Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 81

Θέμα: Κλήση χωρίς αποδείξεις (Πεταει ο γαιδαρος? Πεταει...)

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθες βραδυ 3-4 φαναρια πριν το Paralia Live, περιπολικο στη μεσαια λωριδα. Ξεκιναμε μαζι, παω παω παω παω και χαζευω το καθρεφτη που βλεπω το περιπολικο εκει που σερνοταν, να ερχεται με φορα... στο φαναρι ακριβως πριν το paralia (λιγο πιο πισω βγαινεις για Αλιμου) αναβει πορτοκαλι, σταματω, ερχεται με φορα το περιπολικο, περναει και το κοκκινο για να φρεναρει (μαλλον ειχε παρει φορα απο τη χαρα οτι θα το περασω και εγω), σταματα 1 αμαξι μπροστα και υστερα κανει οπισθεν.

- Εεεεεεεεεεεεεεεσυ δεξια μολις αναψει πρασινο.
    - Τι εγινε?
    - Θα σου πω οταν κανεις δεξια.

Βγαινω δεξια εξω απο το paralia, εγω, ενας φιλος, οι φουσκωτοι και το περιπολικο.

Ερχεται ο Καλαχαν..
    - 155 το λιγοτερο
    - Τοσα εδειξε το ρανταρ σας?
    - 155 νεαρε, τρομαξα να σε φτασω (!!)
    - Με το οκταβια?
    - Δεν θελω πνευμα..ειδες οτι περασα και το κοκκινο εξαιτιας σου
    - Ποιος ετρεχε λοιπον? (μου βγηκε εντελως αυθορμητα χαχα)

Αφου ψαχνει τα χαρτια, λεει 145. Εκει στο ΑΤ Ελληνικου εκτος των ρανταρ που θελουν καλιμπραρισμα, μαλλον θελει και ο Καλαχαν στο μυαλο.

- 155 ισως να μην ηταν, αλλα σιγουρα 145
    - 145 ή 155?
    - Και οχι μονο αυτο!! Δεν σταματησες και στο σημα μου (!!)
    - Παιξατε φωτα, αναψατε φαρο, κορναρατε, και γενικα κανατε κατι που αγνοησα?
    - Ναι μιλησα στη μεγαφωνικη.. (πεταγεται ο 2ος αστυνομος και λεει μα δεν...ασε ρε αφου εκανα σημα - τον κοβει ο πρωτος)
    - Οκ, ρανταρ δεν εχετε, στο σημα δεν σταματησα, κατι αλλο?
    - Αμφισβητεις το οργανο νεαρε? (αιντε παιξε το οργανο σου μακακα)

Μπουρουμπουρουμπουρου, αφου οταν μιλας με ηλιθιο, ακρη δεν βρισκεις, πηρα τη κληση και εφυγα. Θα ξεχασω πως ειναι το τιμονι γαμωτο.
    Πηγα μεχρι το Δ. Φαληρου και στο γυρισμο γραφαν αλλον ατυχο στο αλλο ρευμα, μαλλον παλι με το ματι.

Στεκει κληση ταχυτητας χωρις ρανταρ? Ακομα και στη κληση, δεν εγραψε με ποσα χλμ παραπανω πηγαινα, απλα "ανω των 30χλμ".

Στο διαολο να παει, να παθει εμπλοκη το οπλο του και να του καει το βιντεο ευχομαι.

Οκ αυτα, τα ειπα και ξαλαφρωσα.
    Αυτος δεν ηταν καλαχαν αλλα κακαχαν
    Γραψτους ΚΙ'ΕΣΥ Κανονικα μωρε ξερεις τωρα.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M3L Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω πως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος απέναντι σε Αστυνομικό,
    Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα σαν εκβιασμό η απειλή….
    Δεν νομίζω ότι φοβήθηκε ο Αστυνομικός από αυτό που έκανες, Εξαρχής δεν ήθελε να σε γράψει κ γι αυτό δεν σε έγραψε, απλά ήθελε να σου την ¨πει¨….
    δεν εκβιασα κανεναν...προασπισα τον εαυτο μου...σε μια αυθαιρετη πραξη! ειχα σταματησει κανονικα στο στοπ...ειχα ελενξει ..ειχα παραχωρησει πρωτεραιοτητα σε μια κυρια...και ερχοταν απο 100-120 μετρα μακρυα..το περιπολικο...και με σταματησε μετα απο 150 μετρα...χωρις να καταλαβω το γιατι! κατεβαινω και μου λεει με υφακι...πως περασα με στοπ...και να του δωσω τα στοιχεια μου...με το μπλοκακι ανα χειρας! εχω κανει χαζομαρες στον δρομο..με εχουν γραψει και το εχω δεχθει ...οχι ομως επειδη εκεινος...ειχε νευρα...να πληρωνω εγω τα κερατιατικα...εκεινος ειχε ως οπλο του...το σημα του...εγω το δικαιο...! και ναι ηθελε να με γραψει....απλα φοβηθηκε τις συνεπειες μιας αυθαιρετης πραξης...! αν με εγραφε...θα το κυνηγουσα οσο με επαιρνε...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν και τις περισσοτερες φορες το να κανεις και λιγο το "παγωνι" ποτε κανεναν δεν εβλαψε, οταν η κατασταση ξεφευγει και ειναι εντονο το περι δικαιου αισθημα,καλο ειναι να ειμαστε ευγενικα επιμονοι.
    Λιγο χιουμορακι καμια εξυπνη ατακα (βλεπε snoopy για δακτυλιο) και συνηθως αν δεν πεσεις σε κανα τελειως στρβοξυλο,την βγαζεις καθαρη με καμια κλησουλα ή και τιποτα.
    Μαγκιες και αστοχες εξυπναδες μπορουν να αποφερουν αντιθετα αποτελεσματα και να βρεθει κανεις να περασει τη νυχτα σε μερη που πιστεψτε με δεν θα σας αρεσει καθολου!
    Ειναι ομως και η γενικωτερη κατασταση λογω νεων μετρων και οικονομικης κρισης που να θυμαστε τα status symbol θα "στοχοποιηθουν" με διαφορους τροπους και μορφες.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

///M3L (19-08-10), Nick bmwlover (05-09-10)

Περιοχή
    Κορωπιστάν
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν λέω ότι είχες άδικο, και οι Αστυνομικοί άνθρωποι είναι και μπορεί να κάνουν λάθοι, ουδείς αλάνθαστος
    Πολύ πιθανόν να έπεσες σε κανένα σερίφη που ήθελε να το ¨παίξει¨ ιστορία..
    Αλλά κ πάλι δεν νομίζω να φοβήθηκε, κ αν σε έγραφε τα στοιχεία του θα τα είχες πάνω στη κλήση……

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν λέω ότι είχες άδικο, και οι Αστυνομικοί άνθρωποι είναι και μπορεί να κάνουν λάθοι, ουδείς αλάνθαστος
    Αλλά κ πάλι δεν νομίζω να φοβήθηκε, κ αν σε έγραφε τα στοιχεία του θα τα είχες πάνω στη κλήση……
    το ολο θεμα, ηταν να μην με εγραφε...για να μην εχουμε τρεχαματα και ''υποχρεωσεις''! οταν εχεις να κανεις με καποιον ...που καταλαβαινει τι του λες...θα πιασει το χιουμορ...ή εστω το στυλ '' παγωνι.''!..οταν ομως εχεις απεναντι σου...εναν ''γκασμα''...πρεπει να του τριξεις και λιγο τα δοντια...ειδικα αν ειναι πιτσιρικας...που το εχει δει εξουσια!!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

off topic Θυμασαι το Σεριφη της Κορινθου........τον θυματε κανεις ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    off topic Θυμασαι το Σεριφη της Κορινθου........τον θυματε κανεις ?
    Και ο χθεσινος ιδιος ηταν Βαγγελη. Ο ενας μυριζε τις κοντρες απο σταση φωτογραφησης (αφου ελαβε σημα απο Αθηνα ο ρεητζερ), ο αλλος τα 155χλμ τα οποια ισως να ηταν 145..αλλα δεν μαμιεται...οσα και να ηταν, ετρεχες, σε γραφω!!

Αιντε να χαθειτε ζωα, λες και σας χρωσταμε τα λεφτα που βγαζουμε. Τα 350€ ευχαριστως τα ετρωγα σε βενζινη ή σουβλακια, και το 2 μηνες διπλωμα δεν το σχολιαζω καν. Θα ανεβαινω στη πλατη του στρουμφ να με πηγαινοφερνει 2μηνες.

Εμ με γραφει χωρις ρανταρ, εμ βαζει +30 απο το οριο. Βαλε +20 ρε (αφου το βαζεις που το βαζεις αυθαιρετα) να μετακινουμαι σαν ανθρωπος, το +30 ειναι κομπλεξισμος, ζηλεια, και οτι εισαι καλος εισπρακτορας (καρπαζιων και χρηματων).

Ουφ, τα λεω και ξαλαφρωνω

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μαγκιες και αστοχες εξυπναδες μπορουν να ........
    Φαν, από τη περιγραφή σου νομίζω ότι το παράκανες λίγο.

Όπως σου τα λέει ο Ιωάννης είναι, διπλωματία θέλει και σεβασμό να του δείξεις. Πιστεύω στο 99% των περιπτώσεων αυτό πιάνει και αν όντως δεν έχει κάτι ΄χειροπιαστό' θα σταματήσει στον τυπικό έλεγχο.

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις τι να κάνεις next time...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

γνωμη μου...

πηγαινε στον διοικητη του...με ωραιο τροπο κ εξηγησε του...!

εχεις προθεσμια ολιγων ημερων...δωστου να καταλαβει οτι ακριβως μας περιεγραψες...
    μου χει τυχει παρομοιο περιστατικο κ ο Διοικητης γνωριζε οτι το συγκεκριμενο ''οργανο'' εδειχνε ''υπερβαλλοντα ζηλο''

Φυσικα μου την εσβησε !
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε συ τελικά με πόσα πήγαινες δεν μας είπες γιατί αν όντως έτρεχες και ήξερες ότι ήταν από πίσω σου, έκανες χοντρή λαλακία.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 19-08-10 στις 14:49

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP