Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 69

Θέμα: BMW 330 E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή βηματα....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SCORPIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μια ερωτηση...μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε για το δικο μου μοτερ (330 6ταχυτο)το καλυτερο βημα ειναι 3,38..το γνωριζει καποιος καλα?ειναι κοντο,μακρυ?θα το βοηθησω η θα το χαλασω?ευχαριστω
    Φίλε μου στο δικό μου φοράω 3.38 και 6αρι κιβώτιο και επίσης χταπόδια, καταλύτες και πρόγραμμα......με τελική 265 χιλιόμετρα τελική! Είχα πρίν 3.23 χωρίς την βελτίωση και τελική 250.....λίγο πιο μακρύ.....δική σου η επιλογή! Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ έτσι που είμαι!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου στο δικό μου φοράω 3.38 και 6αρι κιβώτιο και επίσης χταπόδια, καταλύτες και πρόγραμμα......με τελική 265 χιλιόμετρα τελική! Είχα πρίν 3.23 χωρίς την βελτίωση και τελική 250.....λίγο πιο μακρύ.....δική σου η επιλογή! Εγώ πάντως το γουστάρω πολύ έτσι που είμαι!
    off-topic.
    Τι χταποδια και καταλυτες εχεις, Κωστα? Καυσαερια περνας? Απο θορυβο σε κοντρο-οδηγηση και ταξιδι τι γινεται?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    off-topic.
    Τι χταποδια και καταλυτες εχεις, Κωστα? Καυσαερια περνας? Απο θορυβο σε κοντρο-οδηγηση και ταξιδι τι γινεται?
    Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Superspint και Hjs καταλύτες με κάρτα καυσαερίων οριακά εντός των ορίων και βεβαια schrick cams. Από θορυβο έχει αλλά έγώ φοράω και μεσαίο και χαμηλα είναι καλό......κι απο εκει και πάνω όταν ανοιγει για τα καλά το βάνος είναι αλλού ο θόρυβος αλλά είναι σκέτη κα@λ@!!!!!
    Αχ μας κ@υλωσες μεσημεριατικα Αθηνα βρισκεσαι? Τιμες οι γνωστες? 1200 χταποδι και 700 ο καθε HJS? Με τους λαμδα τι εκανες? Απλα τοποθετηθηκαν πιο εξω ή εσβησες το check με το προγραμμα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου ολα καλα ειναι αναλογα για τι το θες.Εαν δεν σε ενδιαφερουν οι τελικες και θες να εχει αμεση επιταχυνση σε οποιαδηποτε ταχυτητα ειναι ειναι κορυφη αλλα η καθε ταχυτητα τερματιζει πολυ γρηγορα και μεσα στην πολη ιδιως απο 1η σε 2α ειναι κουραστικο.Κανει για κοντρες και παντιλικια ομως.Αυτο οπως ανεφεραν τα παιδια εμπαινε σε αυτοματο για να τραβα καλυτερα δεν εμπαινε σε 6αρι αλλα μαλλον αυτο θα εχει και αυτο θα θελει να σου πουλησει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 23-05-11 στις 14:40

Rides
    0

Προεπιλογή

οποτε ψαχνω για 3,38.....

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια,να σας βοηθησω λιγο καλυτερα...το αυτοκινητο εχει γινει ολο μετατροπη απο εξω m3 απο το παπαδοπουλο(bmw)μοτερ εβαλα 330 με 6αρι σασμαν,,και το φοραω και 20αρια ζαντολαστιχα..μηπως τωρα βοηθησα για τις γνωμες σας παραπανω????????

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια,να σας βοηθησω λιγο καλυτερα...το αυτοκινητο εχει γινει ολο μετατροπη απο εξω m3 απο το παπαδοπουλο(bmw)μοτερ εβαλα 330 με 6αρι σασμαν,,και το φοραω και 20αρια ζαντολαστιχα..μηπως τωρα βοηθησα για τις γνωμες σας παραπανω????????
    To μπλε του Διονυση εχεις ; ; ;

Rides
    0

Προεπιλογή

ΟΧΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ??ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΧΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ??ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..
    Ειδα που εγραψες οτι απο εξω ολο ειναι Μ3 με 20αρια ζαντολαστιχα

και υπεθεσα οτι ειναι το πρωην αμαξι ενος γνωστου μου . . .

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP