Ξέχασα να αναφέρω ότι παρομοια δικαιολογει η BMW & για Μ54 κινητήρες...
Ξέχασα να αναφέρω ότι παρομοια δικαιολογει η BMW & για Μ54 κινητήρες...
Detailing Madness
Νομίζω ότι εάν δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι ας πούμε φυσιολογικό για την bmw δεν είναι τραγικό να έχουμε ένα λίτρο λάδι για συμπλήρωμα.
Το τραγικό είναι ότι δεν έχει δείκτη ένδειξης να βλέπουμε ακριβώς και όχι όπως είναι τωρα ηλεκτρονικά και με το μοτέρ να δουλεύει που όσο να ναι τα λάδια ανεβαίνουν και δείχνει περίπου.
Το τραγικό είναι να συμπληρώνεις λάδι σε BMW.
Προσωπική άποψη μιας και για μένα όταν λέω αμάξι εννοώ BMW ή MERCEDES.
Αλλά εδώ θα μου πεις σε m3 αλλάζεις μέταλλα στα 40.000 χλμ........τι να πω![]()
bakalos (19-08-17), Leonidas_E39 (20-08-17)
BILL007 (18-08-17)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Εγώ πάντως τα τελευταία 7 χρόνια που αλλάζω λάδια κάθε έτος (μεταξύ 9 - 12. 000 ΚΜ/έτος) στο δικό μου (5 φορές Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40, 1 φορά Liqui Moly Top Tec 4100 5W-40, 1 φορά Aral SuperTronic 0W-40), η μέγιστη κατανάλωση λαδιού ήταν σχεδόν 500ml (με το Liqui Moly Top Tec 4100 5W-40), ενώ με τα άλλα 2 λάδια (Castrol & Aral) ούτε 150ml (λίγο κάτω από το MAX).
Το 1 λίτρο που λες μου μοιάζει πολύ, πάρα πολύ, για 8-10.000 ΚΜ..... Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το ότι το δικό μου κινείται αποκλειστικά και μόνο σε επαρχιακή ή εθνική οδό και όχι εντός πόλης.
Τι λάδια βάζεις στο δικό σου;
ΥΓ: Πάλι στο Castrol Edge Turbo Diesel FST Titanium 5W-40 θα γυρίσω στην επόμενη αλλαγή, το έκαναν Fully Synthetic πλέον.
Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη topmar : 30-08-17 στις 12:01
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (01-09-17)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Μας γλεντας αλλά είσαι ομοσταβλος![]()
topmar (18-08-17)