Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Hybrid View

michaelp900 Σε ποιον λες ρε Γιαννη..? 09-06-11, 02:37
savvas bmwdakias 1000000+ εχω ακουσει τα... 26-06-11, 20:20
giannis_compact Έχεις πμthumb 09-06-11, 02:46
giannis_compact Πάλι χλωμό το κόβω... 09-06-11, 03:00
paganis οι αντιπροσωπειες,... 09-06-11, 18:27
Nino https://www.car-gadgets.gr/ind... 15-06-11, 16:53
lefterishatzi Λοιπόν επειδή διάβασα... 10-06-11, 14:21
michaelp900 Lefteri αυτο με το... 10-06-11, 14:37
lefterishatzi Εγώ μέχρι τώρα στην... 10-06-11, 15:23
lefterishatzi Ορίστε, μου λέτε ουδεν... 10-06-11, 18:01
Jimmakos :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::t... 10-06-11, 18:03
lefterishatzi Κάντε μια κουβέντα στη... 10-06-11, 18:26
lefterishatzi Τα σκάμε γιατί θέλαμε... 11-06-11, 08:45
nikos valvetronic Να πω και εγω τη γνωμη... 11-06-11, 16:54
m-power_01 Εγώ πάντως σαν Σπύρος... 11-06-11, 21:22
Skyline_IS Ε36 εχω καρντασι!! :original: 15-06-11, 16:42
Atsa linos Θα το πω αλλη μια φορα... 11-06-11, 22:30
Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου κραζουμε τη BMW, ας καταθεσω και εγω..

Κατα καιρους διαβαζα στο zpost για "sticky steering". Δεν εδινα σημασια γιατι δεν ειχα προβλημα. Μη πω δεν ανοιγα καν το θεμα να το διαβασω. Το τελευταιο μηνα κατι νυχτες με πολυ σκισιμο σαν να ενιωθες ενα κολλημα..

Στη Πανελληνια, στο γνωστο οικοπεδο που τα αφησαμε ολοι, με τον ηλιο νταλα που λεμε και στο χωριο.. το αμαξι εβρασε. Ειχε μεινει τοσες ωρες.. οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε για να στριψεις το τιμονι επρεπε να παιζεις με τον Ζαμπιδη. Η επαναφορα ειχε θεμα μεχρι να κρυωσει το αμαξι.

Γυρισα και ανοιξα zpost, οι Αμερικανοι σε : σκισιμο, θερμοκρασιες, χειμωνα με καλοριφερ στο τερμα ζεστο, εχουν προβλημα οπως ειχα εγω προχθες, sticky steering column η διαγνωση. Κοστος ανταλλακτικου καινουριου 1600¤, αρκετοι το εχουν αφησει ετσι ομως μιας και προβλημα εχεις οταν το αμαξι εχει βρασει, και μεχρι να κρυωσει λιγο.

https://www.car-gadgets.gr/index.php...emart&Itemid=1

πλακα πλακα ειναι παραδεκτο να συμβαινουν τετοιες καταστασεις τοσο συχνα σε αυτης της κατηγοριας τα αυτοκινητα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά προβληματίζομαι για το αν ήξερα το φορουμ πριν πάρω bmw ίσως και να μην αγόραζα με τοσα που διαβάζω.απο την άλλη σκέφτομαι και αυτά που λεει ο spyrosK. πάντως με το vectra που είχα μοντ. 2003 καινουργιο δεν είχα πραγματικά κανένα θέμα και δεν το πρόσεχα οπως το bmw.τώρα έχω αγχος για το τι ζημιά μπορεί να μου βγάλει.ισως είναι υπερβολή αλλά ετσι σκεφτομαι. και λέω μηπως έκανα μακακία που το έδωσα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα πω τι γνώμη μου αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθώ...Δεν νομίζω πως φταίει η BMW στο πρόβλημα του φίλου michaelp900.
    Μια μικρή παρένθεση, το δικό μου (335i) κοντά στα 97.000km μου έβγαλε πρόβλημα με την αντλία βενζίνης υψηλής πίεσης η οποία πρεσάρει περίπου 150-200bar αν θυμάμαι καλά. Η αυτοκινητοβιομηχανία μεν το έχει αναγνωρίσει ψάχνοντας στο ίντερνετ ανακάλυψα ότι μερικές παρτίδες έπασχαν από αυτό το πρόβλημα. Τι να κάνω αναγκαστικά την πλήρωσα.

Κοντά στο δεύτερο χρόνο πολύ πριν δηλαδή τα 97.000km μου έβγαζε στην οθόνη την ένδειξη για service...τέλος πάντων το πάω στην αντιπροσωπία όπου και έχω κακές εμπειρίες και με τα προηγούμενα αυτοκίνητα, και μου λένε δεν μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα, θα κοιτάξουμε τις τουρμπίνες και θα κατεβάσουμε τα wastegate, τρελάθηκα μόλις το άκουσα και φυσικά τους το απαγόρεψα και έφυγα. Αφού με έσκασαν αρκετά, βρήκα ένα συνεργείο που κάνουν πολύ καλή δουλειά και μόνο σε bmw, τους το πάω μου κάνουν ένα reset και όλα ωραία όλα καλά...

Αυτό που θέλω να πω και κακώς σας κουράζω με το παραπάνω κείμενο είναι πως λίγες είναι οι περιπτώσεις που οι μηχανικοί έχουν τις γνώσεις και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επίσης όταν στο συνεργείο επικρατεί ένα μπάχαλο και ο καθένας κάτι ότι θέλει μην περιμένεις αποτελέσματα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γενικα εχουν ακουστει πολλα για τις αντιπροσωπειες που μπορει να πειραματιζονται πανω στο αυτοκινητο σου ενω εσυ περιμενεις να ακουσεις τι θα σου πουνε και μεσα να πινουν καφεδακι και να σου βγαζουν τα καινουρια,να σου βαζουν παλια και να χαιρονται.
    Η αρραβωνιαστικια μου ειχαν ενα Cadillac Srx 4.8 και οταν τους εβγαλε προβλημα στο σαζμαν τους ζητουσαν ενα σκασμο λεφτα για να το φτιαξουν.Τελικα το πηγαν σε ενα παλλικαρι που ειχε τελειωσει αμερικη,το εβαλε στον εγκεφαλο και το εφτιαξε.Κοστος το 1/10 απο αυτο που τους ζητουσαν και ακομη και ο διευθηντης της Cadillac Hellas τους πηρε τηλ για να μην παρει διαστασεις το θεμα και ειπε οτι θα το εφτιαχνε.
    Το αμαξι μου δεν θα γινει πειραματο.....αμαξο κανενος

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν επειδή διάβασα προηγουμένως ότι είναι τυχαίο γεγονός οι βλάβες του αυτοκινήτου. Το ότι ο προιστάμενος του service σε μεγάλο εξουσιοδοτημένο παραδέχτηκε σε συνομιλία μας όπου φυσικά έκανα παράπονα ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι προβληματικά είναι τυχαίο; Έχουμε και λέμε για εμένα:
    316 e92 Αγοράστηκε πινακιδομένο 6/09
    -Πολλαπλή εισαγωγής. Αλλάχθηκε στα 4000κμ περίπου γιατί έκανε έντονο θόρυβο κατά το συμπεκτάρισμα.
    -Αισθητήρας Nox. Στα 10000κμ
    -κολώνα τιμονιού. Στα 10000κμ
    -Αισθητήρας κατάληψης καθίσματος συνοδηγού. Στα 10000κμ
    -Εγκέφαλος dtc. Στα 15000κμ
    -Πολλαπλασιαστής. Στα 26000κμ
    -Αισθητήρας κατάληψης καθίσματος συνοδηγού (2η φορά). Στα 27000κμ
    -3 καμμένες λάμπες μέχρι τώρα
    Τώρα είμαι στα 28000χλμ...αντε να δουμε
    Τα έχω γράψει και αλλού στο forum, αλλά δεν σχολίασε κανένας. Μην είστε τόσο φανατικοί, δεν παίρνουμε λεφτά από την bmw για να την υποστηρίζουμε χωρίς λόγο, το αντίθετο, αυτή παίρνει από εμάς....

6. The Following 2 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

individual (10-06-11), Samaro (10-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν επειδή διάβασα προηγουμένως ότι είναι τυχαίο γεγονός οι βλάβες του αυτοκινήτου. Το ότι ο προιστάμενος του service σε μεγάλο εξουσιοδοτημένο παραδέχτηκε σε συνομιλία μας όπου φυσικά έκανα παράπονα ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι προβληματικά είναι τυχαίο; Έχουμε και λέμε για εμένα:
    316 e92 Αγοράστηκε πινακιδομένο 6/09
    -Πολλαπλή εισαγωγής. Αλλάχθηκε στα 4000κμ περίπου γιατί έκανε έντονο θόρυβο κατά το συμπεκτάρισμα.
    -Αισθητήρας Nox. Στα 10000κμ
    -κολώνα τιμονιού. Στα 10000κμ
    -Αισθητήρας κατάληψης καθίσματος συνοδηγού. Στα 10000κμ
    -Εγκέφαλος dtc. Στα 15000κμ
    -Πολλαπλασιαστής. Στα 26000κμ
    -Αισθητήρας κατάληψης καθίσματος συνοδηγού (2η φορά). Στα 27000κμ
    -3 καμμένες λάμπες μέχρι τώρα
    Τώρα είμαι στα 28000χλμ...αντε να δουμε
    Τα έχω γράψει και αλλού στο forum, αλλά δεν σχολίασε κανένας. Μην είστε τόσο φανατικοί, δεν παίρνουμε λεφτά από την bmw για να την υποστηρίζουμε χωρίς λόγο, το αντίθετο, αυτή παίρνει από εμάς....

Υπαρχει και ο αντιλογος φιλε μου....
    Ε92 320....ουδεν προβλημα 16000χλμ
    Ε87 116 lci ...ουδεν προβλημα 30000χλμ

Απλα σε ενα μεγαλο αριθμο οχηματων καποια βγαινουν ελατωμ/κα......αυτο δε παει να πει οτι ολα ειναι σκαρτα.....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Lefteri αυτο με το πολλαπλασιαστη το ειχα και εγω στα 29.000-30.000km
    Τυχαιο??Δε νομιζω καθολου.Κοιταω το Ε36 coupe 98' του θειου μου στα 188.000km και το μονο που χαλασε ηταν η βελονα της βενζινης.ΤΙΠΟΤΑ αλλο.και δεν μιλαμε να το προσεχει καθολου.Σπιτι μαγαζι ταξιδια κτλ.Κοινος οχι ψιρας σαν εμενα ΑΛΛΑ εμενα μου εβγαλε προβλημα.
    Θα παω να παρω κανα Ε30 να βρω την ησυχια μου και χ...καμε για πολυτελειες και μ...κιες.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ μέχρι τώρα στην οικογενεια είχα ένα corrola του 93 με 100000χλμ χωρίς τίποτα, ένα carinna του 93 με 350000 που εμφάνισε την πρώτη βλάβη (ακραξόνια) στα 300000χλμ σκληρής χρήσης (χωράφια, μεταφορά από ψυγεία, ντλουλάπες εώς και παπί) σε ταξίδια Σέρρες- Αθήνα πατημένα. 2 yaris με 150000 χλμ το καθένα χωρίς τίποτα. Kαι έχουμε τώρα την κυρία την e92 που της συμπεριφερόμαστε άψογα και κάθε τρεις και λίγο μας τρέχει στο συνεργείο. Και ένταξει να δεχθώ ότι ένα αυτοκίνητο (παλιό) που έχει Χ εξαρτήματα, σε σχέση με ένα άλλο που έχει 10Χ (καινούργιο-λόγω ηλεκτρονικών, κλπ) έχει λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσει βλάβη. Mercedes που έχουν πολλοί γνωστοί μου γιατί δεν βγάζουν τίποτα? λιγότερα μπιχλιμπίδια έχουν? Η διαφήμιση κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας έιναι και οι πελάτες της και η bmw έχει αρχίσει να χάνει πολύ πλέον εκεί...

10. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

ghost-rider (11-06-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω φτάσει σε σημείο πλέον μαζί με την ασφάλεια κάθε εξάμηνο να κάνω και οδική βοήθεια γιατί πλέον δεν εμπιστεύομαι το αυτοκίνητό μου και όταν με ρωτάει η κοπέλα μου αν πρέπει να βάλει και οδική την λέω: "Είσαι σοβαρή; τι να πάθει το picanto."
    Συνάδελφος πριν ένα μήνα άργησε το πρωί, γιατί η 116 του, του έκαψε πολλαπλασιαστή.
    Όταν βλέπω εταιρίες μικροτερου κύρους να κάνουν ανάκληση για ασήμαντους λόγους, και η bmw να περιμένει από εμένα να της τα σκάσω για αποδεδειγμένα ελλατωματικά εξαρτήματα όπως μπεκ, πολλαπλασιαστές εγώ τί να υποθέσω? ότι είναι τυχαίο? Συγνώμη αν γίνομαι εριστικός, αλλα έχω βαρεθεί να παρακαλάω φίλους μου να με πάνε στο συνεργείο για να πάρω το παλτό μου...

ξέχασα το carina είχε βγάλει και δυναμό στα 200000χλμ.... χαχα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefterishatzi : 10-06-11 στις 15:43

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει και ο αντιλογος φιλε μου....
    Ε92 320....ουδεν προβλημα 16000χλμ
    Ε87 116 lci ...ουδεν προβλημα 30000χλμ

Απλα σε ενα μεγαλο αριθμο οχηματων καποια βγαινουν ελατωμ/κα......αυτο δε παει να πει οτι ολα ειναι σκαρτα.....
    Ναι Γιάννη μην ξεχνάς όμως οτι εσύ είσαι σχολαστικός με το αυτοκίνητο......

Δεν είμαστε όλοι τόσο "άρρωστοι" να μην το βγάζουμε έξω με βροχή που λέει ο λόγος....
    Στην πλειοψηφία τα καινούρια μοντέλα αποδικνείονται φόλες κάθε μέρα που περνάει!

Έντελώς φιλικά

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP