Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24

Θέμα: 9ff Porsche 911 GT2...1200hp

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω φαινεται καθαρα οτι εχει τοσο μεγαλες τουρμπινες που λαγγαρουν σαν τρελλες...Με αποτελεσμα,σε συνδιασμο και με την πισω κινηση,να ειναι απογοητευση μεχρι τα 200χλμ...Βεβαια απο εκει και επανω απλα αντε γεια...Πανως το 2,8 0-100 το θεωρω ουτοπια...απλα δεν υπαρχει...Το PDK και το τιπτρονικ που ειναι τετρακινητα και εχουν launch ακουμπανε τα 3 δλ σε δυνατα βελτιωμενα...Αντε 2,8...αλλα ενα πισωκινητο δεν μπορει να κανει τετοιο χρονο...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικα με τετοιο lag που θα εχει για να βγαζει 1000 αλογα στην πιστα πρεπει να πατας γκαζι ταυτοχρονα με το φρενο εισοδου για να φυγει σωστα απο το apex.
    Θεωρητικα βεβαια ολα αυτα καθως δεν εχω την παραμικρη ιδεα του πως παει κατι τετοιο.
    (ειμαι κατι σαν τους προπονητες του καφενειου, γνωμη για ολα, εμπειρια απο μπαλα επιπεδου αλανας με πετρες για δοκαρια).
    Παντως δεν θυμαμαι καπου το εχω ξαναπει, εχω δει αυτοκινητο με λιγα αλογα να πηγαινει πιο καλα σε συγκεκριμενη πιστα, (λογω οδηγου) και λογω του οτι εβγαζε τη δυναμη οπως επρεπε, συγκριτικα με αλλο με πολλαπλασια δυναμη.
    Αυτο που λες ισχυει..

Θυμαμαι πως οδηγουσαν τα τερατα του Group B σε κλειστες κατηφορικες στροφες που μονο που το εβλεπα δεν ηθελα να βαλω ουτε την καλτσα μου μεσα εκει..

Rides
    0

Προεπιλογή

1)Μακραν το 2ο αμαξι των ονειρων μου...(το πρωτο ειναι koeniggseg agera r...)

2)καπου στο βιντεο αναφερει οτι η 9ff δινει και εγγυηση ενος ετους η 50.000χλμ...λογικο απ την μια γιατι ολα αυτα μαζι με heffner,underground racing κτλ βγενουν με tuv...αλλα κατα ποσο θα ισχυει η εγγυηση αν το παρει ενας καυτης και το 400αριζει πολυ συχνα στις autobahn???

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραια κατασκευη η 9ff με τα 1200 αλογα,αλλα θα προτιμουσα ενα PDK στα ορια του(γυρω στα 750 και πολλα λεω).

All around αυτοκινητο για ολες τις χρησεις

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP