Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 65

Θέμα: Πεζοδρομιο VS ζαντα!!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα περισσότερα πεζοδρόμια μας είναι δεκαετιών και τόσο άγρια σαν πριόνια.
    Επειδή και γώ έχω κόλλημα με τις ζάντες, πάντα κατεβάζω τον καθρέπτη.
    Αδύνατο όμως κάποτε να μη συμβεί, οπως μου συνέβει μετά δύο χρόνια σε στιγμή βιασύνης και απροσεξίας.
    Παρόλο το προστατευτικό δακτυλίδι του conti3, η ψιλογρατζουνιά έγινε σε δυό σημεία στο χείλος.
    Λίγο φάγωμα με λεπτό γυαλόχαρτο και λίγο βαψιματάκι με sonax για ζάντες και η ζημιά ελαχιστοποιείται.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

alexm (20-06-10), aristent (20-06-10), PANOS-E60 (19-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πεζοδρομιο VS ζαντα!!!
    Παντα νικαει το πεζοδρομιο!!!!

Εχω χαμηλοπροφιλα 35αρια ελαστικα(245/35/19 σε 8,5" φαρδος ζαντας ) και εκανα το πρωτο μου σημαδι σε μια απο τις μπροστινες μου ζαντες .Ημουν σιγουρος οτι απειχα τουλαχιστον 10 εκατοστα απο το πεζοδρομιο και κοβοντας ολο το τιμονι αριστερα ξεκιναω και ακουω τον απαισιο ηχο του χρατςτο πεζοδρομιο ηταν ψηλο 18 εκατοστα και ισως να καταφερε να φτασει το ελαστικο μεχρι εκει,τι να πω?

Εκτος το οτι να αποφευγουμε να παρκαρουμε κοντα σε πεζοδρομια εαν λεω και μονο εαν ειναι απαραιτητο να γινει αυτο τι πρεπει να προσεξει κανεις?

να κανει πολλες κινησεις μπρος πισω και να μην κοβει αποτομα η πολυ το τιμονι?
    υπαρχει κανεις που δεν την πατησε ποτε?
    Άρη έχεις active steering?
    Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν συχνά στις μπροστινές ζάντες όσα έχουν active steering, γιατί όταν είναι στάσιμο το αυτοκίνητο, στο 1/2 της περιστροφής του τιμονιού κόβουν τέρμα ...και το χειρότερο είναι το ότι εφόσον το αυτοκίνητο δεν κινείται, η απότομη και δυνατή κίνηση του τροχού προς το πεζοδρόμιο δεν γίνεται αντιληπτή από τον οδηγό ...οπότε όταν ακούει το "γκουπ" και αισθάνεται τη μούρη να μετακινείται από την αντίσταση, είναι πάντα αργά...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη έχεις active steering?
    Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν συχνά στις μπροστινές ζάντες όσα έχουν active steering, γιατί όταν είναι στάσιμο το αυτοκίνητο, στο 1/2 της περιστροφής του τιμονιού κόβουν τέρμα ...και το χειρότερο είναι το ότι εφόσον το αυτοκίνητο δεν κινείται, η απότομη και δυνατή κίνηση του τροχού προς το πεζοδρόμιο δεν γίνεται αντιληπτή από τον οδηγό ...οπότε όταν ακούει το "γκουπ" και αισθάνεται τη μούρη να μετακινείται από την αντίσταση, είναι πάντα αργά...
    Οχι δεν εχω active steering, ουτε ακουσα γκουπ απλα λογο αγχους να φυγω γρηγορα εκανα μια κινηση λιγοτερη στο ξεπαρκαρισμα και στο ξεκινημα ειχε στριμωχτει στο απαισιο πεζοδρομιο (το ειδα απο κοντα αλλη μερα, ηταν σαν πριονι απο τα φαγωματα/χτυπηματα) το λαστιχο με συνεπεια να ακουμπισει,εστω και λιγο και η ζαντα,ετσι απλα.

Η απορια μου ηταν οτι δεν εκανε τιποτα για προστασια το πλαϊνο του ελαστικου.Εσυ Νικο τι διασταση ελαστικου εχεις μπροστα?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι δεν εχω active steering, ουτε ακουσα γκουπ απλα λογο αγχους να φυγω γρηγορα εκανα μια κινηση λιγοτερη στο ξεπαρκαρισμα και στο ξεκινημα ειχε στριμωχτει στο απαισιο πεζοδρομιο (το ειδα απο κοντα αλλη μερα, ηταν σαν πριονι απο τα φαγωματα/χτυπηματα) το λαστιχο με συνεπεια να ακουμπισει,εστω και λιγο και η ζαντα,ετσι απλα.

