Εχω παρομοιο προβλημα στο 36αρι..Κολλανε ορισμενες φορες στο ανεβασμα.Να φοβαμαι μην μεινει καμια μερα το παραθυρο στο χερι?
Εχω παρομοιο προβλημα στο 36αρι..Κολλανε ορισμενες φορες στο ανεβασμα.Να φοβαμαι μην μεινει καμια μερα το παραθυρο στο χερι?
oρtostyle δες το απο την αρχη
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
χμ...το ειδα ολο αλλα δεν εβγαλα ακρη...πιανουν τα χερια μου αλλα πρεπει να το δω απο αλλον και να το κανω.....αλλοιως θα γινει replica αλλα απο καποιον που ξερει...
Ευχαριστω τον φιλο katsaraio![]()
katsaraios (12-06-11)
πολυ καλο το DIY
Εχω καποιες αποριες
1)Οι γρυλοι των παραθυρων στα ε46 ειναι ιδιοι?Το δικο μου ειναι καμπριο και εχω θεμα με τα παραθυρα.Του οδηγου κουδουνιζει του συνοδηγου δεν κατεβαινει τελειως και το πισω ψιλοζοριζεται στο ανεβασμα.Το σετακι επισκευης πρεπει να ειναι ειδικα για καμπριο?
2)Το δεματικο τι ειναι?Το ταιρ απ που λεμε>
quattro ist fur sissies
1-τα κομματια που αλλαζονται ειναι ιδια σε ολα.
2-ναι
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
savvas bmwdakias (14-06-11)
Ενας φιλος μου ειπε οτι οι βιδες ειναι θηλυκα τορξ.Υπαρχουν?Πηγα σε κανα 2 μαγαζια και ειχαν μονο τα κανονικα.Λογω ελλειψης χρονου ξαναβαλα την ταπετσαρια.Παρατηρησα ξεβιδωνοντας τον γρυλο οτι ελειπε ενα παξιμαδι 10ρακι,οποτε βιδωνοντας παλι τον γρυλο εβαλα το παξιμαδι που ελειπε και τωρα δεν ακουγεται ο ενοχλητικος θορυβος.Οποτε εν μερη καναμε δουλεια.![]()
quattro ist fur sissies
Παιδια ειμαι καινουργιος και δεν ξερω γιατι δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες ..μηπως μπορείτε εσεις να τις ξανα ανεβασετε ??η να μου τις στειλετε εχουν αρχισει να τριζουν τα παραθυρα και μου φαινετε οτι θα ξανα πεσουν οπως παλια thanks