Έ ρε φτώχεια......
Που να δείς ένα Μ5 που κυκλοφορεί εδω γύρω και τι φάτσα το χει.... Τα σωστά εργαλεία σε λάθος χέρια φίλεεεεεεεεεεε
Έ ρε φτώχεια......
Που να δείς ένα Μ5 που κυκλοφορεί εδω γύρω και τι φάτσα το χει.... Τα σωστά εργαλεία σε λάθος χέρια φίλεεεεεεεεεεε
S8N (16-05-11)
Απο δω και πέρα όταν θα του μιλάς, θα κολλάς στο τέλος το "ε, φανταστικέ μου γείτονα".
Πέρα απο την πλάκα, εύχομαι να είναι εντάξει άνθρωπος. Γιατί αν μπλέξεις με μ@λ@κ@ γείτονα...............
S8N (16-05-11)
Να του κανεις σκηνη οτι σε ενοχλει η εξατμιση του και τετοια ομορφα!!!
χαχαχαχαχα!!!
Γεια σου ρε Αρουλη με τα ωραια σου!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ???
(ακους Αλεξη,νοικιαζεται το διπλανο διαμερισμα...ερχεσαι????..ετσι δεν θα χρειαστει μεταβιβαση το οχημα,.......μια θα παιρνεις το δικο μου,για να.....νοιωσεις τι θα πει να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΑΖΙΑ
και να εκτιμας καλυτερα το δικο σου
,..... και μια εγω το δικο σου
για να .......εκτιμησω ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!!
....να απολαυσω και εγω λιγο τα καλα του V10
....)
Αρη παιζει κατι παιχνιδια η τυχη.....χτες που γυριζα απο Τρικαλα προς Λαρισα με το φορτηγακι της δουλειας,με προσπερασε ενα μαυρο ///Μ5 ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ στην τριχα,με Αθηναϊκα νουμερα και απ'οσο προλαβα να δω ειχε και 20αρες ζαντες!!!....αλλα δεν ειχα καμμια τυχη(βλεπεις ημουν με το φορτηγακι...) να το δω παραπανω ....αφου ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ σε δυο λεπτα!!!
Παντως δε σε βλεπω να γραφεις........ΞΕΚΟΛΛΑ ΒΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ!!!!!!!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 15-05-11 στις 21:45
πάλι καλά που δεν είναι m6
Μ αρεσε πολυ το υπονοουμενο στην ερωτηση!!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Update:
Ο τύπος είναι τρελός χαβαλές, το δε Μ5 είναι ελληνικό του 2005 από κατάσχεση. Όταν άκουσα ότι το αγόρασε τον Μάρτη του 2009 (κουίζ: βρείτε ποιος μεγάλος έμπορος στα Β.Π. χρεωκόπησε τότε) σχεδόν όσο κι εγώ πέρυσι το 520, προσπάθησα να κρύψω τα δάκρυά μου. Έχει 70.000 γνήσια km και σχεδόν όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ αλλά δεν είναι και πολύ προσεγμένο/καλοσυντηρημένο. Του έχει βγάλει επίσης δίσκο-πλατώ-βολάν (3.000 ευρώ κόστος) ενώ το κυκλοφορεί αραιά και που γιατί του καίει χαλαρά 22 l/100km. Μου είπε μάλιστα πως όποτε θελήσω μπορώ να το πάρω βόλτα... Ακούς Πάνο? Στον επόμενο καφέ θα 'ρθω με Μ5 μωρή άρρωστη!
Το χειρότερο της χθεσινής βραδιάς είναι πως έπαιξα 'Είσαι πιο έξυπνος από ένα 6χρονο?' κι έχασα. Εν ολίγοις, με ρώτησε ο γιός του τι αυτοκίνητο έχω και όταν του απάντησα 'το μικρό αδερφάκι του δικού σας', μου είπε πως το Μ5 είναι 'ο μπαμπάς' (the daddy) και πως δεν έχει αδερφάκια... Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν ποταπό μίασμα, μην πω σαν αμοιβάδα. Μιλάμε πως έχουν ξεφύγει τα παιδιά σήμερα!
Όσο για το άλλο θέμα που έθιξαν ο Αλέξης και ο Άρης, εντάξει, καλό είναι αλλά δεν πρόκειται να κάθομαι να κάνω βάρη γυμνός στο υπόγειο μπροστά από το παράθυρο α λα Kevin Spacey...