Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eξω ακολουθω τον χρυσο κανονα...."Το φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε"
    Στο σπιτι παιζει το τσεκουρακι στο κομοδινο
    εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα παντως.

ψαχνω και και καποιον τροπο να ασφαλισω ανοιγομενα παραθυτα αλουμινιου
    αμα υπαρχει καποιος αλουμινας η αν εχει κανεις κατι υπ οψην του ας το ριξει
    Ο πατερας του Snoo ειναι, στειλτου ενα πμ Μητσο.

2. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

z3 2.2 (24-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως καλό είναι να μην υπάρχουν τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΠΑΙΔΙΑ...τα παιδιά ειδικά αν είναι ζιζάνια, κάποια στιγμή θα βρούν το οτιδήποτε...φαντάζεστε
    2 5χρονους πιτσιρικάδες να καμαρώνουν το αεροβόλο του μπαμπά μπροστά απο τη μούρη τους?
    προσοχή μεγάλη παιδιά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Jimmakos (24-05-11), z3 2.2 (24-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν το πράγμα είναι απλό...

Όσοι έχετε μικρά παιδιά μακριά απο όπλα

Όσοι δεν έχουμε μικρά παιδιά κάντε τα σπίτα σας οπλοστάσιο αλλά άμα φάτε κανέναν λάχανο μετά μην λέτε ποπό τι έπαθα γιατί στην Ελλάδα ζούμε.... Διαβάσατε σε προηγούμενο πόστ τι έπαθε ο παππούς!

Τώρα για εξωτερική χρήση.....
    Σε περίπτωση που ΔΕΝ δεις σιδερικό τον πιάνεις απο τα μαλλιά και του κοπανάς το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να φτύσει τα δόντια του!
    Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν είσαι εντός του αυτοκινήτου πατάς γκάζι και τον περνάς σουβλάκι, 2) αν είσαι εκτός αυτοκινήτου κάνεις τον κινέζο....

Για εσωτερική χρήση τώρα:
    Σε περίπτωση που ΔΕΝ εχουν σιδερικό βλ. παραπάνω κατάσταση....
    Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν έχεις και εσύ τον αιφνιδιάζεις χωρίς να σε πάρει πρέφα και του ρίχνεις μία στα πόδια να γονατίσει και αφού δεν θα μπορεί ούτε να κατουρήσει του αλλάζεις τον αδόξαστο και καλείς την αστυνομία να τον μαζέψει λέγοντας οτι βρισκόσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα....
    2) Αν ΔΕΝ έχεις εσύ κάνεις τον κινέζο ή αν δεν σε έχει πάρει πρέφα τότε του τη φέρνεις με κάποιο τρόπο να μην έχει πρόσβαση στο όπλο και του αλλάζεις τον αδόξαστο.... Ειδάλως κάνεις τον κινέζο!

Ελπίζω να βοήθησα....

6. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

Dioskouroi (24-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν το πράγμα είναι απλό...

Όσοι έχετε μικρά παιδιά μακριά απο όπλα

Όσοι δεν έχουμε μικρά παιδιά κάντε τα σπίτα σας οπλοστάσιο αλλά άμα φάτε κανέναν λάχανο μετά μην λέτε ποπό τι έπαθα γιατί στην Ελλάδα ζούμε.... Διαβάσατε σε προηγούμενο πόστ τι έπαθε ο παππούς!

Τώρα για εξωτερική χρήση.....
    Σε περίπτωση που ΔΕΝ δεις σιδερικό τον πιάνεις απο τα μαλλιά και του κοπανάς το κεφάλι στο πεζοδρόμιο μέχρι να φτύσει τα δόντια του!
    Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν είσαι εντός του αυτοκινήτου πατάς γκάζι και τον περνάς σουβλάκι, 2) αν είσαι εκτός αυτοκινήτου κάνεις τον κινέζο....

Για εσωτερική χρήση τώρα:
    Σε περίπτωση που ΔΕΝ εχουν σιδερικό βλ. παραπάνω κατάσταση....
    Σε περίπτωση που ΔΕΙΣ σιδερικό υπάρχουν 2 περιπτώσεις. 1) αν έχεις και εσύ τον αιφνιδιάζεις χωρίς να σε πάρει πρέφα και του ρίχνεις μία στα πόδια να γονατίσει και αφού δεν θα μπορεί ούτε να κατουρήσει του αλλάζεις τον αδόξαστο και καλείς την αστυνομία να τον μαζέψει λέγοντας οτι βρισκόσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα....
    2) Αν ΔΕΝ έχεις εσύ κάνεις τον κινέζο ή αν δεν σε έχει πάρει πρέφα τότε του τη φέρνεις με κάποιο τρόπο να μην έχει πρόσβαση στο όπλο και του αλλάζεις τον αδόξαστο.... Ειδάλως κάνεις τον κινέζο!

Ελπίζω να βοήθησα....
    και αμα ΔΕΝ εχει μαλλια (συνηθισμενο πλεον) ??
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Προεπιλογή

Ενταξει τωρα οτι και να λεμε... και εγω λεω ''δυο μετρα ειμαι , αμα γινει κατι τον αρπαζω και και και...'' και αν τυχον μου την πεσουν με μαχαιρι... ''βγαζω το αεροβολο και και και...''

Εχει παιξει κανενας σας ξυλο? Ξερετε πως ειναι? Εχετε βρεθει σε καβγα? Σας την εχουνε πεσει? Οχι φωνες βρισιδια ...να κατεβει ο αλλος να σε πιασει απο τον γιακα...
    Εχετε βαρεσει ποτε με προθεση να κανετε πραγματικα ζημια στον αλλο?

Με πιστολι εχετε ριξει? εχετε σημαδι? ψυχραιμια?

Εκει να δω εγω τι κανεις ... το θεμα δεν ειναι ποιος ξερει να επιτιθεται-αμυνεται. Το θεμα ειναι ποιος εχει λιγοτερα να χασει. Και πιστεψτε ο αλλος παντα θα εχει λιγοτερα!

Ωραιες οι μεγαλες κουβεντες και οι ηρωισμοι... αλλα η προληψη ειναι καλυτερη απο την θεραπεια. Αναλωθειτε στο πως να αποφυγετε εναν καβγα και οχι πως θα βγειτε ''νικητες''

9. The Following 14 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GiannisRob (25-05-11), imolarot (24-05-11), joseph (25-05-11), Konstantinos E60 (24-05-11), m3e36 (25-05-11), Nick bmwlover (25-05-11), nikos-Mpacket (24-05-11), Nino (24-05-11), pilot (24-05-11), S8N (24-05-11), stavr (25-05-11), stratos (24-05-11), Z4 DCT (24-05-11), Κωνσταντίνος (24-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αγαπατε αλληλους...

αληθεια
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως σαν παλιό κ@λόπαιδο που είμαι, έχω φάει ξύλο απο 13 άτομα, που με βαρούσαν
    αλύπητα για κάνα 3λεπτο...γύρισα σπίτι αγνώριστος, και κοιμόμουνα 3 μέρες...η πλάτη μου δεν
    φαινότανε, η μύτη κοιτούσα ανατολικά, τα αυτιά μου ήταν σκισμένα, και 5 μέρες έβγαζαν ένα
    μυστήριο υγρό αναμυγμένο με αίμα, ενώ τα μάτια μου έκανα 20 μέρες να ξεκοκκινίσουν,
    και καμμιά βδομάδα να ξεμελανιάσουν...όταν κάποιος έχει φάει τέτοιο ξύλο, πιστέψτε με
    πως το να αρπαχτείς με ένα δύο άτομα δεν είναι τπτ...γιατί???γιατί έχεις δεί και χειρότερα.
    τώρα άμα ο άλλος κουβαλάει κάνα πιστόλι, εκεί οκ...με ελαφρά!!!γενικός πάντως καλό είναι
    να αποφεύγουμε τους καβγάδες, μιάς και δεν ξέρουμε τι είναι ο άλλος...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

paganis (24-05-11)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια σπανιως θα μπουν κλεφτες σε γεματο σπιτι και δη σε σπιτι που υπαρχουν αντρες. Τα περισσοτερα περιστατικα αφορουν κενα σπιτια ή σπιτια στα οποια διαμενουν ηλικιωμενοι ή ανθρωποι χαμηλοτατης αντιστασης στον κινδυνο. Οσο για το δρομο...ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Πολλοι πληρωσαν ενα φασκελο με την ιδια τους τη ζωη και το ξερετε πολυ καλα πια. Οσο τρελος κι αν διατεινεσαι πως εισαι θα βρεθει ο τρελοτερος απο σενα και θα εχεις προβλημα. Το κακο μια φορα θα γινει. Γι αυτο προσεχουμε παντα: Για να μη συμβει αυτη η μια φορα....

εντιτ: και για να μην το ξεχασω...οπλο που πεταει οτιδηποτε ΔΕΝ ειναι οπλο αυτοαμυνας αλλα επιθεσης(μεγαλυτερο παραπτωμα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 24-05-11 στις 13:35

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό χρησιμοποιώ εγώ......
    https://www.maglite.com/product.asp?psc=6DCELL

15. The Following 2 Users Say Thank You to tokiko For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11), Χρίστος (24-05-11)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό χρησιμοποιώ εγώ......
    https://www.maglite.com/product.asp?psc=6DCELL
    εχω 2 εκ των οποιων το ενα διπλα στο κρεβατι μου!
    Μακραν τρελο σιδερικο!!!!!!

17. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

tokiko (24-05-11)

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP