Πωπω, τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ εκαναν πάλι ρε γαμώτο...Η εμπρόσθια όψη σου πληγώνει τα μάτια.
Πωπω, τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ εκαναν πάλι ρε γαμώτο...Η εμπρόσθια όψη σου πληγώνει τα μάτια.
το Ε30 ειναι πιο ωραιο
Χάλια μαύρα!Από πίσω ειδικά είναι απαίσιο!Άς ελπίσουμε ότι δε θα βγεί έτσι στην παραγωγή!Από μέσα είναι λίγο καλύτερο αλλά οι διακόπτες σε ηχοσύστημα και σύστημα κλιματισμού μου φάνηκαν λίγο κακής ποιότητας!!![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Mετά την .... κουκουβάγια (5series).... βλέπουμε και το μικρό της...........
Αηδία είναι και αν βγει έτσι στην παραγωγή δεν πρόκειται να μου αρέσει ΠΟΤΕ![]()
ρε παιδια τι εχουν φτιαξει???το προηγουμενο 1 απο μπροστα ειναι καλυτερο..το σχημα ειναι σχεδον το ιδιο γυρω γυρω..και απλα εβαλαν φωτα polo πισω..γιατι ρε bmw κανεις τετοια???τι ελλειψη σχεδιαστικης εμπνευσης ειναι αυτη???μεσα μονο μου αρεσει...
Ptboul (06-06-11)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμπρος πισω!
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Eleni (05-06-11)

Πάντως, όσον αφορά τους κινητήρες που θα φοράει στην αρχή, οι πληροφορίες μας λένε αυτά:
Σε δεύτερο χρόνο θα φορέσει και τον Ν55.116i 1.6l Turbo 136hp
118i 1.6l Turbo 170hp
128i 2.0l Turbo 250hp (not availiable directly after the launch)
116d 2.0l with 116hp
118d 2.0l with 143hp
120d 2.0l with 184hp
https://www.germancarforum.com/conte...es-leaked.html
Καλά μετά από τόσο κράξιμο που φάγανε για την Ε65, ξαναβάλανε τα ίδια φώτα μπροστά στην F20? To αμάξι είναι εμφανισιακά τραγικό, σαν να πήρανε μία E87 και το όλο project να είχε στόχο να την κάνουν όσο ασχημότερη γίνεται! Μου αρέσει που τολμάνε να βγάλουνε έκδση sport που ουσιαστικά είναι ένα δύσμορφο station! Ελπίζω το τρίθηρο να είναι κάπως καλύτερο!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Monsta (04-06-11)