sympether with chiefτης
μια κουβέντα μόνο θα πώ απο αυτά που είπε...
σε καμμία περίπτωση δεν σε πωρώνει το 92άρι
όσο αυτό...επίσεις σαν πρώτο ///Μ CAR το 92άρι
που έχει είπε και το εξής...τώρα κατάλαβα την
πραγματική αξία των ///Μ και τι ουσιαστικά είναι
τα ρημάδια με το σηματάκι...μεγάλη κουβέντα
πιστεύω!!!φανταστείτε λοιπόν όλους όσους θα
οδηγούν τα bi turbo και δεν θα έχουν ιδέα του
τι σημαίνει ///Μ και τι αξία έχει!!!
sympether with chiefτης
Αν εξαιρεσει κανεις το μοναδικο παντρεμα του σπορ με το σοβαρο,του "αλητικου" με το κυριλε,το επισημο και το καθημερινο,το νεανικο και το οικογενειακο μαζι, το "αγριο" επιθετικο με το "πολυτελες"... κατι που μονο στα 46 αρια συμβαινει και απο εκει και μετα δεν καταφερε η μαμα εταιρεια να το πετυχει πουθενα αλλου...
Περα ομως απο αυτα που ειναι ικανα για καποιον να τα λατρεψει τα 46αρια,η διαφορα τους με τα 92αρια ειναι "χαοτικη".
Αλλη εποχη ,αλλη τεχνολογια, αλλη νοοτροπια και αλλες αναγκες...
Φυσικα και ο καθενας κρινει εξ ιδιων και σεβαστη η προτιμηση του.
Προσωπικα οσο ρομαντικος και αν ειμαι, δεν θα επελεγα το 46Μ απο το 92Μ αν ειχα τετοια δυνατοτητα.
Το 92αρι Μ3 ειναι ισως απο τα πιο ολοκληρωμενα αυτοκινητα που κυκλοφορησαν ποτε.
bimmer-corfu (01-12-10), halkida116mpack (01-12-10), imolarot (01-12-10)
EVERGET (30-11-10), georgepap (01-12-10), imolarot (01-12-10), m-power_01 (30-11-10)
Πολύ ξεκάθαρο το ποστ του Θωμά.
Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου που δεν είναι τόσο ωμή όσο η 46άρα.
Εγώ θέλω V8 βαρβατίλα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να το ακούω να στροφάρει και να λυσσάει εκεί ψηλά 8άρες. Να με ξεγελάει ώρες ώρες ότι πρόκειται για τρελό-ντραγκστερικό όχημα.
Θέλω επίσης να νιώθω τη καλύτερη συνολικά ποιότητα, αυτή τη γεύση του undestructable που αφήνει το 92.
Θέλω κρυφό φωτισμό στις πόρτες να γουστάρω χλιδάτο περιβάλλον, ήχους 'προχωρημένους' από warnings & pdc και super γραφικά στη μεγάλη οθόνη.
Επίσης το θέλω χειροκίνητο κι ας είναι και πάλι (ακόμα) πιο αργό. Εμένα έτσι με φτιάχνει.
ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ. Το 46άρι είναι σίγουρα το καλύτερο αμάξι που είχα μέχρι τώρα και με πωρώνει αφάνταστα κάθε φορά που κάθομαι πίσω από το τιμόνι και ακούω τον I-6. Απλά το V8 της motorsport είναι εντελώς αλλού.
bimmer-corfu (01-12-10), halkida116mpack (01-12-10), imolarot (01-12-10), Nick bmwlover (30-11-10)
συγνωμη αλλα εχω μια απορια.το οτι η ε30 ειναι μια και μοναδικη που το στηριζεις?και δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα αλλα αρκετοι εχουν αυτη τη γνωμη.
αν παρουμε μια m3 ε30 ,μια m3 ε36,μια m3 ε46,ενα csl ,μια m3 ε92 και μια m3 e92 gts και τις βαλουμε ολες πχ στην πιστα των σερρων η αν θες ακομα παραπερα στο nurburgring ποια πιστευεις απο ολες θα κανει τον καλυτερο χρονο?
ποια κατα τη γνωμη σου ειναι τα κριτηρια που κανουν ξεχωριστη -μια και μοναδικη μια ε30?
*εννοειτε πως η παρεμβαση μου ειναι σε εντελως φιλικο επιπεδο.απλα εχω απορια εδω και χρονια πως μερικοι (ακομα και ξενοι δημοσιογραφοι) βγαζουν καλυτερη την ε30 απο πχ ενα csl.*
η αλήθεια είναι πάντως πως την 46άρα την αισθάνεσαι πιο ευαίσθητη σε σχέση με την
92άρα που πολύ σωστά παρομοίωσε ο κώστας ως undestructable...είναι ο πιο σωστός
σχολιασμός που μπορείς να δώσεις...πέραν τούτου πάντως ο βαρβάτος εξοπλισμός της
δεν με συγκινεί και τόσο. για ανέσεις ηλεκτρονικά κτλ κτλ, θα προτιμούσα να'χα καμμιά
πεντάρα φούλ φορτωμένη απο τα πάντα. εκεί μάλιστα. τα ///Μ νομίζω πως έχουν πολά
παραπανήσια πράγματα τελικά...
κάτι το οποίο ξέχασα είναι τα καθήσματα. πολύ πιο κομψά σε σχέση με τα χοντροκομένα
που φοράει το 46άρι...επίσεις σε κρατάνε και καλύτερα...
sympether with chiefτης
που κατασκευάστηκε πρίν την 10ετία του εννενήντα. γενικά πιστεύω πως το
Ε30 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του τότε, εν αντιθέση με όλα τα
υπόλοιπα ///Μ cars.
μην μπερδεύεις χρόνους και γκάζια...μόνο αν οδηγήσεις θα καταλάβεις. εγώ
είμαι ένας απο τους τυχερούς που έχω κάτσει σαν συνοδηγός στο κάθησμα
ενός sport evo με τον 2.5άρι με τα 250 άλογα. το μόνο που θα σου πώ είναι
πως παρά τα λιγότερα άλογα, παρά τον φτωχό εξοπλισμό κτλ κτλ, το 46άρι
μου μου φάνηκε πολύ λίγο...το αμάξι είναι ο ορισμός του motorsport...απλά.
sympether with chiefτης