Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι φανατισμος ειναι αυτος??
    εδω δεν εχουμε να φαμε,εδω γινεται της κακομοιρας και υπαρχουν ακομα ανθρωποι που βγαινουν εξω και δερνονται για ομαδες???
    ειμαστε καλα??
    ειτε προκειτε για 65 χρονο ειτε προκειτε για 20 χρονο ειναι απαραδεκτο να γινονται βιαιοπραγιες επειδη η ομαδα μου εφαγε γκολ απο την αλλη...
    αυτη ειναι η παιδια μας?αυτο ειναι το επιπεδο μας?
    Δυστυχως δεν ειναι μονο θεμα παιδειας,αλλα διαφορων σκοπιμοτητων που κινουν αναλογα "στρατιωτακια" κατ'αναγκην και κατ εξακολουθηση.
    Πολλοι απο αυτους τους ιδιους συμμετεχουν σε πορειες και επεισοδια δεν ειναι μονο τα γηπεδα ο χωρος δρασης τους αυτο ειναι πασιγνωστο οποτε καθε ενεργεια εχει δεσμο με σκοπιμοτητες.
    Το θεμα ειναι οτι εγω με το παιδι μου δεν μπορω οχι μονο γηπεδο να παω αλλα ουτε να το προτρεψω να ασχοληθει κατω απο τετοιες συνθηκες.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

ετσι, ειναι τα πραγματα...
    Σε αλλες ευρωπαικές χώρες πεφτει βισμα για να εξασφαλίσουν ενα οικογενειακό διαρκείας για την μεθεπόμενη σεζόν.
    Για μας καλός ειναι και ο καναπές.

3. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Thomelef (09-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Η λεξη ντροπη ειναι λιγο σε αυτην την περιπτωση..

Και εγω τρελος Γαυρος ειμαι αλλα τετοια πραγματα δεν τα γουσταρω καθολου,μηδαμινη αξιοπρεπεια προς εναν ανθρωπο ασχετος πως λεγεται και τι προβαλει..

Περιοχή
    Αρτέμιδα [Λούτσα]
    Rides
    0

Προεπιλογή

ήθελα να γράψω κι εγώ την άποψή μου αλλά, με δυο-τρεις εξαιρέσεις, τα περισσότερα post, είναι off topic.....
    επί της ουσίας, απαράδεκτη συμπεριφορά απο τους 20 [και βγάλε] ανεγκέφαλους, ''μικρούς'', ''λίγους'', που νομίζουν πως με τις πράξεις αυτές, μπορούν να ''βγάλουν'' το δίκιο τους στο γυαλι.....
    πιστεύω πως μέχρι εκεί φτάνει η λογική τους [η όποια και αν υπάρχει...]
    άτομα χωρίς παιδεία, που πρέπει με τον οποιοδήποτε τρόπο, να απομακρυνθούν απο τα ελληνικά γήπεδα.....
    προσεχε οταν περνω απο 'κει και μαζευε τις κοτες
    γιατι συνηθως βιαζομαι και μπαινω με τις πορτες...

Περιοχή
    πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomberman 3.28 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ήθελα να γράψω κι εγώ την άποψή μου αλλά, με δυο-τρεις εξαιρέσεις, τα περισσότερα post, είναι off topic.....
    επί της ουσίας, απαράδεκτη συμπεριφορά απο τους 20 [και βγάλε] ανεγκέφαλους, ''μικρούς'', ''λίγους'', που νομίζουν πως με τις πράξεις αυτές, μπορούν να ''βγάλουν'' το δίκιο τους στο γυαλι.....
    πιστεύω πως μέχρι εκεί φτάνει η λογική τους [η όποια και αν υπάρχει...]
    άτομα χωρίς παιδεία, που πρέπει με τον οποιοδήποτε τρόπο, να απομακρυνθούν απο τα ελληνικά γήπεδα.....
    +10000

ολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι,κατακαθια της κοινωνιας που με καποιο τροπο πρεπει να τελειωσουν.ενα μερος απο αυτους ειναι κ αυτοι που προκαλουν τα επεισοδια στις πορειες.θελουν τελειωμα.
    αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα λεγομενα καποιου παραπανω οτι η αστυνομια πεταει χαρταετο.ελεος!η κοινωνια μας παει απο το κακο στο χειροτερο. η αστυνομια θα μας σωσει?ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας καποτε!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP