Δεν οδηγώ εγώ, χρησιμοποιώ σωφερ (σικ !!!)
1 στα 10 (δεν έχω σχέση με το "άθλημα")
3 στα 10 (το μαθαίνω ακόμα, θα βελτιωθώ)
5 στα 10 (την παλευω)
7 στα 10 (θα'θελα να 'μαι καλύτερος αλλά έχω να κάνω με "αγρίμι")
9 στα 10 (νιώθω οτι το'χω και το ξεζουμίζω σε κάθε ευκαιρία)
Είμαι "και γαμώ τους οδηγούς", ΟΔΗΓΑΡΑ ! (πιστευω εις έναν Θεό, ρερλ οδηγοκράτωρα...)
Ptboul (25-10-10)
3 στα 10 (το μαθαίνω ακόμα, θα βελτιωθώ).
Αν και δυσκολο τωρα στα γεραματα.
Παλαιοτερα το ειχα καλυτερα μια και νεοτερος τοτε το αιμα εβραζε τωρα με 2 παιδια..αντε γεια.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 24-10-10 στις 23:18
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
ghost-rider (24-10-10)
νομιζω το 3 ειναι αντιπροσωπευτικο, στα 21 μου αλλωστε οι εμπειριες μου ειναι ελαχιστες...
ελπιζω συντομα αποκτησω το καρτ που εδω και χρονια θελω ωστε να βελτιωσω ουσιαστικα την οδηγηση μου
μετα απο ενα σοβαρο ατυχημα που μου τη χαρισε πραγματικα χωρις γρατζουνια, σταματησα να εχω την ψυχολογια να τρεξω, αντε πλεον να πιεσω λιγο σε κανα στροφιλικι, η κανα παντηλικι. Ειμαι πολυ κρατημενος πλεον...
ανοιξαμε το κουτακι με την ειλικρινεια και θα μιλησω και εγω...
μεχρι που ειχα το 1600ρι,σιγουρα κανεις δε με χαρακτηριζε ως τον καγκουρα οδηγο που μολις ο δρομος ειχε μια μικρη γωνια εγω κατεβαζα και αρχιζα τα λατιν με τον κωλο της bmw...παρολα αυτα οταν πιστευα οτι και να μου φυγει δε θα κανω ζημια ειτε σε αλλον ειτε σε εμενα...το πετουσα λιγο..
λιγο αργοτερα αρχισα να καταλαβαινω το ποσο μπορει να μπει το αυτοκινητο...θεματα κρατηματος δηλαδη,ελαστικων...να μαθαινω τα φρενα του..ποσο με παιρνει να καθυστερησω κλπ..
πλεον με το εξακυλινδρο,νοιωθω οτι ολα αυτα εχουν παρει πιο σοβαρη συνεπεια...
ακομα εκκινηση με τα οσα δεν εχω κανει...εχω επιταχυνει αγρια ομως...και ειδα οτι αν δεν μπορεις να "εχεις" το αυτοκινητο,αυτο πριν αλλαξεις τη δευτερα σε τριτη,εχεις φυγει..σε ερημικο δρομο,ακομα και με στροφιλικια,θεωρω οτι μπορω να πιασω το 60% του αυτοκινητου,ομως παντα υπαρχει και η σκεψη οτι ο δρομος ανοικει και σε αλλους,οποτε μια συναντηση με ενα αλλο αυτοκινητο μπορει να αποβει μοιραια.
κατι που θελω να κανω ομως εδω και πολυ καιρο,ειναι να βαλω το αμαξι σε μια πιστα και εκει να πειραματιστω.εκει θα ηταν το καλυτερο.
σιγουρα ομως απο εκει θα φυγω με λινα,οποτε θα πρεπει να παρω νεα ελαστικα,κοστος που αυτη τη στιγμη πρεπει να αποφυγω γιατι υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες.στο μελλον ομως θελω να πιστυω οτι θα το κανω.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
S8N (25-10-10)
2,5 και πολύ μου είναι. Που να πάω με το καράβι?
Οσονούπω περιμένω εντατικά μαθήματα από τον Μήτσο (ζ3) στο χωριό.. ε, φανταστικέ μου Μήτσε?
Κώστα, όλο κρυφές πτυχές είσαι. Ξέρω ότι είσαι αληθινός bon vivant της ζωής αλλά το ότι είσαι κ πιλότος δε το ήξερα!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Kostas_1 (25-10-10)
κυριοι...
εχουμε να κανουμε με λεπτο ζητημα!
οταν ημουν 2λιτρος εδινα αλλη βαθμολογια στον εαυτο μου...
οταν ημουν 3λιτρος παλι...''κατεβηκα'' σκαλοπατι...
τωρα που ειμαι κ με Ess νομιζω οτι εχω πεσει στο 7αρακι
Περαν της πλακας...σιγουρα ενας παραγοντας που παιζει ρολο ειναι το αυτοκινητο.
Με ενα χιλιαρακι οι πιο πολλοι απο εμας το παιζουμε στα δαχτυλα κ το τελικιαζουμε κ στις ευθειες αλλα κ στις στροφες
Με ενα αυτοκινητο αρκετα μεγαλυτερης ιπποδυναμης (σαφως κ εχουμε περισσοτερα συστηματα ελεγχου κ καλυτερα πεδησης) ομως η ταχυτητα ειναι αυτη που ξενιζει κ φοβιζει θα λεγα απο μια ηλικια κ επειτα...
Ωστοσο θα θελα να τονισω οτι ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ κ τα ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ του καθε αυτοκινητου , την ενεργητικη ασφαλεια ομως που ειναι τα ΓΚΑΖΙΑ , αν δεν ''δοκιμασεις τα ορια σου κ του αυτοκινητου σου'' δεν ξερεις να τα εκτιμησεις!
Σαφως τωρα στα 40 μου χρονια κ με ενα παιδι (παιδαρο![]()
![]()
) θα θελα να τονισω οτι ΟΛΑ αλλαζουν κ νοιωθω οτι η βαθμολογια μου θα πρεπει να ναι πολυ κατω απο το 3!
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
GEORGE316 (25-10-10), Kostas_1 (25-10-10), m-power_01 (25-10-10), Nick bmwlover (25-10-10), Ptboul (25-10-10), S8N (25-10-10), VanVIC (25-10-10), z3 2.2 (26-10-10)