Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 38

Θέμα: Bluray player

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και 'γω πάντως δεν ειμαι fun των παιχνιδιων ποσο μάλλον που περιμενω και το πρωτο μου παιδι - - δεν θα χω χρονο ουτε για κλασιμο.
    Εχει μεγαλη διαφορα η εικονα στο bluray ρε παιδια αξιζει να κανω αγορα?

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και 'γω πάντως δεν ειμαι fun των παιχνιδιων ποσο μάλλον που περιμενω και το πρωτο μου παιδι - - δεν θα χω χρονο ουτε για κλασιμο.
    τωρα ειναι η ωρα να αρχισεις ......τοσες ωρες babysitting.....για σκεψου ...θα κουνας το πορτμπεμπε με το ποδι και στο χερι το κοντρολ να παιζεις προ εβολουσιον!!!

3. The Following 2 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

A8hnaios (01-03-11), Dathanaso (28-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα ειναι η ωρα να αρχισεις ......τοσες ωρες babysitting.....για σκεψου ...θα κουνας το πορτμπεμπε με το ποδι και στο χερι το κοντρολ να παιζεις προ εβολουσιον!!!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω διαπιστωσα οτι πιο μεγαλη διαφορα κανει το HD υλικο, παρα την οθονη 1080p αντι για 720p.

Τωρα για το αλλο θεμα:
    Εαν η γυναικα σου ΔΕΝ ειναι "Βεγγος" και τερας αντοχης, μην υπολογιζεις για παιχνιδια...

ΔΕΝ θα προλαβαινεις.

Εμένα με ειχε πιασει η μεση μου απο το νανουρισμα και κολικους, οχι να παιζω και προ εβολουσιον !!

edit:
    τωρα που το σκεφτομαι μια συμβουλη, μην επενδυσεις ακομα σε tv ή blu-ray.
    οταν με το καλο γεννησετε, δες πρωτα τι μενει απο χρονο και χρημα και βλεπεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 28-02-11 στις 19:07
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Dathanaso (28-02-11), Ptboul (02-03-11), S8N (28-02-11)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω νομιζω οτι δεν εχεις δικιο φιλε μου.......... εχω τηλεοραση παλαιου τυπου, το ps3 ειναι συνδεδεμενο χωρις hdmi και τα blue ray disks τα παιζει κανονικα απλα χωρις την αποδωση που θα ειχα σε μια lcd hd, η πλασμα, η led, μιας και η τι-βι μου δεν ειναι high definition. Τωρα ....να ξερετε οτι αν θελετε να βλεπετε στο ps3 ταινιες που δεν νοικιασατε η αγορασατε απο το video-club της γειτονιας σας....θα εχετε προβλημα. Απαιτουνται καποια updates κατα καιρους τα οποια γινονται μεσω ιντερνετ η απο τα ιδια τα παιχνιδια, αυτα λοιπον μολις γινουν αναγνωριζουν συγκεκριμενες ταινιες, σπασμενες αντιγραμμενες κτλ και στο 3λεπτο σου ριχνει πορτα το ps3.
    πως το χεις συνδέσει? εγώ που έχω 2 τηλ παλιού τύπου το χω συνδέσει με scart κ στις 2 κ με rci στ μια κ δε παίζανε κανονικά τα blueray κ κάποια παιχνίδια αναγκάστηκα να πάρω μια hd κ να το συνδέσω με το καλώδιο hdmi κ όλα καλά από τότε

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως το χεις συνδέσει? εγώ που έχω 2 τηλ παλιού τύπου το χω συνδέσει με scart κ στις 2 κ με rci στ μια κ δε παίζανε κανονικά τα blueray κ κάποια παιχνίδια αναγκάστηκα να πάρω μια hd κ να το συνδέσω με το καλώδιο hdmi κ όλα καλά από τότε
    με σκαρτ απλο ειναι συνδεμενο ...και μαλιστα αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησα το καλωδιο του ps2.

για βρες κανα αλλο σκαρτ και συνδεσε το μηπως φταιει το καλωδιο...

Επισης...... η τι-βι μου οταν παταω tv-av για να μπω στα σκαρτς, εχει οπως και οι περισσοτερες av1, av2, av3 ....κτλ...αλλα......εστω οτι χρησιμοποιω και βαζω το ps στο av1, αν διπλωπατησεις το κουμπι ...παιζει ασπρομαυρα λεπτομεριες τι και πως δεν εχω ψαξει μιας και κανω η δουλεια μου! Για ψαξε την τι βι σου μηπως θελει καποιο σεταρισμα.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

με σκαρτ απλο ειναι συνδεμενο ...και μαλιστα αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησα το καλωδιο του ps2.

για βρες κανα αλλο σκαρτ και συνδεσε το μηπως φταιει το καλωδιο...

Επισης...... η τι-βι μου οταν παταω tv-av για να μπω στα σκαρτς, εχει οπως και οι περισσοτερες av1, av2, av3 ....κτλ...αλλα......εστω οτι χρησιμοποιω και βαζω το ps στο av1, αν διπλωπατησεις το κουμπι ...παιζει ασπρομαυρα λεπτομεριες τι και πως δεν εχω ψαξει μιας και κανω η δουλεια μου! Για ψαξε την τι βι σου μηπως θελει καποιο σεταρισμα.
    τα dvd απλά κ τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά αλλά τ blueray κ κάποια παιχνίδια άσπρο μαυρα το scart είναι τις κονσόλας έχω κ άλλο ένα κ με αυτό το ίδιο μου κάνει κ τα setups τα χω κάνει όλα σωστά κ στ κονσόλα κ στις tv δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον κατεληξα σε αυτα τα δυο για βοηθηστε λιγακι ποιο ειναι ανωτερο?

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10050651

https://www.kotsovolos.gr/site/produ...catid=10072141
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

To LG θα επελεγα λογω τιμης - αποδοσης και after sale service

Rides
    0

Προεπιλογή

Η Philips ανέκαθεν έχει πιο "ζεστή" εικόνα ενώ η LG είναι κάπως απόλυτη.....

Και τα 2 πάντως δεν είναι άσχημα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP