ψαξε ενα προγραμματακι που λεγεται reason.εχω να το δω βεβαια πολυ καιρο,αλλα τοτε εκανε παπαδες,απο drum machine μεχρι harmonizer.ταpattern βεβαια δεν γινονταν με νοτες η με μετρα τουλαχιστον αλλα με κουτακια που το εκανε λιγο παζλ,αλλα εβγαιναν ολοκληρα κομματια παιζοντας και μονο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ΠΟΤΕ....δεν το εκανα οταν ημουν νεοτερος...δεν θα το κανω τωρα...
παμε στο αλλο...
εχεις δυο pc και θελεις να τα παιζεις ταυτοχρονα...υπερβολη μου ακουγεται.
με μια καλη καρτα ηχου (για να εχεις δυνατοτητες editing)και πολυ μνημη μπορεις να τα κανεις και με ενα pc.και αν θες να το δεις και διαφορετικα με ενα μαμα mac τα κανεις ανετοτατα...
ψαξε να βρεις το bpm την εκδοση που κυκλοφορει.
θα σου δωσει ολα τα εικονικα πραγματα που θα χρειαστεις.
εναν εξωτερικο σκληρο για να μεταφερεις εκει τα κομματια
τωρα η λυση του να εχεις δυο υπολογιστες ,στον ενα να εχεις τα κομματια και ενα προγραμμα dj και στον αλλον να κανεις real time effect και loop...θα χασεις τη μπαλα με ποντικια...δυσκολια χειρισμου.
Jimmakos (23-12-10)
Τα βρήκα και τα 2 προγράμματα.... Τα χω ήδη να κατεβαίνουν
Απο κονσόλα τι προτείνεις? Κάποια συγκεκριμένη?
(λέω να ασχοληθώ επαγγελματικά εδώ που τα λέμε....)
αν εννοεις μεικτη και θες να ασχοληθεις επαγγελματικα...stanton.....μακρ ν η καλυτερη.φοβερα ποτενσιομετρα ροοστατες που κυλαν σαν Μ3 σε γλυστερο δρομο..
αν εννοεις κονσολα τοτε mackie ειναι μια πολυ καλη μαρκα ωστε να κανεις απο ηχογραφησεις μεχρι live.σκυλι και κατα τη γνωμη μου πολυ καλο σκυλι ειναι και οι ανυτοενυσχυομενες της yamaha.τα 500watt και 12 καναλια ειναι οτι πρεπει
Να πως θα ηθελα το "συγκροτημα"μας!!!
Στο παραπανω βιντεο παιζουν σε μαγαζι στη Λαρισα(Rock Soc) ο συμαθητης μου Τασος Λυτριδης (ο κιθαριστας αριστερα)και το συγκροτημα του,με σολιστα ηλεκτρ.κιθαρας (δεξια Πανος Μπατικουδης)εναν απο τους καλυτερους νεους κιθαριστες στην Ελλαδα!!!
Εαν καποιος πηγε και στην Πατρα στη συναντηση Harley ,θα τους ειδε εδω:
ηχεια : Avant Garde Omega Duo
Ενισχυτης : Ayon Spark
CD : Ayon CD-07
georggge46 (23-01-11), joseph (07-02-11)
Προσκυνώ....................
Να πώ για τον λαμπάτο? Να πώ για τα ηχεία?
Μεγειέςςςςςς!!!!! (επειδή έλεγες τα περιμένεις να έρθουν)
Ακούω εντυπώσεις!![]()
δεν περιγραφεται παιδια.. ο πιο γλυκος και αληθινος ηχος που εχω ακουσει ποτε.. Ειναι δυσκολο να παντρεψεις σωστα ενισχυτες με ηχεια ( και καλωδια ) . Μετα απο ψαξιμο και πολλες ωρες σε εκθεσεις hi-end καταληξαμε σ αυτο το συνολο , που μπορει να μην ειναι ο πιο ακριβος, αλλα εχει εναν ηχο..απιστευτο...
εχεις ενα δικιο για το κοστος..αλλα η ανταμοιβη...δεν περιγραφεται!
Κερναω καφε να ακουσουμε σωστη μουσικουλα...αρρωστεια!