Οκ.

Οκ.

Αρη βαλε απο εξαταπα δεν θα στις κλεβει κανεις εγω βρηκα την υγεια μου με δαυτες...
    https://94.246.113.66/images/images/05/0554559750.jpg
    αντε γεια...

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αραγμενος χθες σε ενα ξενοδοχειο παω το πρωι να παρω το navara και βλεπω οτι

ελειπαν ολα τα καπακια . . .

Γελαω ανοιγω το ντουλαπακι που ειχα κατι χυμα τις βαζω και ολα μελι γαλα . . .

Παω να φυγω και ερχεται ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου και φιλος μου μου λεει οτι τα

πηρε ο γιος της καμαριερας (το ειδε με μεγαλες ζαντες και του αρεσε )

ξαναγελαω ξανανοιγω το ντουλαπακι και του δινω οσες ειχαν απομηνει

απο χυμα βαλβιδες και κατι αυτοκολητα για τον μικρο που μου τις βουτηξε. . .

Καλη καρδια παιδες ας μην μας πειραζουν τις περιουσιες μας και ας μας κλεβουν τις

βαλβιδες . . .

Τουλαχιστον εχουν μια τρελα με την αυτοκινηση που μετα θα εξελιχθει σε αγαπη . . .

Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ.

Οκ.

αρη μπαινουν παντου αυτες τις ιδιες εχω και εγω. απλα να ξερεις ειναι μεγαλο βασανο στο να βαζεις,βγαζεις,ελεγχεις αερα στα λαστιχα.εχω αγανακτησει βασικα και σκεφτομαι να βαλω απλες να τελειωνω.καθε φορα που εχω κανενα μεγαλο ταξιδι και θελω να δω τον αερα βλαστημαω την ωρα που τις εβαλα

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή καμιά φορά μπορεί να ψιλοχάνει αέρα απο την βαλβίδα το λάστιχο βάλτε απλές μαύρες πλαστικές!

Σιγά τώρα αν δεν είναι ///Μ οι βαλβίδες δεν είναι ///Μ και το αμάξι μην τρελαθούμε!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμενα τις ταπες δεν μου τις εχουν φαει ακομα ισως γιατι ειναι οι κλασικες μαυρες πλαστικες.....μονο μια φορα στην καλλιθεα μου εκλεψαν το σημα μπροστα το αφτερ μαρκετ Μ ευτυχως που δεν εκανε ζημια στο καπο με κανενα κατσαβιδι βγαζοντας το!:}
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP