Καπως ετσι.... με το που πλησιαζε στον διαδρομο, του εριχνε μια ο αερας, και.... αυτα τα ελικοφορα ειναι και μικρα.. οποτε καταλαβαινεις.
Καπως ετσι.... με το που πλησιαζε στον διαδρομο, του εριχνε μια ο αερας, και.... αυτα τα ελικοφορα ειναι και μικρα.. οποτε καταλαβαινεις.
Κωστα τον ιδιο ποθο εχουμε....αααχχχχχ....
Εχω τοση τρελα που εχω ατελειωτες ωρες πανω σε MFS και falcon4.
Πριν απο καιρο πεταξα με φιλο - εκπαιδευτη, με ενα cesna και το απογειωσα , εκανα προσεγγιση και το προσγειωσα! Ολα αυτα με μοναδικη εκπαιδευση στον υπολογιστη! Ενιωσα απιστευτα συναισθηματα εκει πανω εχοντας τον ελεγχο.
Καποια στιγμη στο μελλον θα παω για ερασιτεχνικο.
Τωρα για ιστοριες για αγριους ,οποιος εχει προσγειωθει στο αεροδρομιο Ηρακλειου με ισχυρο νοτιο ανεμο εχει καλη εμπειρια!
Monsta (12-11-10)
Και εγω ευτυχως (γιατι ειμαι λιγο φοβιτσιαρης) μεχρι τα 9 που ειχα μπει μερικες φορες σε 747 (μαλλον, δε θυμαμαι κιολας σιγουρα), και στα αλλα της Ολυμπιακης που κανανε το Αθηνα-Χανια περι το 1985-1987, δε θυμαμαι καμμια περιεργη φαση.
Φανταρος πλεον, και εγω ειχα κανει το Αθηνα-Λερος με ενα απο αυτα τα ελικοφορα που λετε τα μικρα. Τα γονατα ακουμπουσαν το μπροστινο καθισμα, αυτο θυμαμαι, και ενα σχετικο τρανταγμα, οχι σαν αεροσκαφη που θυμομουν πριν απο αυτο.
Αλλα μαλλον λογω ψυχολογιας που γυριζα στο στρατοπεδο απο αδεια, σκεφτομουν άλλα και οχι την ποιοτητα της πτησης...![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Θέλωωωωωωωω
z3 2.2 (13-11-10)
1) Πως φτανουν τα καυσιμα ??
2) Πως το χειριζεται απο τετοια αποσταση (προφανως on-board cam)
3) Δε φοβουνται μην καρφωθει πανω τους ??
4)![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Το θρεντ καθαριστηκε και παρακαλω ας διατηρηθει καθαρο.
Monsta (13-11-10)