Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 39

Θέμα: Ωχ ωχ ωχ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η αλήθεια είναι πως οι σταθερές κάμερες, λόγω πολύ μεγάλου κόστους του μηχανισμού της φωτογραφικής, δεν είναι όλες εξοπλισμένες, άσχετα με το αν ανάβει ή όχι το φλας, το οποίο έιναι ενσωματωμένο στο κουβούκλιο και στο μηχανισμό μέτρησης ταχύτητας.
    Δηλαδή το φλας μπορεί να ανάψει, αλλά φωτογραφία μπορεί να μη βγήκε...
    Η τοποθέτηση του μηχανισμού της φωτογραφικής γίνεται εκ περιτροπής.
    Αυτά που γράφω παραπάνω είναι 1000% σίγουρα - δεδομένα και τα γνωρίζω λόγω επαγγέλματος.
    Τώρα αν είσαι τυχερός, μπορεί να τη σκαπουλάρεις.
    Γεγονός είναι πως εγώ όταν την έφαγα από κινητή (την είχε ένα octavia στην εθνική αθήνας κορίνθου), έστειλα τη μητέρα μου και κατέθεσε εκείνη το δίπλωμά της...
    Έχω ακούσει πως μπορείς να πεις πως δεν οδηγούσες εσύ αλλά άλλο άτομο της οικογενείας, το οποίο λόγω οικογενειακού ασύλου κλπ κλπ δεν μπορείς να ονοματίσεις - καταδώσεις και ίσως τη γλυτώσεις... αλλά δεν ξέρω αν είναι αρβύλα ή όχι...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Moυ εχει αναψει και μενα φλας τετοιο λιγο πριν τον Αγ.Κωνσταντινο ξημερωματα.
    Ιδια περιπτωση με σενα,μπροστα αλλος και απο πισω εγω με ουκ ολιγα χλμ στο κοντερ.
    Να σε ανακουφισω λιγακι λεγοντας σου πως ποτε δεν μου ηρθε τιποτα.
    Τωρα πηγε στον μπροστινο αυτοκινητο? Δε πηγε σε κανενα? Δεν ξερω...
    Ας ελπισουμε οτι δεν θα σου ερθει τιποτα.

Παντως περα απο ολα αυτα πρεπει να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι γιατι εχουν βγει παγανια και μαμουν οτι βρουν μπροστα τους (δικαιως η αδικως).
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Moυ εχει αναψει και μενα φλας τετοιο λιγο πριν τον Αγ.Κωνσταντινο ξημερωματα.
    Ιδια περιπτωση με σενα,μπροστα αλλος και απο πισω εγω με ουκ ολιγα χλμ στο κοντερ.
    Να σε ανακουφισω λιγακι λεγοντας σου πως ποτε δεν μου ηρθε τιποτα.
    Τωρα πηγε στον μπροστινο αυτοκινητο? Δε πηγε σε κανενα? Δεν ξερω...
    Ας ελπισουμε οτι δεν θα σου ερθει τιποτα.

Παντως περα απο ολα αυτα πρεπει να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι γιατι εχουν βγει παγανια και μαμουν οτι βρουν μπροστα τους (δικαιως η αδικως).
    6+ μήνες μετά μου ήρθε εμένα.... από δήμο Μάνδρας..

Rides
    1

Προεπιλογή

Ντραβαλα αυτες οι καταστασεις. Το καλο, αν μπορεις να το θεσεις ετσι, ειναι οτι θα αργησει αρκετα να σκασει μυτη η κλιση. Κατα πασα πιθανοτητα φθινοπωρο πιστευω. Εκτος αυτου δεν ειναι σε θεση να ξερουν ποιος οδηγουσε το αυτοκινητο γιατι αυτες οι καμερες σε πιανουν απο πισω, οποτε αν εχεις καποιο κοντινο σου προσωπο που εχει διπλωμα και δεν το χρησιμοποιει μπορεις να του ζητησεις να σε ξελασπωσει...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP