Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23

Θέμα: R27 του 59!!

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι να εχει προβληματα το μηχανακι αν εχει γινει σωστη ανακατασκευη?Ειδικα με τα ηλεκτρολογικα,ειχαν γενικοτερα καποιο κουσουρι αυτα?
    Οπως και να χει αν μπορεις Γιαννη παρε το(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο).Ειναι αλλη αισθηση το παλιο οχημα.Ρετρολαγνος!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα ηλεκτρολογικα "πλεξουδα" "πλατινες" "μανιατο" ετσι το ελεγε ο μαστορας που ειχα κανει ανακατασκευη το δικο μου το 94 καλο ειναι να μπουν καινουρια, δεν ειναι τπτ ειναι πολυ απλες κατασκευες, κατα τα αλλα η μηχανη ειναι τερας αξιοπιστιας, εγω απο το 94 εως το 97 το χρησιμοποιουσα καθημερινα, σε βολτες εκδρομες, και ολο τερμα!! δεν καταλαβαινε τιποτα!! δεν με αφησε ποτε!

Υ.Γ Και το καρμπυλατερ καλο ειναι να γινει ενα καλο σερβις, βελονες ποτηρακια!!! και εκει ειχαν θεμα..
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

2. The Following User Says Thank You to joseph For This Useful Post:

Z4 DCT (30-03-11)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ηλεκτρολογικα "πλεξουδα" "πλατινες" "μανιατο" ετσι το ελεγε ο μαστορας που ειχα κανει ανακατασκευη το δικο μου το 94 καλο ειναι να μπουν καινουρια, δεν ειναι τπτ ειναι πολυ απλες κατασκευες, κατα τα αλλα η μηχανη ειναι τερας αξιοπιστιας, εγω απο το 94 εως το 97 το χρησιμοποιουσα καθημερινα, σε βολτες εκδρομες, και ολο τερμα!! δεν καταλαβαινε τιποτα!! δεν με αφησε ποτε!

Υ.Γ Και το καρμπυλατερ καλο ειναι να γινει ενα καλο σερβις, βελονες ποτηρακια!!! και εκει ειχαν θεμα..
    Μα αν εχει γινει σωστη ανακατασκευη πρεπει να εχουν αλλαχτει.Βεβαια το τι ειναι σωστη μετατροπη ειναι μια πολυ μεγαλη κουβεντα...

Περιοχή
    5-ELH
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραίο όχημα και απόλαυση να το βλέπεις!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας