οχι εγραψα επειδη ειπατε πιο πάνω οτι δεν μπορει καποιος με 286 αλογα να διακριθει.
αυτος εχει 300 και μεταξυ αλλων αν δεν κανω λαθος ειχε βγει και πρωτος το 2009 στο Drift King of Europe που εγινε στις Σερρες.
Αντιμετώπισε ολα τα πρωτοκλάσατα ονοματα της Ευρωπης και ειμαι σιγουρος οτι και τα περισσοτερα αμαξια ειχαν 100-200 αλογα παραπάνω απ το δικό του και πολλα απ αυτα και πιο ελαφριά.
Δεν ξερω πολλα απο ντριφτ γιατι δεν μου αρεσει πολύ σαν αθλημα αλλα απ οτι μιλησα με ανθρωπους που ασχολουντε, το παιδι εχει την ικανοτητα με ενα ατμοσφαιρικό αμαξι να ντριφταρει και σε ψηλές και χαμηλες ταχυτητες και στροφές.
Εχει μπει σε ιαπωνεζικά περιοδικά που αφορουν το ντριφτ και πριν κανα μηνα εκανε ηρθε η Team Orange απο ιαπωνια και εκανε σόου μαζι της.
Και ολα αυτα με ενα αμαξι που ουτε τουμπανο RX7 ειναι ουτε τουμπανιασμενα Supra και Sylvia.
Και δεν ειναι καν επαγγελματιας (αν και οι προτασεις πεφτουν βροχη...).
Μηχανικος σε μικρο συνεργειο ειναι και βιοπαλαιστής.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα τα λεφτα ειναι το ταλέντο.
Το αμαξι ειναι βσικοτατο εργαλειο αλλα αμα δεν το εχεις , δεν γινεται τιποτε.
Ο ανθρωπος αυτος και με 250 αλογα παλι σουπερ θα ηταν.
Σορρυ για το οφ τοπικ
M3 CSL
nik200 (11-04-11)
Μην το βλέπεις σαν άθλημα,δες το σαν απόλαυση να πηγαίνεις με το πλαι.
Εγω μιλουσα για το 36άρι μου που ειναι 400 κιλα βαρύτερο απο αυτο το 30άρι
και σχεδόν πολιτικό...
Και ο Καπότης με μ5 μοτέρ 340 άλογα σε ε30 ήρθε 2 στο Πανελλήνιο..
Συμφωνώ απόλυτα ότι πρώτη παράμετρος είναι το ταλέντο.
Είναι όμως και η πολλή εξάσκηση και το σωστο αυτοκίνητο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 11-04-11 στις 23:00
UP YOURS!
nik200 (11-04-11)
M3 CSL
Dioskouroi (11-04-11), nik200 (11-04-11)
εγω συμφωνω μαζι σου οτι μπορει καποιος να διακριθει και με 300 αλογα...αλλα το βαρος αυτου του αυτοκινητου μου φαινεται αρκετα κατω απο τα 1000 κιλα..πολυς πολυεστερας!!!!απο κει και περα..τα βιοπαλαιστης και το ενα και το αλλο δεν τα πολυακουω...ειναι πολυ ακριβο αθλημα το drift για βιοπαλαιστες σε αυτο το επιπεδο...επειδη και εγω ακουγα πολλα πριν μπω μεσα στο χωρο..και μετα ξαφνικα ολοι απο καπου βρισκουν τυχαια λεφτα!!!!οι φθορες ενος drift car πραγματικα σε γονατιζουν..για βαλε ενα τυχαιο μεσο ορο 1000-2000χιλ για καθε αγωνα και δες ποσα βγαινουν στο τελος της χρονιας...συγχωρεσε με αλλα εχω μαθει να τα λεω χυμα..και να μην πιστευω τις τριχες του καθενος..γιατι εχω ακουσει πολλες απο δαυτες!!!!
και να μην ξεχναμε οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι πανω στο αντικειμενο τους..το ιδιο θα πληρωσεις εσυ και εγω και το ιδιο αυτος το καθε ανταλλακτικο η την εργασια?????
μπραβο στο παιδι γιαυτα που κανει..αλλα μην τα περναμε και ολα αμασητα!!!
σορρυ για το off-topic και για την σκληρη μου γλωσσα...αλλα μεσα απο εδω οφειλω θεωρω να προστατευω αυτους που δεν ξερουν...γιατι οταν θα ασχοληθουν θα βρεθουν προ πολλων εκπληξεων!!!!
Dioskouroi (12-04-11), Dr. Yamastura (11-04-11)
δεν σου είπα ότι το σύγκρινες!
Αλλά το δικο μου πολιτικό με 286 αλογα δεν μπορει με τίποτα να συναγωνιστει 400 άλογα σε 900-1100 κιλά στημένο,δεν παει να είσαι ο Κουμακούμπο...
Αν μπεις σε ένα τέτοιο θα καταλάβεις.
Θελει πολλή δουλειά και στήσιμο για να γίνεις ανταγωνιστικός.
Αν ακούσεις τον μηχανικό μου,που τρεχει στο πανελληνιο,με λόγια δεν φτιαχνεται αμάξι.Πέντε πράγματα που πήρα για το αμάξι έχουν κοστίσει 4500 ευρώ... χωρίς εργασία και τοποθέτηση...
Ευτυχώς που δεν είμαι βιοπαλαιστης...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 11-04-11 στις 23:17
UP YOURS!
nik200 (11-04-11)
τις "τριχες του καθε ενος" μαλλον τις δικες μου εννοεις Νικο ?
Γιατι εγω το εγραψα και τυνχανει να τον γνωριζω και προσωπικά...
Ο Παμπος Χαραλάμπους βρισκει λεφτα για το αθλημα γιατι ειναι σουπερ σταρ στον χωρο και απο την στιγμη που το αθλημα ανεβενει εχει και τους χορηγους του οσον αφορα το αθλημα περα απο το τι γινεται με την προσωπική οικογενειακη και οικονομική του κατασταση.
Τωρα οσον αφορά το βαρος του αυτοκινητου...
Γιατι δεν μιλάς καλυτερα για αναλογια κιλων/ιππων?? Γιατι με το να μιλάς με την λέξη "βαρος" δινεις λάθος εντυπώσεις.
Νομιζεις οτι τα αυτοκινητα που ειναι 400-500 αλογα και κατεβένουν στους αγωνες ντριφτ ειναι θεοβαρα ή εχουν χειροτερη αναλογια απ το 30αρι των 300-320 ιππων??
Τα "αμασητα" δεν το καταλάβα...
M3 CSL
Ρε συ προσεξε λιγο το ποστ του.Αναφέρεται στις τρίχες και στις υπερβολές αυτών,που ασχολούνται με τους αγώνες και γενικότερα...(κόντρες κλπ.)
Καμμια σχέση με εσενα.Δεν αναφερόταν σε εσενα.
Ειμαστε οφ τοπικ και δεν μου αρέσει και πολυ...
UP YOURS!
nik200 (11-04-11)
nik200 (11-04-11)