Αρχικό μήνυμα απο
pkara
Χαχαχα my first instinct ήταν και εμένα η boxster s αλλά τα ετήσια κόστη είναι τουλάχιστον 30% πάνω. Σαν αρχική αγορά παίζει να έχουν παρόμοια στα μοντέλα του 2004 πχ, αλλά νομίζω ότι θα είμαι υπέρ καλυμμένος με την απόδοση της Ζ4. Και σαν design εσωτερικό/ εξωτερικό μου αρέσει πολύ περισσότερο το Ζ4, το οποίο δεν είναι πολύ σοβαρός λόγος αλλά σε συνδυασμό με το 30% "οικονομια" με κερδίζει το Ζ4...Και ειλικρινά δεν νομίζω οτι στα χέρια μου θα έχουν κάποια μεγάλη διαφορά (newbie σε τέτοια κατηγορία).
Δεν επείγομαι να βρω τώρα αμάξι για αυτό έχω και την διάθεση να περιμένω να βρεθεί κάτι καλό σε λογική τιμή.
Ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι ένα αμάξι μπορεί να είναι σε άριστη κατάσταση μηχανικά/ σαλονι/ εξωτερικά και ας έχει 13 χρόνια και 145χιλ χλμ. Έχω ενα τέτοιο

(Clio RS 2.0L 197hp το οποίο είναι προς πώληση προφανώς)
Φιλε μου καλως ηρθες,δεν ξερω αν ειναι σωστη κινηση να δωσεις το πανεμορφο Clio RS σου για να παρεις το πρωτης γενιας Ζ4.Ειδικα αν ψαξεις να βρεις και στην κατασταση του δικου σου θα δυσκολευτεις και αν βρεις θα το πληρωσεις ακριβουτσικα.Πραγματικα δεν ξερω αν θα το εκανα αυτο το βημα,πιθανα σε Porsche θα πηγαινα.Η πρωτη γενιας Ζ4 ειναι πανεμορφη,ειχα για λιγο διαστημα μια 2.5αρα αλλα δεν ξερω αν θα το εκανα αυτο το βημα.Οδηγησε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα πριν δωσεις τα λεφτα σου και αποχωριστεις το RS.
insane in the ///Midbrain