Η απορια μου ηταν οτι δεν εκανε τιποτα για προστασια το πλαϊνο του ελαστικου.Εσυ Νικο τι διασταση ελαστικου εχεις μπροστα?
    τα ίδια Άρη... 245/35 σε 8.5

Δεν βοηθάει πολύ το πλαινό ούτε σε 255 ...όταν είναι πολύ κοντά και παράλληλα με το πεζοδρόμιο θέλει προσοχή στις κινήσεις, να μην στριμωχτεί.

6. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (20-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα ίδια Άρη... 245/35 σε 8.5

Δεν βοηθάει πολύ το πλαινό ούτε σε 255 ...όταν είναι πολύ κοντά και παράλληλα με το πεζοδρόμιο θέλει προσοχή στις κινήσεις, να μην στριμωχτεί.
    Όταν βρέθηκα πέρυσι το καλοκαλιρι στην Αγγλία, χάζευα τα πεζοδρόμια τους.
    Σχεδόν παντού λεία σαν πλακάκια και με μιά ελαφρά κλίση προς τα μέσα και όχι κάθετα με τον δρόμο, οπότε δεν τρως την ζάντα με το παραμικρό όπως εδώ που είναι απαράδεκτα.
    Οπως έγραψα και πιό πάνω, λόγω λόξας, πάντα έψαχνα για ζάντα που να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εκτεθειμένη σε πεζοδρόμια, έστω κι αν η αισθητική της πλευρά δεν με ικανοποιούσε πλήρως και πάντα βαμμένη στο κλασσικό χρώμα για εύκολη επιδιόρθωση, παρόλο που τρελλαίνομαι για τις diamond polished
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

8. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (20-06-10), NickE60 (20-06-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντε,να με κραξω μονος μου οτι μου χρειαζεται αυτο που ειδα στην νεα σειρα5(F10):

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντε,να με κραξω μονος μου οτι μου χρειαζεται αυτο που ειδα στην νεα σειρα5(F10):
    https://www.youtube.com/watch?v=a3SU...eature=channel
    σε τόσο χώρο θα είχα παρκάρει θα είχα πάρει τσιγάρα και τσίχλες και θα είχα φύγει τόση ώρα... μην αγχώνεσαι, κάποια πράγματα δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.......

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε τόσο χώρο θα είχα παρκάρει θα είχα πάρει τσιγάρα και τσίχλες και θα είχα φύγει τόση ώρα... μην αγχώνεσαι, κάποια πράγματα δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.......
    Εννοητε οχι, πλακα κανω!!!
    αλλα φανταζομαι να με πιανουν σπαστικα γελια ειδικα εαν ειχα και θεατες να με βλεπουν να παρκαρω ετσι!!!!να ανοιξει η γη να με καταπιει!
    Το δηλωνω οτι δεν ειμαι οδηγαρα αλλα δεν ειμαι και κουλομαρια!!!

12. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

NickE60 (20-06-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εννοητε οχι, πλακα κανω!!!
    αλλα φανταζομαι να με πιανουν σπαστικα γελια ειδικα εαν ειχα και θεατες να με βλεπουν να παρκαρω ετσι!!!!να ανοιξει η γη να με καταπιει!
    Το δηλωνω οτι δεν ειμαι οδηγαρα αλλα δεν ειμαι και κουλομαρια!!!
    Πωλουνται ζαντες 166Μ.
    Σε περιπτωση γδαρσιματος σε πεζοδρομιο η ζαντα θα αντικαθισταται με καινουργια δωρεαν
    Η προσφορα ισχυει μονο για Νομο Λαρισης!!!!!!!
    Attached Images Attached Images

14. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (20-06-10), NickE60 (20-06-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Talking

Μαλλον αποτυχημενο το χιουμορ στο ποστ σου
    εχει δικιο ο Κωνσταντινος!
    Ναι,οντως! Πετυχημενο ηταν το POST που ουσιαστικα γραφει:
    Παιδια,γρατζουνισα την ζαντα μου στο πεζοδρομιο!
    Πωπω,πως αποφευγω κατι τετοιο στο μελλον;

Οτι να ναι ρε παιδια,συγκεντρωθειτε που μου την λετε κιολας...
    Κατατε 3 σελιδες ενα τετοιο θεμα και καποιος ποσταρε και βιντεο με BMW Park Assist!
    ΧΑΧαχαχαχαχα Η αληθεια ειναι οτι οκ,για αρχη χιουμορ υπαρχει!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην αγχώνεσαι στην τελική εμείς να είμαστε καλά!!!

Ν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fad3In : 20-06-10 στις 16:43

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP