Εμενα δε με χαλαει που βγηκαν στους δρομους.
Ξενερωνω μονο οταν θελω να κανω καμια ταρζανια αλλα ομολογω οτι αναγκαστικα εχω ηρεμισει![]()
Επισης η μια οψη του νομισματος ειναι οτι το κοστος αυτης της υπεραστυνομευσης ειναι υψηλο.
Υπαρχει και η αλλη οψη:
Το κοστος ομως σε γκρινια απο τις μικρο-κλοπες ληστειες ειναι ανεκτιμητο καθως και ολη η ταλαιπωρια και η αισθηση του να ξερεις οτι το ρισκο εινια μεγαλο. θεωρουμασταν μια χωρα με υψηλη εγκληματικοτητα. Αν ισχυε το στατιστικο δεν ξερω, το σιγουρο ομως ειναι πως απο τοτε που ξεκινησε το νεο μετρο με τους μοτοσυκλετιστες τα κρουσματα εχουν μειωθει (καπου διαβασα για 30%) και σιγουρα αυτο το νεο μεταδιδεται και προς τις αλλες χωρες. Πειτε μου ποσο ασφαλης νιωθει ενας τουριστας στο κεντρο της αθηνας σημερα και ποσο ενιωθε περυσι. Αν σε εμας δεν εμπνεει ασφαλεια ο αστυνομικος δε σημαινει πως και ο τουριστας εχει την ιδια αποψη.
Και τελος δε θα θελα να με πειτε κομματικο διοτι δεν ανηκω καπου ουτε προωθω τα μετρα της κυβερνησης αλλα θεωρω το συγκεκριμενο μετρο αρκετα αποδοτικο παρα το κοστος του. Επισης εγω , ναι , νιωθω περισσοτερο ασφαλης
ΥΓ. Αποψη μου εινια πως οι αστυνομικοι δεν ειναι κακοι. Η μαλλον δεν ειναι ολοι κακοι. Απλα οταν καποιος θα συναντησει κακο αστυνομικο θα τον κραξει παντου. οταν θα πετυχει καλο αστυνομικο θα το πει σε κανα δυο οτι πετυχα εναν καλο. Αυτοι οι λιγοι λοιπον ειναι που αμαυρωνουν την εικονα της αστυνομιας. Ας μην ειμαστε προκατηλημενοι, ειτε πετυχουμε καλο, ειτε στραβο.