οκ συγνωμη τοτε, αλλα τα ιδια περιπου ειναι.![]()
οκ συγνωμη τοτε, αλλα τα ιδια περιπου ειναι.![]()
Thomelef (30-05-11)
sympether with chiefτης
καμια φορα γινονται και λαθος παρεξηγησεις,νομιζω ολα ειναι οκ.
Γιωργο για κανονισε να ανεβουμε προς τα πανω,ερχομαι και με το Μ5 αμα θες![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Nino (01-06-11)
δεν χρειάζετε να ανησυχείτε για τίποτα. Οι admins και οι mods βλέπουν τα πάντα, μόλις αυτά δημοσιευτούν.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε τα σχόλια για το τι είδαμε, έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον χρήστη πολύ πριν αυτό το βίντεο, όπως και με τους περισσότερους απο εσάς.
Η δουλειά του συντονισμού του φόρουμ δεν είναι εύκολο πράγμα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τα πάντα, απο την διόρθωση ενός πόστ μέχρι και την αποβολή κάποιου χρήστη. Αυτά γίνονται σε συνεννοήση με όλους μας και δεν δρούμε αυτόβουλα (εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις). Πόσο μάλλον όταν αυτή η δουλειά γίνεται τα ξημερώματα, τις αργίες και άλλες ακατάλληλες ώρες για την σωστή λειτουργία αυτού του φόρουμ
Αν κάτι σας φαίνεται περίεργο, πάνω δεξιά απο κάθε πόστ υπάρχει ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό. Οταν το πατάτε, γράφετε μια περιγραφή τι δεν σας άρεσε σε αυτό το πόστ και τι σας φαίνεται περίεργο. Εμείς το βλέπουμε άμεσα και δρούμε ανάλογα.
ναι οκ δεν είπαμε όχι...απλά δεν καταλάβαμε τι ενοούσε ο στεφ. φυσικά και δεν υπήρξε κάτι
φάουλ για να δούνε οι αντμίν ή οι μοντ. τελικά ο στεφ απλά ήταν υπερβολικός με αυτό που
έγραψε και τπτ άλλο.
sympether with chiefτης
Ωραιο αυτοκινητο...Βεβαια με τις 20αρες δεν συμφωνω και εγω. Εδω και οι 19αρες ειναι πολυ, καθως οι 18αρες ειναι η καλυτερη ζαντα για το Ε46 Μ3. Αλλα οπως και εγω εχω 19αρες για καλυτερο look (το μονο που δινει η 19αρα σε σχεση με τις 18αρες-σε ολα τα αλλα ειναι χειροτερη-ειμαι σιγουρος για αυτο) ετσι και καποιος αλλος αποφασισε να θυσιασει ακομα περισσοτερο ανεση,προοδευτικοτητα κλπ και να βαλει 20αρες για χαρη του καλυτερου οπτικου αποτελεσματος. Ολα καλαΝα το χαιρεσαι...
Μηπως θα επρεπε να αναφερθει και τι φοραει το αμαξι αφου προφανως ειναι βελτιωμενο να κανουμε και περαιτερω συζητηση, εκτος αν ανεβηκε για να σχολιασουμε την ζαντα μονο.