Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

A ρε Πανο...α ρε Πανο να ξερες ποσο συμφωνουμε....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Ptboul (10-02-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    A ρε Πανο...α ρε Πανο να ξερες ποσο συμφωνουμε....
    ώρες ώρες σκέφτομαι αφενός αν ΤΩΡΑ υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με τους νέους, τα παιδιά τα δικά μας τι θα κάνουν; Θα ζουν σε γκέτο, θα εργάζονται πoυ; και θα αμείβονται με κουπόνια;

Αφετέρου αν γίνει ο μικρός σαν εμένα ονειροπόλος και 3 λαλούν κ 2 χορεύουν, έτσι όπως εξελίσσονται τώρα τα κορίτσια δε θα σταυρώσει γκόμενα
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

να συμπληρωσω και την κατηγορια εκεινων..που εργαζονται, ως ελευθεροι επαγγελματιες(για οσο αντεχουν ακομα)...αλλα δεν πληρωνονται απο ολους τους πελατες τους! δυστηχως σε εκεινους ανηκω και εγω πλεον...μιας και ητε οι πληρωμες καθυστερουν...ητε δεν καταβαλλονται ποτε! ξεκινησα και εγω με ονειρα...επενδυσα στην δουλεια μου ,,πατησα στα ποδια μου...εβαλα μπρος για οικογενεια (παντρευομαι σε λιγοτερο απο 3μηνες)...και πλεον το αγχος του αυριο ειναι ανυποφορο!

5. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Ptboul (10-02-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια απο τα ιδια...29 ετων...πολιτικος μηχανικος με μεταπτυχιακο και πλεον υποψηφιος διδακτορας. ανοιξα τεχνικο γραφειο και παραλληλα δουλευω 700 στρεμματα χωραφια και 200 προβατα. η δουλεια δεν ειναι ντροπη! απλα ειναι κοροϊδια να δουλευεις ολη μερα και να μη σου εξασφαλιζεται καμια σιγουρια για το τι σου ξημερωνει! πριν 5 χρονια, τα λεφτα δε τα υπολογιζαμε πολυ πολυ γιατι βγαινανε πολλα και τα εξοδα ηταν ελαχιστα. πλεον τα εξοδα τεραστια και οι κοποι δεν ανταμοιβονται ουτε κατα διανοια οπως πρεπει. υπομονη σε ολους μας.
    Μη τα συζητας αδερφε...

7. The Following 6 Users Say Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

GEORGE316 (11-02-11), giannis_compact (11-02-11), joseph (11-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), NickE60 (10-02-11), Ptboul (11-02-11)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=...254994&cid=122

Και εξηγουμαι για να μην δημιουργηθουν διαφορες ενυπωσεις!!!!

Ισως λεω ισως αυτη η Δημοκρατια μας εφαγε ρε παιδια ; ; ;

Ισως επρεπε να φαμε την σφαλιαρα μας ΟΛΟΙ μας για να στρωσουμε και να δουμε

τα πραγματα πως εχουν ; ; ;

Ειχε ο γειτωνας Μ3 και περναμε Μ5 για να ειμαστε ανωτεροι που ; ; ; (στον γειτονα οχι σε εμας ) . . .

Ναι μεν εβγαιναν δανεια με την ταυτοτητα μας μονο αλλα οκ . ..

Πιστευω πως το ειχαμε παρακανει . . .

Το μονο που μας απομενει ειναι να εχουμε χαμηλα την μπαλα οχι χαζα χαμενα οπως παλια!!!

Στην δικη μου περιπτωση εχουμε οικογενειακη επηχειρηση και ενω ολα τα βαλαμε σε μια γραμμη για να

βγουμε στο ρινκ σαν νεοι γεματο ονειρα και ορεξη για ζωη να δουλεψουμε να μας σταματανε διαφοροι παραγοντες

οπως αυτη η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ κριση που εχουμε και βιωνουμε ολοι μας !!!

Δεν εμπιστευωμαι κανεναν πεταξα την τηλεοραση για να μην βλεπω Μ@Λ@ΚΙΕΣ και προσπαθω να βελτιωσω οσο γινεται την δουλεια

που ξεκινησαμε σαν οικογεια !!!

Δεν ξερω που θα παει ολο αυτο αλλα θελει γερα δοντια η συντηρηση ειναι το ποιο ασχημο πραγμα !!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 10-02-11 στις 19:31

9. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

z3 2.2 (10-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο δεν είναι καιρός να χάνεις το κουράγιο σου.
    Πρίν ένα μήνα κι εγώ είχα απελπιστεί με όλα αυτά γύρο μου με δυο παιδιά και το ένα μάλιστα 3μηνών που δεν θα με ρωτήσει αν έχουμε να φάμε όταν έρχετε η ώρα τα φάει,με ενοίκιο να τρέχει και όλα αυτά χωρίς δουλειά.
    Ήμουν για 8 μήνες άνεργος και πρίν 1 μήνα έπιασα μια δουλίτσα με σύμβαση για τους επόμενους 8 μήνες.
    Θά μου πείς πώς την έβγαζα τόσο καιρό χωρίς δουλειά...να είναι καλά οι γονεις τα αδέρφια που δεν ήταν και σε πολύ καλυτερη μοίρα απο μένα αλλα με βοήθησαν και έφτασα εδώ.
    Απο έξοδους?
    Τις έχω ξεχάσει και εγω και η γυναικα μου και τα παιδιά μου.
    Απλά προσπαθώ να βρίσκω να κάνω κάτι ανέξοδο που να με γεμίζει όσο μπορεί να γίνει βέβαια αυτό.
    Ξέρεις πόσες φορές ήθελα να έρθω σε συναντήσεις και δεν μπόρεσα?
    Τι να σκεφτώ??? την βενζίνη? τα διόδια? τον καφέ? το οτιδίποτε μπορει να συμβεί στον δρόμο?
    Και μένω εδώ και όπως σήμερα ξεκίνησες αυτό το θέμα ένιωσα ας το πούμε λίγο καλύτερα απο την άποψη οτι δεν την περνάω μόνο εγω αυτή την κατάσταση.
    Κάποτε θυμάμαι ξεκινούσα για βόλτα και δεν σκεφτόμουν την βενζίνη...μετά έβαζα βενζίνη και σκεφτόμουν μεχρι που μπορώ να πάω και τώρα το έχω στο γκαράζ και το κοιτάζω.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

11. The Following 7 Users Say Thank You to E36-Hartge For This Useful Post:

GEORGE316 (11-02-11), joseph (11-02-11), nikos1400 (10-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11), Κωνσταντίνος (10-02-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι πολλα που εχω ακουσει και αλλα τοσα που εχω δει... αλλα αυτο το πραγμα ενα κρατος να χαρακτηριζει,βριζει τους πολιτες του καθημερινα δεν πρεπει να εχει ξαναγινει!
    Ετσι εκτος απο κοπριτες λαμογια τεμπεληδες χαραμοφαηδες τωρα ειμαστε και τζαμπατζηδες πονηροι αναρχικοι και οτι αλλο μας προσαψουν...
    Το αστειο της υποθεσης συμπολιτες μου κατεχομενης χωρας... ειναι οτι καταφεραν να περασουν σε εμας τις ενοχες και τις ευθυνες για την οικονομικη κριση (υπαρχει ή δημιουργηθηκε) τρομολαγνεια, αμφιβολια,διαιρει και βασιλευε και ο ενας να στρεφεται κατα του αλλου και ετσι θα πορευτουμε και οπου υπαρχει κοινωνικη αδικια για να μη πω πιο βαρια λεξη, εκει υπαρχει το αλλοθι του μνημονιου και της τροικας και και και...μονο που αυτα ηταν απο πριν προσχεδιασμενα και προμελετημενα γιατι αγαπητοι εν bmw αδερφοι ειχαμε γινει σαν το ανεκδοτο του tsagio ( υπαρχει στην ενοτητα χιουμορ) με τον γιατρο και τον γυφτο.
    Αλλα οτι και να κανουν οσα γεννοκτονικα μετρα και αν παρουν δυο πραγματα αγαπητε george δεν θα μπορεσουν να μας παρουν: ΤΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ KAI TΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    Παντα μα παντα θα εχουμε τους γονεις και τα παιδια μας πλαι μας, να μας και να τα βοηθαμε μεχρι το τελος του κυκλου της ζωης μας.
    Οσο και αν προσπαθησουν οσες συνταξεις και αν κοψουν,οσα δωρα, οση ανεργια,το ιδανικο της οικογενειας του Ελληνα δεν θα καταφερουν να το "σπασουν" ποτε!!!
    Ετσι οσο εχετε ο ενας τον αλλο (μιλαω για τον πατερα σου) θα ειστε μια γροθια και μαζι θα ονειρευτειτε τις καλυτερες μερες που θα ερθουν και να εισαι σιγουρος οτι θα ερθουν.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟυγ. μια μικρη ιστοριουλα απο τα παλια...https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...5&postcount=40

13. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Konstantinos E60 (11-02-11), nikos1400 (10-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), z3 2.2 (10-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Eγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πριν κάποια (πολλά χρόνια) η μάνα μου έπαιρνε 240.000 δρχ και την βγάζαμε ζωή και κότα εγώ και ο αδερφός μου.

Εγώ άνοιξα ένα μαγαζάκι (όχι μίζερα, ήξερα ότι ήταν κάτι προσωρινό αλλά έβαλα πολύ κόπο δουλειά και χρήμα) το οποίο με νύχια και με δόντια δεν κατάφερε να κλείσει τρία χρόνια.

Τώρα η επί 5 χρόνια κοπέλα μου βρήκε δουλειά με 570 καθαρά (διπλωματούχος Μηχ. Μηχανικός), πάνω κάτω 200.000. Μένουμε στον πατέρα μου και με το ζόρι μπορούμε και συνεισφέρουμε...

Εγώ έφαγα ΠΟΛΛΑ προσωπικά οικογενειακά και οικονομικά στραπάτσα την τελευταία τριετία (στα 25 μου μου έπεσαν μια γροθιά μαλλιά) ΑΛΛΑ κάθε φορά έριχνα ένα καντήλι ξεγυρισμένο και έβαζα πλώρη για άλλα ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΑ σχέδια κάθε φορά.

Κάθε φορά που βλέπω τοίχος βλέπω τη ζωή και το βίος του παππού μου ο οποίος πήρε 2 παιδιά (όχι τον πατέρα μου, γιατί είχε περάσει στην Ικάρων) και έφυγε με ΜΙΑ βαλίτσα για 4 άτομα στη Γερμανία στα 42 του, άνθρωπος του χωριού που ήξερε να βάζει ΜΟΝΟ την υπογραφή του (σταυρό εννοείται).

Με το κεφάλι κάτω (εννοώ προσανατολισμένα όχι προσκυνημένα) έκανε 3 σπίτια στα παιδιά του, έφτιαξε το πατρικό του και πήρε δίπλωμα στα 62 του, έμαθε να γράφει ελληνικά και γερμανικά, και το κυριότερο ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ για τίποτα.

Υπάρχει τρόπος ΑΡΚΕΙ να ΜΗΝ το βάζει ΚΑΝΕΙΣ κάτω και να θέτει στόχους τους οποίους μπορεί να ξεπεράσει (το << για σένα αξίζουν τα καλύτερα >> που μας νουθετούσαν οι μανάδες μας ΔΕΝ ισχύει και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε ΤΟΣΟ καλύτερα)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

15. The Following 8 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Dioskouroi (10-02-11), joseph (11-02-11), Kostas_1 (10-02-11), Nino (10-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), Tsakirakos (12-02-11), z3 2.2 (10-02-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

21 χρονων, το μονο που εχω μετανοιωσει στην ζωη μου οτι υπεκυψα στις πιεσεις των δικων μου για να παω να σπουδασω, ενω δουλευα και ηθελα να παω σ ενα ιεκ να τελειωνω καθως θελω να γινω μηχανικος αυτοκινητων... Τελικα ειμαι σε μια σχολη οπου οι καθηγητες κανουν οτι θελουν, τα κομματα βρισκονται και εδω πανω απ ολους και γενικα μια ταξη αναρχιας και εδω... κριμα, το μονο θετικο η εμπειρια μου, τα περασα, αυριο μεθαυριο αν κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τα πιεσω να σπουδασουν στα υπεροχα τει-αει μας... χιλιες φορες τα λεφτα του πατερα μου να πηγαιναν στους Αγγλους-Γερμανους που θα τα σεβονταν! (αυτη η καταληξη ειναι ολων των συνομιληκων φιλων μου που βρισκονται σε αει-τει γυρω-γυρω).
    Το μονο που περιμενω ειναι να τελειωσω και να δουλευω απ το πρωι ως το βραδυ δεν θελω τπτ αλλο....και το γ...μηνο χαρτι θα το κορνιζαρω!
    και οσο για την φοιτητικη ζωη και γενικα την ωραια ζωη, αυτο οφειλεται περισσοτερο στην αναισθησια, υπαρχουν παιδια που ενω ξερουν οτι δεν εχουν οι δικοι τους απαιτουν διακοπες κλπ οπως και αλλοι που ζουν με δανεια... Εγω ντρεπομαι και για τα λεφτα που παιρνω απ τους δικους μου για το μηνιατικο...Απλα διαφορετικα μυαλα!

17. The Following 8 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

giannis_compact (11-02-11), katsaraios (10-02-11), m-power_01 (10-02-11), oldcarskickass (10-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), Tsakirakos (11-02-11), vs316ti (11-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    21 χρονων, το μονο που εχω μετανοιωσει στην ζωη μου οτι υπεκυψα στις πιεσεις των δικων μου για να παω να σπουδασω, ενω δουλευα και ηθελα να παω σ ενα ιεκ να τελειωνω καθως θελω να γινω μηχανικος αυτοκινητων... Τελικα ειμαι σε μια σχολη οπου οι καθηγητες κανουν οτι θελουν, τα κομματα βρισκονται και εδω πανω απ ολους και γενικα μια ταξη αναρχιας και εδω... κριμα, το μονο θετικο η εμπειρια μου, τα περασα, αυριο μεθαυριο αν κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τα πιεσω να σπουδασουν στα υπεροχα τει-αει μας... χιλιες φορες τα λεφτα του πατερα μου να πηγαιναν στους Αγγλους-Γερμανους που θα τα σεβονταν! (αυτη η καταληξη ειναι ολων των συνομιληκων φιλων μου που βρισκονται σε αει-τει γυρω-γυρω).
    Το μονο που περιμενω ειναι να τελειωσω και να δουλευω απ το πρωι ως το βραδυ δεν θελω τπτ αλλο....και το γ...μηνο χαρτι θα το κορνιζαρω!
    και οσο για την φοιτητικη ζωη και γενικα την ωραια ζωη, αυτο οφειλεται περισσοτερο στην αναισθησια, υπαρχουν παιδια που ενω ξερουν οτι δεν εχουν οι δικοι τους απαιτουν διακοπες κλπ οπως και αλλοι που ζουν με δανεια... Εγω ντρεπομαι και για τα λεφτα που παιρνω απ τους δικους μου για το μηνιατικο...Απλα διαφορετικα μυαλα!
    Ακριβως τα ιδια νοιωθω και εγω με σενα σε αυτο το θεμα.Δεν καταλαβαινω ποση μαποση αναισθησια εχουν καποιοι συνομιληκοι μας που δεν σεβονται τιποτα.Δεν σεβονται το οτι ο κωλος(μετα συγχωρησεως) των γονιων τους μπορει να γινεται καθε περα παξιμαδι για να τα βγαλουν περα...ΟΧΙ...πρεπει να πηγαινουνε σε κλαμπ καθε π-σ-κ,να παιρνουνε 3-4-5 ποτακια(ε βεβαια,το ενα δεν τους φτανει) και να χαλανε οσα χαλαω εγω σε μια ή δυο βδομαδες..αλλα οχι,εγω ειμαι ο πλουσιος που καταφερα μετα απο ποσες οικονομιες9απο την εκτη δημοτικου και δεν υπερβαλλω) να παρω το αμαξι που ηθελα,αντε να μου χαθειτε παλιοκομπλεξικοι..με εχουν κανει με τη συμπεριφορα τους οι περισσοτεροι,μολις με ρωτανε τι αμαξι εχω να κοιταω αλλου για να πω οτι εχω BMW.ε βεβαια,η BMW φαινεται,τα καμποσα ασκοπα ξοδεμενα λεφτα σε ποτα,ποκερ(ειναι και της μοδας για τους φοιτητες) δεν φαινονται πουθενα.
    Οι γονεις μου ειναι ελευθεροι επαγγελματιες και πλεον μετα απο ενα τεραστιο "δακωμα" απο πελατη δεν προκειται ποτε να ξαναρθουμε στα ισια μας.Αλλα δεν πειραζει,ποτε δεν εκανα μεγαλη ζωη.Εκτος αν μεγαλη ζωη για εναν 20χρονο θεωρειται δυο καφεδες τη βδομαδα και μια εκδρομη στο εξοχικο στη Τριπολη.
    Τελικα ομως προσπαθω να μην αποθαρρυνομαι.Θα τα βγαλουμε περα και αυτοι που ειχαν κακως καλωμαθει και αυτοι που εγιναν μαγκες στις πλατες ΜΑΣ πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι θα απογινουν.

Κριμα παντως.Πραγματικα δεν μου ειχαν περασει ποτε τετοιες σκεψεις απο το μυαλο και παντα ημουν αισιοδοξος.Συγχωρεστε τη φραση μου,αλλα πραγματικα,το μονο που βλεπω εγω σαν νεος ανθρωπος,ειναι ΣΚΑΤΑ.

19. The Following 5 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

Dioskouroi (10-02-11), giannis_compact (11-02-11), katsaraios (10-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11)

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP