ειναι ερωτας το 46αρι ρε γμτ....
στα αλλα ναι κοντα ειμαστε.
για να δουμε ,ειπαμε σιγα σιγα...
ειναι ερωτας το 46αρι ρε γμτ....
στα αλλα ναι κοντα ειμαστε.
για να δουμε ,ειπαμε σιγα σιγα...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
το αυτοκινητο αυτο πρεπει να ειναι φιλου απ το forum θα το ψαξω λιγο καλυτερα και θα τα πουμε!!αν ειναι αυτο ειναι πολυ καλο και αψογο!!!!
τελικα καλα το ειδα του Ηλια ειναι https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1526
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gyiama : 20-07-10 στις 00:20
αυτο πως σου φαινεται ??
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
για ρωτα κ τον Μητσακο Ζ3 2,2 για κανα Saab....
τιμιο για τα λεφτα του...κ με το παραπανω θα λεγα...
απλα το παντρευεσαι...ισως!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (26-07-10)
Γιώργο,
Το budget σου είναι μικρό. Θες γκάζια, δεν θες να πας σε 4-cyl, για όνομα....
Λοιπόν αν ήσουν στην αγορά πριν κάνα 6-μηνο, πουλούσε ο τύπος που είχε πάρει το Μ5 μου (Ε34) 3.8 nurburgring edition, 6-τάχυτο το έδινε 11 χλδς. Από μένα το πήρε σε άψογη κατάσταση και απ ότι το είχα δει και πριν 1 1/2 χρόνο ήταν 'σχεδόν' όπως του το έδωσα εκτός από κάποιες γρατζουνίτσες.
Θα σου πρότεινα να βρεις ένα παλαιότερο μεν, σε προσεγμένη κατάσταση δε ///Μ κάτι να το φχαριστηθείς όπως πρέπει. Και θα βρεις πολλές ευκαιρίες αυτό το καιρό. Ψάξε με την ησυχία σου George...
katsaraios (26-07-10)
δεν συμφωνω...
προ 2005 αυτοκινητο δεν θα πηγαινα...
εδωσε το κοκκινακι που ηταν 200?....κ θα παρει πιο παλιο?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
katsaraios (26-07-10)
Γιατί ρε Μπιλάκο ? Η εφορία ή το ΣΔΟΕ είσαι ??
Το τεκμήριο προ του 05 είναι στο κάτω κάτω 20% πιο χαμηλό. Δε ξέρω τι λεφτά βγάζει ο George, αλλά δεν είναι και τπτ τραγικό το τεκμήριο. Ούτε θα χει δώσει και κανένα τρελό ποσό για τη αγορά του. Επίσης, αυτά είναι πολύ 'ειδικά' αυτοκίνητα και μπορεί μεν να παιδευτείς για να τα δώσεις, όμως κρατάνε πολύ καλύτερα την αξία τους. Ενδεικτικά θα σου (σας) πω ότι το δικό μου το είχα πάρει 23.000, ενώ το πούλησα 3 χρόνια αργότερα 23.500.....go figure....
Imagine ένα τέτοιο Ε34 ή σαν εκείνο το λευκό που είχε ο NikosM5 !!!!!! Σκέτη ΚΟΛΑΣΗ !!!!
Τώρα (προσωπική πάντα άποψη) αλλά για Leon / Octavia, ούτε καν θα μπω στο κόπο να το σχολιάσω. Πως γίνεται ένας old-timer σαν εσένα ρε George να σκεφτεί καν τη συμβίωση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο??? Έκανα εγώ το 'λάθος' με το GTI μετά το Μ5....είπα να 'προσγειωθώ' λίγο και να πάω σε κάτι τις νεότερο όπως λέει και ο Βασίλης, αλλά πόσο λάθος έκανα. Το αυτοκίνητο δεν έστριψε απλά ποτέ και πουθενά, αν εξαιρέσουμε μερικές αναβάσεις στη Πεντέλη Κυριακή πρωί πρωί και αφού είχαν ζεσταθεί καλά τα λάστιχα. Δε μιλάω καν για εκκινήσεις από φανάρι. Θες VW group σώνει και καλά ? Πάρε μτχ ένα από τα καινούρια S3 και σταμάτα εκεί για αρκετό καιρό. Εκεί δε λέω κουβέντα...
Σκέψου το καλά![]()
katsaraios (26-07-10)