Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
Κάτσε ρε συ Στράτο όταν η τιμή του βαρελιού ανέβαινε όπως το βόλι που κυνηγάει την πέρδικα και έβγαιναν οι βενζινοπώλες να πουν ότι ΔΕΝ βγαίνουν και ότι θα ανέβει η τιμή της βενζίνης (και μαζί με αυτή ΟΛΑ τα υπόλοιπα), είμασταν μαζί τους.
Μετά από κανά εξάμηνο όμως που η τιμή του πετρελαίου έπεσε ΣΤΟ 1/3 ΑΥΤΗΣ που διαμόρφωσε ουσιαστικά την τιμή της βενζίνης γιατί ΚΑΝΕΝΑ βενζινάνδικο (από αυτά που έβαζα εγώ τουλάχιστον) ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ την τιμή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Από όσο θυμάμαι όταν το πετρέλαιο ήταν στα 45$το βαρέλι είχε την ίδια φορολογία και όταν πήγε στα 150$ και όταν ξαναέπεσε.
Γιατί δε την κατέβασαν;
Λυπάμαι αλλά μ@λ@κ@ς μπορεί να υπήρχαν γιατί τους περίσσευαν, εγώ ξέρω ότι τα έξοδα κίνησής μου έχουν τετραπλασιαστεί την τελευταία 7ετία και δεν έφταιγε πάντα το κράτος με τους φόρους του.
Λυπήθηκε κανείς για την δική μου τσέπη για να λυπηθώ εγώ για την δική του;
Γιατί ουσιαστικά με το να κλείνει μια επειχήρηση* δε σημαίνει ότι πέθανε και ο ιδιοκτήτης, σωστά; 1.000.000 άλλες δουλειές υπάρχουν.
*Και ιδιαίτερα καυσίμων που ΒΡΕΞΕΙ χιονίσει ανάγκη για καύσιμα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει.