Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: Schrick εκκεντροφοροι σε E46 330Xi

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

φίλε μου συγνώμη αλλα οι αριθμοί ακόμα και με αυτά που λες με το ζόρι πλησιάζουν τα μισά λεφτά που χρειάζεται κάποιος για να βάλει έναν κομπρεσορα της προκοπής χταποδι γύρω στα 500 εξάτμιση μέχρι πίσω άλλα 700 καταλύτες ποιο ελεύθερους 800 πρόγραμμα 400 εκεντροφόροι 1500 μαστορας στο 1000ρικο μαζί με τις φλάντζες η διαφορά είναι μεγάλη και αν μιλάμε για 30 έως 50 άλογα σίγουρα δεν είναι η απολυτη δύναμη αλλα δεν είναι και το τελικο ποσό του κομπρεσορα.Παλιοτερα που είχα ρωτήσει για παρόμοια εργασία το μόνο πλην μου΄είχαν πει ότι αν έβαζα εκεντροφορους θα καταργουσα το βανος και τα παράτησα.

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βαγγελης Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε μου συγνώμη αλλα οι αριθμοί ακόμα και με αυτά που λες με το ζόρι πλησιάζουν τα μισά λεφτά που χρειάζεται κάποιος για να βάλει έναν κομπρεσορα της προκοπής χταποδι γύρω στα 500 εξάτμιση μέχρι πίσω άλλα 700 καταλύτες ποιο ελεύθερους 800 πρόγραμμα 400 εκεντροφόροι 1500 μαστορας στο 1000ρικο μαζί με τις φλάντζες η διαφορά είναι μεγάλη και αν μιλάμε για 30 έως 50 άλογα σίγουρα δεν είναι η απολυτη δύναμη αλλα δεν είναι και το τελικο ποσό του κομπρεσορα.Παλιοτερα που είχα ρωτήσει για παρόμοια εργασία το μόνο πλην μου΄είχαν πει ότι αν έβαζα εκεντροφορους θα καταργουσα το βανος και τα παράτησα.
    Kανε μια προσθεση στα νουμερα που ανεφερες,εκ των οποιων μερικα ειναι πολυ χαμηλα,αλλα παρολα αυτα κανε μια προσθεση να δεις ποσο βγαινει το αθροισμα απο τα νουμερα που εσυ ανεφερες!!!Ειναι 4.900 πες 5.000 ευρω στην καλυτερη των περιπτωσεων-τουλαχιστον,κ ο κομπρεσορας 2ου σταδιου ειχε απ'οτι θυμαμαι 500 ευρω παραπανω,κοντα στα 5.500,οταν τον εβαλε ο Βαγγελης κ ο Βασιλης,τωρα εχουν ανεβει γυρω στα 6.600,τα 10.000 ευρω που σου ειπανε ειναι παρα πολλα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 03-05-11 στις 12:42
    Ι donut understeer...

3. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

deepBLUE (03-05-11)

Προεπιλογή

Ρε συ Βαγγελη μην γινεσαι ακριβως στα πιτουρα φτηνος στο αλευρι...
    Στον κομπρεσσορα θες να βαλεις κατι της προκοπης (ess) και υπολογιζεις 10.000 (ΠΟλλα τα λες). Ενω στα εξατμισονια βαζεις προιοντα ebay ή χειροποιητα...βαλε supersprint και θα δεις οτι ειναι πραγματικα πολυ μικρη η διαφορα.
    Το μεγαλο μειον με το ess ειναι οτι δινεις τα λεφτα μετροιτα μια και εξω... ενω στην αλλη περιπτωση, σιγα σιγα

5. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

deepBLUE (03-05-11), Nick bmwlover (03-05-11), zaharias (03-05-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχυει το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις.Ατμοσφαιρικα οσο και να το παλεψεις πασαλιματα θα κανεις.Οποτε ή πας για ολο το πακετο(οχι ομως και 10000 πολλα...) ή το αφηνεις στην ησυχια του και το χαιρεσαι οπως εχει

Rides
    1

Προεπιλογή

αυτήν την εποχή νομίζω πως με 8500 χιλιάδες βάζεις s54

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι βαζεις, το δαχτυλο που θα σου βαλει η Ελ.Ας μαζι με το ΣΔΟΕ αμα στο βρει αδηλωτο το σκεφτεσαι?? Μιλαμε για κατασχεση και φυλακιση.. καλα για τροχαιο με σοβαρο τραυματισμο μη το σχολιασουμε καν..
    Θα πεις "μαααα οι πιθανοτητες ειναι μικρες" για ελεγχο ή τροχαιο αλλα αμα σου κατσει??

Αμα το δηλωσεις αλλο καπελο, αλλα με τη παρουσα κατασταση γιατι να πληρωνεις κερατιατικα στον ΓΑΠ και τους τροικανους? Να πανε να μαμηθουν ολοι μαζι, στα ιδια χρηματα βαζεις κομπρεσερ, εχεις σχεδον τις ιδιες επιδοσεις χωρις τα προσθετα εξοδα (σημα,ασφαλεια, τεκμηριο), κατι πολυ σημαντικο!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nick bmwlover (03-05-11), Vasilis (03-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι βαζεις, το δαχτυλο που θα σου βαλει η Ελ.Ας μαζι με το ΣΔΟΕ αμα στο βρει αδηλωτο το σκεφτεσαι?? Μιλαμε για κατασχεση και φυλακιση.. καλα για τροχαιο με σοβαρο τραυματισμο μη το σχολιασουμε καν..
    Θα πεις "μαααα οι πιθανοτητες ειναι μικρες" για ελεγχο ή τροχαιο αλλα αμα σου κατσει??

Αμα το δηλωσεις αλλο καπελο, αλλα με τη παρουσα κατασταση γιατι να πληρωνεις κερατιατικα στον ΓΑΠ και τους τροικανους? Να πανε να μαμηθουν ολοι μαζι, στα ιδια χρηματα βαζεις κομπρεσερ, εχεις σχεδον τις ιδιες επιδοσεις χωρις τα προσθετα εξοδα (σημα,ασφαλεια, τεκμηριο), κατι πολυ σημαντικο!!
    όταν έχεις m54b30 νομίζω πως δεν είναι τραγικό να δηλώσεις τα 200 επιπλέον κυβικά του s54b32...
    όταν ο στόχος είναι 100 άλογα παραπάνω προτιμώ την εργοστασιακή λύση κι ας είναι λίγο πιο αργή

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι με αυτα τα χρηματα θα κουβαλαει και 200000+ χιλιομετρα και μοτερ προ ανακλησης.
    Προσωπικα προτιμω τον M54 θεωρω πως εχει περισσοτερες ανοχες και περιθωρια βελτιωσης χωρις προβληματα οπως εκτιμω πως με την προσθηκη κομπρεσορα ειναι και πιο δυνατο απο το Μ3 ακομα και με φπε.
    Βεβαια το θεμα εδω δεν ειναι μια μετατροπη απο ενα μοτερ σε αλλο, αλλα το μοτερ το 330 και η βελτιωση του.
    Σε αυτα που γραφει ο Φανης πιο πανω εχει δικιο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    στα ιδια χρηματα βαζεις κομπρεσερ, εχεις σχεδον τις ιδιες επιδοσεις χωρις τα προσθετα εξοδα (σημα,ασφαλεια, τεκμηριο), κατι πολυ σημαντικο!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

12. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

PANOS-E60 (03-05-11)

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια καταλαβαινω το πνευμα σας ότι για 2και 3 χιλιαρικα διαφορά αυτο που παιρνεις δηλαδή 100 άλογα είναι μεγάλη υποθεση.Αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι πχ μια επονιμη μάρκα εξάτμισης είναι ή μάλον αξίζει τα λεφτά της.Ειδικά στο θέμα εξάτμισης είμαι παρα πολύ αρνητικός γιατί έχω απο φίλους που έχουν πληρώσει ακριβές εξατμίσεις να το έχουν σκυλομετανιώσει.Πιστεύω ότι ορισμένα πραγματα δεν πρέπει να τα χρυσοπληρώνουμε και ειδικά τις εξατμίσεις.Το να πάρεις ένα κομπρεσορα της προκοπής ή εκεντροφόρους επωνυμους το καταλαβαίνω.Υπαρχουν φτηνες και αξιοπιστες λύσεις σίγουρα σε πολύ λίγα προοιοντα εξέλιξης έως μετρημένες στα δάχτυλα υπάρχουν ομως.Τώρα ανεξαρτήτως της κα.......λας που πληρώνεται αν με ρωτήσεις ουτε τα 5000 ούτε τα έστω 8500 για 30 και 100 άλογα αξίζουν τα λεφτά αυτά.Εγώ έκανα τη μετατροπη του 3,30 με 6000 οποτε το βρίσκω παράλογο να πληρώσω αλλη μία μετατροπη για 30 άλογα ή μιαμιση για 100 δεν μπορώ να το δεχτώ και ειδικά αυτές τις εποχές που αν για πλακα πάω να πουλήσω το αυτοκινητο ούτε τη μετατροπή δεν θα παρω.Βέβαια ξέφυγα αλλά καμοια φορά όλα απο το μυαλό παιρνάνε

14. The Following User Says Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:

m-power_01 (04-05-11)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να παρει αλογο ο Μ54 θελει πολυ χρημα παντως!!!

Πολυ καλος φιλος και αρκετα γνωστος σε πολους το τολμησε να το κανει !!!

Βεβαια ειδε κοντα 270 αλογα θυμαμαι (πηγαινε πολυ πολυ δυνατα στα χερια μου σε ανηφορα εγραψε 270 ανετοτατα) αλλα αν συγκρινεις το κοστος με την αποδοση

του αυτοκινητου καλυτερα να βαλεις ενα κομπρεσορακι και ολα οκ !!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP