-
δεν υπαρχει κανενα θεμα και απ την μερια μου.
Εγω απλά ηθελα να πω και διαφωνησα με τα αρχικα ποστ ειναι οτι τον μεγαλυτερο ρολο σε καποιον που θελει να ασχοληθει τον εχει ο οδηγος.
Φυσικα χρειαζεται και ενα καλό αμαξι αν θες διακριση, ομως αμα καποιος δεν εχει το ταλέντο, και εκατομυρια να χαλάσει παλι δεν θα διακρηθει.
Βασικά δεν με ενδιαφερει που βρισκει ο καθενας χρηματα ή ποσα ξοδευει για να κανει το κεφι του.
Εφερα παραδειγμα τον Παμπο Χαραλαμπους ο οποιος με ενα καλοστημενο Ε30 των 300 αλόγων (και κυριως ατμοσφαιρικό) καταφερνει και διακρινετε διεθνως μονο και μονο για να δειξω οτι το ταλέντο ειναι το Α και το Ω.
Οκ συζητηση κανουμε αλλα ακουσα
- ειναι ελαφρυ (λες και οι αλλοι επαγγελματιες ειναι βαρυδια)
- εχει πλαστικα (λες και οι αλλοι ειναι με τα ηλεκρικα παραθυρα)
-ειναι ατμο το αμαξι και βοηθάει ψηλά (ακομα πολλοι ειδικοι του ντριφτ ψαχνουν να βρουν πως καταφερνει ο Χαραλαμπους να ντριφτραρει σε χαμηλές ταχυτητες και χαμηλες στροφές χωρις να εχει ροπή το αμαξι- μου τα λεγε και ο Παπας στις Σερρες)
-εχει δωσει λεφτα...
οκ ρε παιδια δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση και κανενα θεμα αλλα εγω πιστευω αλλα.
εγω δεν πιστευω οτι ειναι τα ρασα που κανουν τον παπα.
αμα θελετε αυριο να σας ποσταρω το τι αμαξι υπαρχει εδω για ντριφτ (απο ε30 turbo μεχρι skyline-evo-sti πισωκουνα) και τι αναλογια κιλων/ιππων υπάρχει σε συγκριση με το αμαξι του Χαραλάμπους θα αναθεωρισετε και πιστευω οτι θα καταλάβετε οτι ο οδηγος (το ταλέντο) και η συνεχωμενη πρακτικη ειναι τα κυρια συστατικά.
Και παλι απολογουμαι αν σας χαλασα το θρεντ και ξαναγραφω οτι ουτε με τον Νικο ουτε με τον Doctor υπαρχει καποιο θεμα.
Αν κρινει η διαχειρηση να σβησει τα ποστ μου ειναι οκ απο εμενα.
Συζητηση κανουμε...
M3 CSL
-
-
Εννοείται δεν υπάρχει παρεξήγηση.
Το αμάξι πρέπει να έχει τα απαιτούμενα άλογα για την καρότσα του
και μαζί με τον οδηγο και την πρακτική φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Εμείς ούτε μηχανικοι ούτε οδηγοί αγώνων είμαστε.
Την πλακα μας κάνουμε και προσπαθούμε να φέρουμε και άλλο κόσμο
κοντά στο σπορ που μας αρέσει.
όσο για τα ποστ ,γιατί διαφωνείς?
Δεν μπορεί κανείς να δώσει οδηγίες:Πως να γινετε ταλέντο!!
Οδηγίες και βίντεο για τεχνικές ποστάραμε.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 12-04-11 στις 13:44
UP YOURS!

-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP