Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Θέμα: Nintendo Η PSP???

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

To 3DS που ζαχαρώνεις είναι ΠΟΛΥ καινούργιο, δεν έχει δοκιμαστεί στην αγορά...
    Επίσης, δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει "σπαστήρι" σαν και αυτό που προανέφερα, και πίστεψε με, τα παιχνίδια κοστίζουν - δεν θες να μπλέκεις με συνεχείς αγορές...
    Κανε μια επίσκεψη ή μιλα με τους ebw.gr, πιστευω θα σου εξηγήσουν (τυχόν) τέτοια θέματα και πως λύνονται... (και το έχουν και στα 228 ευρώ)
    ...

2. The Following 2 Users Say Thank You to asot For This Useful Post:

stratos (14-04-11), Z4 DCT (14-04-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το PSP σείρα 1000 σίγουρα μπορεί να σπάσει και να πάρει και αντεγραμμένους τίτλους. Σε αυτό η μόνη διαφωνία είναι οτι όταν τα βρεί σκούρα και κολλήσει, απλά θα επιλέξει άλλο παιχνίδι και θα συνεχίσει χωρίς να "σπαζοκεφαλιαστεί" για λίγο

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

μιας και ο μικροτερος θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο καλο να ξεκινησει απο τωρα με ηλεκτρονικα, για μενα καθυστερησε το οσο μπορεις, να του παρεις ενα πιο ενδιαφερον δωρο τωρα που καλοκαιριαζει απο ποδηλατακι μεχρι αμαξακι ηλεκτρικο και να πηγαινεται το απογευμα να παιζει, πολλες φορες τα παιδακια μπορει να θελουν το ηλεκτρονικο απλα αν τους τραβηξει κατι αλλο το ενδιαφερον τα ξεχνανε ολα, απλα τα ηλεκτρονικα ειναι η ευκολη λυση καθως και ο γονιος εχει ηρεμια οσο το παιδι λιωνει με τις ωρες... αν δεν μπορεις να το αποφυγεις κανε μια επιλογη τουλαχιστον σε εξυπνα παιχνιδια και παρτου ενα μονο σαβουραδιτζικο και να το εχεις σαν παιχνιδι μπονους!!!
    πφφφ λετε να γινω καλος μπαμπας??? απαπαπαπαπαπαπα

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω με ολους τους παραπανω για ολους τους λογους!
    Αλλα παρτου ενα ποδηλατο καλυτερα!!! χαχαχαχα ολο λαλακιες λεω.

Σκεφτομαι ρε παιδια και κρινω με τον εαυτο μου που κολλαω για ωωωωωωρες σε PS και τετοια....τα παιδακια πως την παλευουν να μην γινουν τα ματακια τους τετραγωνα????

Εδω ολοκληροι μαντραχαλοι ειμαστε και τρομαζουμε να ξεκολλησουμε.......

Ακουω γνωμες...
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάρτου ένα κάρτ όπως ο Νίκος. Ξερω, άσχετο το ένα με το άλλο (ειδικά σε κόστος). Φτάνει πια ο μπαμπάς που έχει ξεκουτιάνει με τα μπαξήματα, σειρά έχει ο πιτσιρίκος να μπεί στο παιχνίδι

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

παιδες..

να πω την αποψη μου?

μερικες φορες θες να ''ηρεμησει'' το παιδι οταν βρισκεσαι σε καποια επισκεψη ή σε πολυ κοσμο!

δεν μπορεις να το κυνηγας συνεχως κ ευνοητο ειναι να ειναι ανυσηχο το παιδι μιας κ δεν τον ενδιαφερουν τα δικα μας κ οι δικες μας παρεες!

οταν εχεις λοιπον το παιδι κλεισμενο σε ενα σπιτι ...για επισκεψη κ βαρεθει, επομενο ειναι να αρχισει τις σκανταλιες!

εκει λοιπον βρισκω κ γω σωστη την λυση ενος μπλιμπλικιου...για να ξεχαστει το παιδι κ να μην βαρεθει κ αυτο...να βρει κατι ενδιαφερον να περασει την ωρα του!

θεωρω οτι ειναι μια σωστη λυση για παιδια τοσο δραστηρια σαν του Γιαννη, μιας κ τον ξερω ιδιαιτερως τον μικρο Γιωργακη!

ετσι ακριβως ειναι κ η κορη μου!

ηδη 2 χρονων κ 8 μηνων κ το iphone το παιζει στα δαχτυλα σαν μεγαλος ανθρωπος!

τι να βαλει βιντεο να δει

τι να παιξει με τα διαφορα παιχνιδια που της εχω περασει

τι να χαζεψει φωτο κ βιντεακια που της τραβαω...τα παντα κανει εκτος απο το να παιρνει τηλ γιατι το χω μονιμα σβηστο οταν το χει στα χερακια της!

Αυτο το εκανα γιατι ειδα οτι το παιδι εχει αναγκη απο καποια απασχοληση οταν δεν μπορει να κανει κατι αλλο εκει που βρισκομαστε...ακομα κ σε ταξιδι στο αυτοκινητο!

Ωστοσο...της εχω μαθει να παιζει οποτε πρεπει...

σ αυτο , βοηθαει το οτι ειναι πολυ δραστηρια κ η δικη μου μικρουλα σαν τον Γιωργακη!

Πραγμα που σημαινει οτι ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ με αυτα τα μπλιμπλικια!

πιστευω οτι εμεις κολλαμε γιατι δεν μεγαλωσαμε με αυτα κ μας ενθουσιαζουν!

τα σημερινα παιδια ειανι λιγο διαφορετικα!

μολις της πω....παμε εξω για ποδηλατο
    για παιχνιδι
    για παιδικη χαρα ...για παιδοτοπο ή για οποια αλλη δραστηριοτητα εχει να κανει με κοσμο,

τρελαινεται κ τα πεταει ολα...κ ιphone κ πισιι που ζωγραφιζουμε κ οτι αλλο ηλεκτρονικο της εχω μαθει....παιζει κ wii....χεχε

οποτε γιαννακο , αφου καταληξεις σε μινι κονσολα θα σου ελεγα να την χτυπησεις

μιας κ το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ το παιδι οταν αναγκαστικα το χεις καπου που πρεπει να εισαι !

σαφως θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις με την δικη μου!

σαφως υπαρχουν διαφορετικα παιδια με διαφορετικη αντιληψη!

δεν εχω διαβασει ψυχολογια παιδιου...απλα βλεπω πως αντιδρα το παιδι μου σε διαφορα ερεθισματα κ προσπαθω να μαι οσο πιο κοντα της γινεται κ να της εξηγω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ας ειναι λιγοτερο απο 3 χρονων...αυτα που πρεπει να αντιληφθει τα αντιλαμβανεται σιγα σιγα κ ετσι ειναι ενα πολυ ευτυχισμενο παιδακι που εχει οτι θελει...αλλα με μετρο!(ακομα κ αυτο εχει αντιληφθει, κ χωρις να περιαυτολογω νομιζω οτι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες των γονιων,μαζι με την επικοινωνια με το παιδι!)

σορυ για το μακροσκελες ποστ

απλα ηθελα να δικαιολογησω την θεση μου!

καλη συνεχεια παιδες...κ οσοι δεν εχετε παιδια ακομα...

κλειστε την τηλεοραση...κ το πισι....
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

8. The Following 4 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

nikos1400 (01-06-11), stratos (15-04-11), z3 2.2 (15-04-11), Z4 DCT (17-04-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

πολυ καλη προσεγγιση Βασιλη...
    ετσι ναι απλα καλη επιλογη στα παιχνιδια! μην παρεις Psp εχει πιο σοβαρα παιχνιδια!
    ποπο ειναι δυσκολο να χεις παιδι... υπομονη θα μεγαλωσουν και εκει να δειτε προβληματα...
    δεν σας αγχωνω αλλο!!!

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Vasilis (15-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

μην αμελησω να πω οτι τα παιδια θελουν πολυ απο τον προσωπικο σου χρονο!

παραμεληστε τα ολα κ θα ανακαλυψετε οτι το αξιζουν με το παραπανω!

ξαναγιντε παιδια...

πωπω...μη με παρετε στο ψιλο παιδια...απλα δεν πιστευα οτι θα γινω τοσο χαζομπαμπας κ θα θελω να παιζω ολημερις με την μικρη...χεχε
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

12. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

z3 2.2 (15-04-11), Z4 DCT (17-04-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP