Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 44

Θέμα: ΘΕΛΕΙ AUDI!!!!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

εσυ μιλας ρε δημο σταρενιε, που πηρες τουοτα???

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Z4 DCT (27-05-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον στο θεμα μας........
    Το θεμα μας ειναι ο δοσιλογος προδοτης μοδης που θελει αουντι

ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είμαι σίγουρος πως την ώρα αυτή που μιλάμε, κάπου σε κάποιο Audi forum έχει πέσει λαός να φάει τον τύπο που θ' ανταλλάξει το A3/S3 του με την 330 του Χρήστου λέγοντάς του τα ίδια περίπου πράγματα!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, πρέπει να ευγνωμονούμε τον Χρήστο γιατί μας φέρνει νέο μέλος! Ο Audάκιας έχει τόσες πιθανότητες να γυρίσει ξανά στη φίρμα του Ingolstadt όσες και η Μαριάννα Ντούβλη να παίξει στο Broadway.

Επίσης, ο άνθρωπος έχει πλάνο: Κάνει ένα βήμα πίσω (Α3) για να προχωρήσει μετά στο άλμα εις μήκος (Ε92).

Εγώ είμαι μαζί του.

6. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Christos 330 (27-05-10), Stathis (27-05-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι σίγουρος πως την ώρα αυτή που μιλάμε, κάπου σε κάποιο Audi forum έχει πέσει λαός να φάει τον τύπο που θ' ανταλλάξει το A3/S3 του με την 330 του Χρήστου λέγοντάς του τα ίδια περίπου πράγματα!
    ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ α οντως ετσι θα ειναι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Πρέπει να αυτοbannαριστεί προς παραδειγματισμό!!!!

Το έχετε ακούσει το "ουδής μονιμότερος του προσωρινού"?(σαν το δημόσιο)

Φίλε Χρήστο νομίζω πατάτα πας να κάνεις.....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

παρε τον πυραυλο και μην ακους κανενα....

Rides
    0

Προεπιλογή

προτινω μαστιγωμα για το Χρηστο στην Αριστοτελους!!!
    Μαστιγωμα για το Σταθη στο Συνταγμα που στιριζει τις αρωστημενες ιδεες του Χρηστου.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toν σταυρωσατε ρε παιδια φτανει......οχι αλλο καρβουνο λεμε!!!!!!!!!!!Λοιπον στα σοβαρα τωρα,ειναι παρα πολυ λογικο αυτο που κανει και καθαρα εμπορικο....το Audi θα φυγει δυστυχως πιο ευκολα αυτο ειναι αληθεια και μικραινει και ο Χρηστος το ποσο που ζηταει ο Χρηστος απο τον επομενο αγοραστη αφου θα εχει ηδη παρει μια διαφορα χρηματικη ηδη.Κατι αλλο που παρατηρω στην αγορα εδω και καιρο.....τα Ε46 παιδια δεν τραβανε μεταπωλητικα καθολου,πολλα εισαγωγης,πολυ λουκ,πολυ μετατροπη,οι αγοραστες που δεν ξερουνε τι να κοιταξουνε οταν αγοραζουνε,η δυσκολη εποχη που οδηγαει ολους στο πιο φθηνο (και το αμαξι του Χρηστου δεν ειναι φθηνο αλλα ειναι ΧΑΡΤΙ και πρεπει να πληρωθει)...ολα αυτα χαντακωνουνε τα πολυ καθαρα αμαξια (παθων και εγω απο το Μ3 Ε46 μου).Καλα κανει παντως κατα τη γνωμη μου για να παρει το Ε92 που το εχει τοσο καψα (not my cup of tea παντως),ειναι μια καθαρα εμπορικη κινηση και δυστυχως το group VAG τραβαει πολυ και στα καινουργα και στα μεταχειρισμενα ειδικα αυτα με τους TSI κινητηρες,παντως εμενα δεν μου αρεσουν καθολου εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.Με το καλο Χρησταρα και το Ε92!
    insane in the ///Midbrain

12. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Dimzan (27-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μου εχει τυχει να συμβιωσω με ενα Α4 1.8 Τquattro(ειναι του αδερφου μου) και φυσικα με το e46 320 ci που ειναι και το αυτοκινητο μου. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σιγουρα αυτα τα πραματα(audi) κρατανε μεταπωλιτικη αξια, εχουν ζητηση, ρολαρουν και στριβουν ισοπεδωτικα.. και οσα λετε για αξιοπιστια ειλικρινα εγω δεν τα εχω δει. Στα 200.000 χιλιομετρα που εχει, εχει αλλαξει εναν ιμαντα χρονισμου κ μια τρομπα νερου. Αντεχει πολυ αν ξερεις λιγο πως να του φερθεις. Κ ειλικρινα. Τραβαει σα μπουρδελο. Ομως το ΒΜW.. Αλλο το BMW. Σου δινει την αισθηση οτι καθε μερα κανεις τα δρομολογια σου με ενα αγωνιστικο αυτοκινητο. Σε τσιγκλαει να σηκωθεις στις 3 το βραδυ που αδειαζουν οι δρομοι και να του ρουφηξεις το αιμα με το καλαμακι.. Εχει σιγουρα αλλη αισθηση, στοχευει σε αλλο πελατολογιο. Πιο σκληροπηρυνικο, πιο συνηδειτοποιημενο.. Στοχευει σε αυτον που η πιο κλειστη φουρκετα δεν ειναι παρα δυο καρφωτα κατεβασματα. Σε αυτον που πηγαινοντας μια ηρεμη βολτα, σταμπαρει τη στροφη μπροστα του, κλεινει αυτοματως το ραδιο και το χερι του ενστικτωδως πηγαινει στο κουμπι του DSC... Σε αυτον που αναπολει το παρελθον(μεγαλωσα με alfa romeo giullieta 2) και θελει να βρισκεται μεσα σε ενα απο τα τελευταια καθαροαιμα καλοστημενα πισωκινητα, αδιαφοροντας για το αν ενα τετρακινητο μπορει να του δωσει ευκολια χειρισμου, η εξτρα αποτελεσματικοτητα σε γλιστερο οδοστρωμα.. Κλεινοντας, το μονο που εχω να πω, ειναι οτι αν κανεις δεν ανηκει εστω και μερικως σε αυτη την κατηγορια, αργα η γρηγορα, το κτηνος με τους τεσσερις κυκλους θα τον κερδισει...

14. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Lambros46 (27-05-10), PANOS-E60 (28-05-10), S8N (27-05-10)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP