sympether with chiefτης
Τα βαλαμε, τα βγαλαμε, θα τα ξαναβαλουμε, θα τα ξαναβγαλουμε, καναμε πατηματα, μετρησαμε με v-box και ακρη δεν βγαλαμε.
Καποια παιδια μετα απο νικες σε κοντρες ειπαν οτι οφειλετε στο κοντο διαφορικο. Καποιοι αλλοι μετα απο ηττες παλι στο κοντο τα εριξαν.
Ακρη δεν βγαινει.
Το σιγουρο ειναι οτι για πιστα βοηθα αρκετα.
M3 CSL
Αυτο δεν ισχυει. Στην ασφαλτο τυπου γυαλισμενο μωσαικο, που ειναι οι περισσοτεροι ελληνικοι δρομοι, μπορει να χανει σε απολυτα νουμερα αλλα αυτο δεν αντικατοπτριζει τις πραγματικες του δυνατοτητες. Το εχουμε ξανασυζητησει, εχουμε παρει μετρησεις με v-box κτλ και συμπερασμα δεν εχει τελικα βγει. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντου ειναι ταχυτερο (ειδικα απο ρολλ) αλλα εδω στην Ελλαδα,λογω μειωμενης προσφυσης και συνεπως περισσοτερου σπινιαρισματος οι χρονοι του ειναι χειροτεροι.
Αν αξιζει να το βαλεις? Αν ησουν Αμερικα σιγουρα ναι. Αν πηγαινεις σε πιστες ναι. Για χρηση δρομου ομως, και ξεκινηματα απο φαναρι που τις περισσοτερες φορες θα παλευεις μεχρι να βρεις προσφυση στους κολοδρομους που εχουμε (και να χανεις σε χρονους) δεν θα το συνιστουσα.
Εχουμε γραψει αρκετα threads για το συγκεκριμενο. Κανε ενα search και θα βρεις οτι ψαχνεις
μεχρι στιγμης και εδω μεσα και με καποια αλλα ατομα που εχω κανει μια κουβεντα δεν αξιζει να μπει κοντο βημα σε smg...μαλλον δεν θα μπω στην διαδικασια της αγορας διαφορικου...
Μιλτο εγω δεν πιστευω οτι το θεμα είναι αν αξίζει το κοντο ή δεν αξιζει σε smg.
Εγω νομιζω οτι το smg δεν εχει να κανει με το αν αξιζει η οχι.
Υπάρχει καποιος που να έχει αποδείξει οτι επειδη το αμαξι ειναι smg γι αυτό δεν παει το αμαξι ενω αν ηταν μάνουαλ θα ηταν οκ?
Επειδη νόμιζω οτι ειμαι μαλλον ο πρωτος που εβαλα 3.91 στο παλιο μου Μ3 SMG και επειδη ακολουθησε και ο Σοκιν (που και εκεινου το αμαξι ηταν SMG), και επειδη ειδαμε οτι δεν ετυχε να εχει το θεμιτό αποτελεσμα στις κόντρες τα βγαλαμε, και εγινε αυτη η ιστορία μες τα φόρουμ.
Δεν βρεθηκε καποια εξηγηση (λες και ηταν 100% σιγουρο οτι το αμαξι θα κερδιζε σε καροτσες) και καποιοι ειπαν "επειδη ειναι smg ισως γι αυτο να μην δουλευει" . Μετα η κουβέντα αυτη εγινε "επειδη ειναι smg γι αυτο δεν δουλευει"
Μ@λακιες δηλαδη. Δεν ειπε κανεις οτι πιθανον να εφταιγε το σετ απ του αυτοκινητου μου ή οτιδηποτε αλλο... Καρφωτό το smg εφταιγε...H ευκολη δικαιολογία.
Δεν πιστευω οτι περα απο την λειτουργεια στο αυτοματο (που δεν αλλαζει στις ψηλες στροφες) εχει να κανει το smg.
Το αν το αμαξι ειναι πιο αργο ή πιο γρηγορο ειναι αλλο θεμα. Εγω λέω οτι ειναι πιο αργο αλλα μπορει να εχω και λάθος.
Διαβασα σε κοντροσάιτ οτι ο Σταματης φοράει διαφορικό.
Εχεις δει να του δινει 2-3 καρότσες? Εγω νομιζω οτι ειναι και λιγο πιο αργο και απ του Μπιλάρα.
Λοιπον, το αν αξιζει το διαφορικό η οχι δεν μπορω να σου πω με σιγουριά.
Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ΑΝ το αμαξι δεν γινει πιο γρηγορο, αυτο δεν εχει να κανει με smg ή οχι.
M3 CSL
turbodog (05-02-11)
pilot (05-02-11)