την επομενη φορα που θα βρω παρκαρισμενο Αλμερα 1.4 glx να θυμηθω να του χαραξω τις γραμμες αυτες στο πλαϊ.
κριμα να μην τις εχουν ολα τα μοντελα.
την επομενη φορα που θα βρω παρκαρισμενο Αλμερα 1.4 glx να θυμηθω να του χαραξω τις γραμμες αυτες στο πλαϊ.
κριμα να μην τις εχουν ολα τα μοντελα.
Kostas_1 (18-07-10)
Ναι μας την είπε το 370Ζ. Φέρτε μου ένα να βάλω και εγώ μια γραμμή στο μπλοκάκι μου
...βγάζει 1 κινητήρα πιεσμένο ως εκεί που δεν παίρνει άλλο κάθε 10 χρόνια... για να πει πως χτύπησε BMW και Porsche...
δε λέω, καλή και αξιόπιστη σαν εταιρία στα ευρείας κατανάλωσης μοντέλα, με λογικές τιμές, αλλά ως εκεί... δεν τη βάζω ούτε δίπλα στην audi φυσικά... καμία σχέση!
Έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση Honda-Toyota-Mitsubishi...
Akis 330Ci (20-07-10), Z4 DCT (18-07-10)
ε αφού και αυτοί είναι χαζοί μωρέ.
ας βγάλουν σε ένα βουλκανιζατέρ να πηγαίνουν ένα bmw 1 porsche 1 audi και ένα gtr.
ότι πιο τούμπανο υπάρχει απο την κάθε εταιρεία.
να δείχνει που φεύγουν οι γερμανοί ικανοποιημένοι με τα καινούρια λάστιχα τους και τον
ιδιοκτήτη του ντάτσουν να το αφήνει εκεί τακαρισμένο επειδή δεν του έφτασαν τα λεφτά,
για τα καινούρια λάστιχα. η μεγαλύτερη ειρωνία βέβαια είναι ο ιδιοκτήτης της πόρσε να τον
μαζέψει απο την στάση έξω απο το βουλκανιζατέρ.
και απο κάτω σημείωση.....
the cost for beating porsche seems to be very high...does it worth it???
και μετά τη φάτσα του ιδιοκτήτη του ντάτσουν να πειράζει τα κουμπάκια του πορσε
και να κάνει σα χαζός.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 18-07-10 στις 11:17
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 18-07-10 στις 12:01
και φυσικά ακόμα απαντάνε στην πορσε για την ρεβανς που ζητάνε οι γερμανοί, μιάς και
τα ερωτηματικά και οι ενστασεις δεν ήταν και λίγες για το τζι τι αρ...
sympether with chiefτης
καθενας εκει που αποφασισε.
αν πχ αυριο η dacia βγαλει ενα σουπερκαρ που γραψει ρινγκ 7.11.22 αυτοματως θα γινει αντιπαλος της φεραρι; και οχι ενας κατασκευαστης οικονομικων και τιμιων αυτοκινητων;
που ειναι λοιπον τα γονιδια του gtr στο μίκρα, το πριμερα, το κασκαϊ;
που ειναι το ενεργο διαφορικο, το συστημα υψηλης συμπιεσης καυσιμου, αντε τουλαχιστο ζτα μπιμπλικια του ταμπλω;
οχι λοιπον, η συγκριση ειναι ατοπη.
φυσικα ξερω οτι ενα sunny 1.6 glx και ενα cherry 1.1 εκαναν του Ελληνες μαγκες καποια εποχη, με air condition ηλεκτρικα παραθυρα και ηλεκτρικους καθρεφτες και ισως κυκλοφορουν ακομα, αλλα και ετσι να το παρεις ακομα και τοτε κανεις 18αρης δεν ελεγε ουαου πηρα διπλωμα, τρεχω να παρω νισσαν με χιλια, ολοι κατι εσκορτ κοιταγαμε και τις αλφα που εβγαιναν στις μαντρες εστω και σκουριασμενες.
η αξια χτιζεται στο δρομο, τους αγωνες και τα βραβεια, δεν ανακοινωνεται με διαφημισεις.
φυσικα ο στοχος επετευχθει, μιλαμε για τη Νισσαν οποτε job done.
υ.γ κανενα μισος και εμπαθεια για την εταιρεια αυτη.
οπως βλεπετε στο γκαραζ μου, εχω και εγω ενα!
Akis 330Ci (20-07-10), BILL007 (18-07-10), kplc16 (18-07-10)
Είδα ένα Dacia Duster σε ένα χρωμα τύπου Marrakech Brown...μια χαρά ήταν.
Sent from my iPhone using Tapatalk