Λέτε να γίνει όντως κάτι ?
Αλεξ δεν ειναι μαλλον καταλληλες οι συνθηκες στην παρουσα φαση για ενα τοσο μεγαλο εργο στην Ελλαδα, ειναι ομως ενα εργο που μπορει πραγματικα οταν προχωρησει λιγο η χωρα να γινει.
Εχει παραχωρηθει τελεσιδικα με συμβολαια ο χωρος, ο οποιος ανηκει πλεον στην Αυτοκινητοδρομιο Πατρας Α.Ε, ειναι ετοιμα τα σχεδια και οι μακετες, εχει ετοιμες εγκεκριμενες περιβαλλοντολογικες μελετες, πληρει τους ορους της FIA ακομα και για F1 (ειδικα στην ευθεια εκκινησης), ειναι γενικα το πιο ολοκληρωμενο προτζεκτ πιστας που εχει στηθει και ειναι ετοιμο προς κατασκευη ανεκαθεν στην Ελλαδα.
Ενα μοιονεκτημα εχει μονο, δεν ειναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!!!
α ξεχασα εχει αλλο ενα, μετα το Ελληνικο τωρα θελει την πιστα στην Δραπετσωνα ο κυριος Πουρναρακης.....
Τώρα αυτή είναι σοβαρή ερώτηση ρε συ Άλεξ;
Τρέχει η καθημερινότητα και μας πετάει νάρκες, πετάνε δυο τρία παπαγαλάκια μια ευχάριστη είδηση (ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗ εκατομμύρια φορές) σε ένα λαό, που του δίνουν αναμασημένο φαΐ, για να πέσει το φως της δημοσιότητας αλλού.
Οργουελικό 1984 είμαστε (και φαίνεται και από τα ΜΜΕ αυτό) γιαυτό δεν έχουμε αυτοκτονήσει κατά εκατομμύρια.
Εδώ δεν έχουΜΕ κάνει άλλα και άλλα (βλέπει ελληνικό ή αξιοποίηση κλειστών στρατοπέδων, ούτε ΚΑΝ σωστή συντήρηση του πάρκου Τρίτση για παράδειγμα) και τώρα θα κάνουμε και πίστα;
Bitz (01-10-12)
Επίθεση κάτω από τη μέση κύριε Μπάουερ. Λασπολογείτε άνευ ορίων και τα αποζητεί η έδρα σας (τα θέλει ο κώλος σου):
1. Δεν εχω εξοχικό στην Αχαία καρντιά μου
2. Μου λες τώρα εσύ, ότι εγώ που κυκλοφορώ με το Ρενώ 20ετίας που το βάζεις μπρος και βγάζει περισσότερη μαυρίλα από ταξί του 70, έχω περιβαλλοντικό σύλλογο. Μου λες ότι εγώ δημιουργώ δυσκολίες, που μόλις ανοίξει η πίστα, το Κλιό γίνεται Williams, καγκελώνεται και γίνεται μόνιμος θαμώνας του Cirquit de Patres.
3. Όμοιοι?
Εδω δεν εχουν για συνταξεις-φαρμακα-χρεη προς ιδιωτες και μη, δημοι αναστελουν επ'αοριστων την λειτουργεια τους, μπλα μπλα, και θα δωσουν εγκριση για αναπτυξιακο εργο?
Δε νομιζω τακη...το πιο πιθανο ειναι να φορολογησουν επιπλεον αυτον που το σκεφτηκε.
sympether with chiefτης
αντε γεια...
alexm (30-09-12), Bellof-3 (01-10-12), bill_m3 (30-09-12), GiannisRob (30-09-12), nikos1400 (30-09-12), Panos 316T (30-09-12)
θα το πιστεψουμε οταν δουμε κατι περα απο μια "πλακα" σε κανα χωραφι στη μεση του πουθενα
εργα προφανως γινονται. εδω "δωσανε" λεει 13 εκατομ. για διαπλατυνση του δρομου Λακκων-Ομαλου εδω στα Χανια (πιο πανω απο εκει που εγινε προσφατα η αναβαση).
τωρα κοινοτικα λεφτα ειναι (προφανως)? τι βγηκανε, πως βγηκανε, δεν ξερω.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εξακολουθείς να τραβας το βιολί σου...
Υποστηρίζετε τα μικρά τοπικά σας συμφέροντα εις βαρος ολου του υπολοιπου κοσμου.
1) τρομερο ψεμα
2) παραπλανείς... και εγω εχω accent αν ειναι ετσι
3) αυτά λες εδώ και χρονια από μπροστά... από πίσω άλλα