Να εχει παντα υγεια και να τον δεις οσο μεγαλωνει και σε μεγαλες πιστες!!!Να κανει κι εμας υπερηφανους που θα βλεπουμε Ελληνοπουλο να κουνησει Ελληνικη σημαια!!!Πολλα πολλα πολλα μπραβο!!!
Να εχει παντα υγεια και να τον δεις οσο μεγαλωνει και σε μεγαλες πιστες!!!Να κανει κι εμας υπερηφανους που θα βλεπουμε Ελληνοπουλο να κουνησει Ελληνικη σημαια!!!Πολλα πολλα πολλα μπραβο!!!
merlin (21-10-10)
Ωραία πράγματα. Congrats Νϊκο. Δώστου την ευκαιρία να ακολουθήσει αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά του.
merlin (21-10-10)
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια !!!
Ευχαριστώ που μοιράζεστε την χαρά και την υπερηφάνεια μου !!!
Λίγες ακόμη φωτό.... δεν τις χορταίνω....
Ο μηχανικός μας, προπονητής μας, δάσκαλος, παλιός αγωνιζόμενος, αρχηγός της ομάδας και ιδιοκτήτης της Zorri Motorsport, Στάθης Ξηνταβελώνης, επί το έργον...
Ο χώρος της ομάδας !!!
Ο οδηγός !!!
Ο ταλαίπωρος μπαμπάς !!!
Η πίστα !!!
Από τον αγώνα !!!
Απονομή !!!
![]()
Mini Kart !!!
.
Χτίζοντας το μέλλον...
Νικο να σου ζησει και να τον χαιρεσαι,παντα επιτυχιες να εχει στην ζωη του,με τετοιο πατερα (φτου φτου να μην σας ματιασω) ειναι σιγουρο οτι θα προχωρησει ο μικρος.
Μπραβο του αλλα και μπραβο σου για την προσπαθεια.
![]()
merlin (21-10-10)
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μιλάμε είσαι πολύ ταλαίπα σ αυτή τη φωτό.
Μετά πήγες κατευθείαν για sashimi, nigiri & california rolls αγόρι μου ????![]()
"Κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και νοικοκυρη!!!"
Αυτο και αν ειναι σημαντικο!!!
+100000000
Μπραβο!!!Μπραβο!!!Μπραβο!!!Μπ αβο!!!Μπραβο!!!Μπραβο!!!και στους δυο σας!!!!
Βεβαια αυτο που με συγκινει πιο πολυ,ακομη και απο την επιτυχια, ειναι οτι αυτη η σχεση πατερα/γιου ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!!
merlin (21-10-10)
Νίκο, καταχαρχήν συγχαρητήρια για τον γιό σου! Δεν έχει πάντα σημασία το βάθρο όσο το να αγωνιστείς!!
Κατα δεύτερον να χαίρεται ο πιτσιρικάς τον Μπαμπά του (πάντα τέτοια) που μπορεί και του κάνει τέτοια γούστα!!!
Δυστυχώς εγώ ξεκίνησα μεγάλος το άθλημα και το έχω εδώ και 4 χρόνια σαν Χόμπυ με δικό μου εξατάχυτο-αγωνιστικό καρτ!
Να κανονίσουμε φιλικό αγώνα με τον πιτσιρικά!!!!!!!!!!![]()
![]()
merlin (22-10-10)
Συγχαρητήρια κι από μένα, να ναι γερός να τον χαρούμε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Τον θυμάμαι τον μαγκάκο σου απ την συνάντηση του Βόλου, που με εντολή σου, σαλτάρισε στο θηρίο και το βαλε μπροστά χωρίς δεύτερη κουβέντα!![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
merlin (22-10-10)
Ωπα τι εχασα.......!!!
Νικολα καλως ηρθες στο κλαμπ των μπαμπαδων (τωρα πια επισημα με αγωνα εξωτερικου) σε ενα ιδιαιτερο αθλημα που θα σε κανει να κλαψεις πιο πολλες φορες απο το να γελασεις...θα κλαψεις απο συγκινηση , απο χαρα, απο νευρα , απο ατυχιες...Τα συναισθηματα απειρα!!! Το εχω ζησει με δυο μπαμπαδες πολυ εντονα..
Οταν καταλαβεις πως ο μικρος το εχει πολυ σοβαρα και αρχισει πρωταθλητισμο απο νωρις, θα αρχισει μια νεα περιοδος της ζωης σου (και του μικρου) και θα τα δεις ΟΛΑ! Να το θυμασαι αυτο.
Ειναι εντελως διαφορετικο αθλημα απο στιβο, ποδοσφαιρο, κολύμβηση κτλ.
Οι υποχρεωσεις των μικρων οδηγων , ειδικα στο ψυχικο τους κοσμο, ειναι τοσες πολλες που οταν φτασει ο γιος σου στα δεκα χρονια , θα ειναι ενα πολυ διαφορετικο και πολυ πιο ωριμο παιδι απο τους συνομηλικους του.
Πειθαρχια, αυτοσυγκεντρωση, ,προσαρμογη, ηρεμια, δυναμη, δημιουργια στοχων,υπομονη και ταυτοχρονα επιμονη , διαχειρηση καταστασεων μεσα σε κλασματα ειναι δευτερολεπτου ειναι χαρακτηριστικα που θα σημαδεψουν τη ζωη του. Και αυτο ειναι το ζητουμενο.
Θα μπορουσα να γραφω ατελείωτα μιας και το καρτ ειναι η μεγαλη μου αγαπη.
Νικολα να τον χαιρεσαι ρε!!!
Δωσε δυναμη στο μικρο!!!
θα τα πουμε και απο κοντα.