Οπότε το συμπέρασμα είναι παίρνω δίσκους απο Μ3 τους βάζω πάνω και βλέπω αν κάθονται τροχίζοντας λίγο το τακάκι.Θα χωρέσουν όμως στις βάσεις του 330 ή θα βρίσκουν στα πλαινά????
Οπότε το συμπέρασμα είναι παίρνω δίσκους απο Μ3 τους βάζω πάνω και βλέπω αν κάθονται τροχίζοντας λίγο το τακάκι.Θα χωρέσουν όμως στις βάσεις του 330 ή θα βρίσκουν στα πλαινά????
Και καθε φορα που θα θες τακακια θα κανεις αυτη την δουλεια?Λεω εγω!Αφου εισαι μια χαρα με τους υπαρχον γιατι καθεσε και τυραννιεσε?
Vassilis ///M (28-11-12)
καλύτερα να πάρεις τριπιτούς για να μην μπλέξεις.
δεν ξέρω αν πατάει καλά η δαγκάνα σου μετά στο δίσκο του m3 επειδή είναι 28 άρα πάχος.
(και μην μπείς στην διαδικασία να τους τριπίσεις μετά απο λίγο καιρό θα στραβώσουν)
εμένα μου άντεξαν 2 μήνες μόνο!!!!!
με την ευκαιρία θα πάρω αυτούς που είναι σαν τους performance..
καλούς τους βλέπω και καλή τιμή!!!!! θέλω τι γνώμη σας..
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-S...399575711/item
TAKIS_BMW (31-08-11)
ποιός τους φέρνει τους zimmerman έχω ακόυσει καλά λόγια.. η κανα λινκ να δώ.
325Χ25 είναι εμένα..
manos///3 Όταν λες ανοχή μπορείς μήπως να τεκμηριώσεις την απάντηση...Με έχει προβληματίσει πολύ αυτή η μετατροπή γι'αυτο ίσως και να έχω κουράσει...
Τάκη γιατί να μην πατάει καλά η δαγκάνα στο δίσκο αφού λογικά θα κάνει διαδρομή -3 χιλιοστά άρα θα έχει να δώσει ακόμη πολύ πίεση μέχρι να τερματίσει.Όσο για τρυπητούς καλύτερα να πάμε και οι δύο στη λύση κάποιου GALFER ή ΒREMBO είναι το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα.
Aπάντηση κανείς!!!!!!!!![]()
TAKIS_BMW (31-08-11)